zdenek_blaha 11.05.13, 11:18 Drodzy forumowicze. Szukam osoby, która zajmuje się naprawą pralek. W mojej nie działa wirówka Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bun-dy Re: Naprawa pralki 11.05.13, 13:46 Witam, polecam Pana Piotra Horisznego, tel. 508332343. Świetny fachowiec, prowadzi swój sklep i serwis w Laskowicach na Hirszfelda 10 A, i oczywiście przyjeżdża też na naprawy domowe. Mnie pomógł kilka razy, ostatnio nawet przez telefon mnie poinstruował, i pralka zaczęła działać Pozdrawiam Odpowiedz Link
mszczyglod_1 Re: Naprawa pralki 11.05.13, 14:02 Absolutnie nie polecam pana z Hirszfelda. Świetny i fachowiec, w jego przypadku to oksymoron. Niestety, chyba jest jedynym "naprawiaczem", który przy okazji stara się wepchnąć swoje stare prali sprowadzone z Niemiec. Mam nadzieję, że ktoś poleci ci kogoś fachowego, terminowego a tego pana omijaj łukiem. Z tego co pamiętam, parę razy na forum było o nim i o poszukiwaniach fachowców. Przejrzyj przeglądarkę. Odpowiedz Link
bun-dy Re: Naprawa pralki 11.05.13, 14:07 No to jestem w szoku, jeśli chodzi o to, co piszesz o nim, zgadzam się z Tobą, że proponuje swoje pralki, ale to przecież część jego pracy. Nie musimy przecież się decydować. Ja wzywałam go 3 razy, i zawsze przyjeżdżał w umówionym terminie, i zawsze udało się naprawić, no ale każdy ma inne doświadczenia z tym Panem jak widać. Pozdrawiam Forumowiczów Odpowiedz Link
panjarekp Re: Naprawa pralki 24.01.16, 21:39 Trochę czasu minęło od ostatniego postu w tym temacie. Kogo dzisiaj polecicie w sprawie naprawy pralki? Odpowiedz Link
fiolek00 Re: Naprawa pralki 25.01.16, 17:03 pan z olawy przyjezdza szybko z grota rowieckiego a pan horiszny już nie ma sklepu w podkowie Odpowiedz Link