Dodaj do ulubionych

"Chińskie" jadło.

03.07.14, 12:54
Ponoć w naszym mieście powstała nowa knajpa z "chińskim" żarciem smile Wie ktoś coś o niej? Jakieś menu, telefon, czy możliwość dowozu?
Obserwuj wątek
    • artu.r.o Re: "Chińskie" jadło. 03.07.14, 15:41
      niedlugo pojawia sie wpisy o znikajacych z podworek psach i kotach smile
      • leon1209 Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 08:48
        A co w tym złego , że ktoś pyta ? sam się chętnie dowiem czy przybyło coś nowego, gdzie są najlepsze pierogi , a gdzie się już popsuły np. - po to właśnie jest to forum ( nikt tu przecież "nie tyka" nikogo personalnie) - zaraz trzeba "skakać do gardła"?
    • bercov Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 15:59
      Co prawda osobiście nie byłem lecz już wszystkie zupy mam opcykane smile wcinam je już trzeci dzień i powiem że super,wszystko robione na świeżo jak to w azji.Chwilkę trzeba poczekać w końcu na tym polega urok kuchni azjatyckiej, prosto świeżo i smacznie jak najbardziej polecam jest to na pewno najlepsza alternatywa dla fastfoodów pizzeri i kuchni domowej,w końcu trzeba próbować wszystkiego smile ceny bardzo przyzwoite niższe aniżeli w HANOI w Oławie jak dla mnie to miodzio ponieważ nasza kuchnia jak i w/w już mi się przejadła i szukam nowych smaków a te mi odpowiadają smilepolecam wszystkim
      • przystojna Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 17:15
        Gdzie jest ten chiński bar?
        • ggrzesiq Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 17:20
          Dawne Bistro Bar na Żwirki

• e_majka Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 20:28
      Dzisiaj jadłam kurczak w sosie słodko kwaśnym i był bardzo dobrysmile porcja spora (najadłam sięsmile) fajnie, że coś takiego powstało bo wreszcie jakaś alternatywa dla baru mlecznego i fast foodówsmile
    • mercedess1977 Re: "Chińskie" jadło. 04.07.14, 21:49
      W końcu... jeszcze nie degustowałam, ale nie omieszkam... Uwielbiam takie smaki...
      W końcu jakaś alternatywa dla tych ociekających tłuszczem i śmierdzącym tanim serem pizzerni, z tanim salami, czy produktem szynkopodobnym oraz schaboszczaka, steka, czy innej padliny o jednym i tym samym smaku w miejscowych barach...
      Szkoda, że nie ma dowozu, bo to już byłby wypas, jeżeli oczywiście jest tak smacznie jak piszecie...
      • przebudzonyx Re: "Chińskie" jadło. 06.07.14, 14:50
        Ja także przy okazji chętnie spróbuję - ciekawe czy dodają "chińskiej witaminy" [dla nie wtajemniczonych chodzi o glutaminian sodu].
    • armani2 Re: "Chińskie" jadło. 08.07.14, 15:36
      Wczoraj posmakowałam makaron smażony z kurczaczkiem-pycha! A dzisiaj pikantna zupa rybna...mistrzostwo! Przepyszna i ślicznie podana.Jestem mile zaskoczona i zachęcam wszystkich do degustacji,żeby zaraz lokal nie zniknął,szkoda by było...pizza owszem,pierogi też ok,ale takich smaków zawsze u nas w mieścinie brakowało smile
    • mercedess1977 Re: "Chińskie" jadło. 14.07.14, 23:10
      Smacznie - polecam.
      Zupka z pierożkami mięsnymi i kaczka - bez zastrzeżeń.
      Miła Pani w obsłudze, to też duży plus. Bywają takie "aparycyjne", że jeść się odechciewa smile
      Duży minus póki co, to brak dowozu... Ale ponoć pracują nad tym.
      • gocha2012 Re: "Chińskie" jadło. 19.07.14, 12:02
        Jadłam dzisiaj wołowinę pikantną a mój mąż makaron smażony z kurczakiem.

Oba dania były wyśmienite i bardzo duże porcje. Spokojnie można wziąć jedno danie na 2 osoby a do tego ceny są również przyzwoite.

Zgadzam się z wcześniejszymi postami, że brakowało takich smaków u nas, szkoda by było gdyby restauracja nie przetrwała.
        • kosmateusz33 Re: "Chińskie" jadło. 22.07.14, 14:26
          Witam
          Byłem tam pierwszy raz i ostatni !
          Jedzenie kompletnie mi nie smakowało zero smaku i do bani .
          pozdrawiam
    • dobrodziejstwo Re: "Chińskie" jadło. 11.10.15, 17:29
      Jadlam i nie polecam. Nie wiem jak można zachwycać się takim kiepskim jedzeniem. W Oławie w hanoi jest o wiele lepsze, tańsze i co najważniejszego podawane jedzenie jest gorące a nie letnie....
    • jola154 Re: "Chińskie" jadło. 11.10.15, 18:38
      Jedzenie jest pyszne. Oby cały czas smakowało tak samo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka