fotopasjajelcz 28.03.13, 20:10 NC ++wejscie poczytajcie www.fotopasja.klm.net.pl Inna wizja Fotografii Fotopasja Jelcz Laskowice Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocai Re: NC++ skandal 28.03.13, 20:25 Czas pokaże co będzie, pomału wymiękają. Abonentom C+ włączyli Nsport, a abonentom eNki kanały własne cyfry. A dziś niespodzianka, wyleciał dyrektor od markietingu Odpowiedz Link
fotopasjajelcz Re: NC++ skandal 28.03.13, 20:49 To zaczynają się jaja dziać hehhe > Czas pokaże co będzie, pomału wymiękają. Abonentom C+ włączyli Nsport, a abonen > tom eNki kanały własne cyfry. A dziś niespodzianka, wyleciał dyrektor od markie > tingu Odpowiedz Link
nocai Re: NC++ skandal 29.03.13, 16:39 i zwolnień ciąg dalszy : "Platforma satelitarna nc+ wysłała komunikat, w którym napisano: - Wspólnie z Beatą Mońką zgodziliśmy się, że rozstanie się z firmą nc+ w trybie natychmiastowym. Decyzja ta jest efektem różnicy zdań na temat przyjętej strategii firmy oraz jej komunikacji. Beata Mońka była wiceprezesem zarządu ds. Business Affairs, Communication & Branding nc+. Od 2011 roku prezes i CEO w CANAL+ Cyfrowy - zaangażowana w proces połączenia platform CYFRA+ i n. Więcej na stronie satkuriera" Odpowiedz Link
fotopasjajelcz Re: NC++ skandal 29.03.13, 17:00 To dopiero wesoło > i zwolnień ciąg dalszy : > "Platforma satelitarna nc+ wysłała komunikat, w którym napisano: - Wspólnie z B > eatą Mońką zgodziliśmy się, że rozstanie się z firmą nc+ w trybie natychmiastow > ym. Decyzja ta jest efektem różnicy zdań na temat przyjętej strategii firmy ora > z jej komunikacji. Beata Mońka była wiceprezesem zarządu ds. Business Affairs, > Communication & Branding nc+. Od 2011 roku prezes i CEO w CANAL+ Cyfrowy - zaan > gażowana w proces połączenia platform CYFRA+ i n. > Więcej na stronie satkuriera" Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: NC++ skandal 29.03.13, 18:51 ja tam nie jestem specem od marketingu, ale zrobiłbym to tak: 1. koniec wszystkich umów, włączamy wszystkie kanały na 3 miesiące, informacja gdzie można oddać dekoder jak się nie chce umowy nowej podpisywać. 2. 1 miesiąc na podpisywanie nowych umów na dowolne pakiety + bonusy dla byłych abonentów. ale ja się nie znam Odpowiedz Link
ggrzesiq Re: NC++ skandal 29.03.13, 21:12 Ich oferta promocyjna daje tylko jeden wybór - wypowiedzenie umowy - Tylko jaka alternatywa? Czy telewizja kablowa w J-L jest dobra? Odpowiedz Link
dorka1986 Re: NC++ skandal 30.03.13, 08:20 Mam tylko nadzieje, że nie będą robić problemów z wypowiedzeniem umowy (o ile w ogóle będzie możliwość podjęcia takiego działania). Podpisując ją nie pisałam się na to. Odpowiedz Link
koch-111 Re: NC++ skandal 30.03.13, 08:24 Zbiorowy bunt abonentów... profil Facebook: antync+ Odpowiedz Link