Dodaj do ulubionych

Obietnice Putyry.

22.11.14, 12:30
Zajrzałem na profil Pana Putyry na facebooku i zauważyłem ciekawy wpis z 2010 roku, przed wyborami samorządowymi.
"Razem zrobimy więcej - wybudujemy ścieżki turystyczne rowerowe i kajakowe."

To ja teraz się pytam, jak się z tych obietnic wywiązał? Bo kajakiem co najwyżej można popływać po kilku ulicach i nielicznych ścieżkach rowerowych, jak deszcz spadnie.
Obserwuj wątek
    • kazimierz.uzdrowiciel Re: Obietnice Putyry. 22.11.14, 12:40
      PUTYRA MUSI ODEJŚĆ!!!
      • belaana Re: Obietnice Putyry. 22.11.14, 13:36
        Dlaczego odejść? Powinien się trzymać swojego programu wyborczego. Niech zjeżdża rowerem, albo spływa kajakiem.
        • korleonee Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 22:01
          Hahaha dobre...
    • bromelka Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:31
      Widze że ludzie Pana Szczęśniaka nieźle najeżdzają w każdy mozliwy sposób na Pana Putyre... Jeśli ma on takich zwolenników jak tu prezentujecie czyt. zawistnych i podłych to pomogliscie mi własnie podjąć dezycje na kogo zagłosuję smile nie bedzie to wasz kochany PAN SZ. !
      • adamogo Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:38
        Jak to najeżdżają? Po prostu, mówię SPRAWDZAM! i już smile Może odniesiesz się do obietnic Putyry z 2010 roku i wskażesz mi te wszystkie ścieżki turystyczne, rowerowe i kajakowe? smile
        • hersst Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:40
          adamogo napisał:

> Jak to najeżdżają? Po prostu, mówię SPRAWDZAM! i już smile Może odniesiesz się do
          > obietnic Putyry z 2010 roku i wskażesz mi te wszystkie ścieżki turystyczne, row
          > erowe i kajakowe? smile
          >

przecież Szczęśniak nic nie wybudował - oprócz BRICO
          • adamogo Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:45
            Hersst, nie obracaj znowu kota ogonem smile Napisz może o tym, co z tymi obietnicami Putyry z 2010 roku?
          • bar-tii Re: Obietnice Putyry. 28.11.14, 08:57

hersst napisał:
            > przecież Szczęśniak nic nie wybudował - oprócz BRICO

Biedny człowieku to ty dalej nawet nie wiesz czym zarządzasz ?
      • wyborca82 Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:52
        Mnie też zawistnicy z tego forum przekonali aby zaglosowac na Putyrę
    • sprawiedliwy713 Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:51
      Informuję cię że jest 30 km ścieżek rowerowych biegowych
      Proponuję wyjść na zewnątrz a nie siedzieć na dupie przed telewizorem
      • tlk115 Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 21:58
        sprawiedliwy713 = wyborca82 = zorientowany79 = cdn-777 = platfus101
      • adamogo Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 22:01
        A gdzie masz te 30 km ścieżek rowerowych???? Od ronda do stawu i od targu obok Chabrowej. Raptem kilka kilometrów. Można też wliczyć ten strasznie wyboisty przejazd obok al. Młodych, aż do skrzyżowania z Inżynierską, ale to nie droga rowerowa, tylko tragedia, zwłaszcza, jak popada. Reszta chyba w lasach się znajduje, bo na rowerze jeżdżę strasznie dużo, a jakoś nie zauważyłem smile
        • bromelka Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 22:06
          widocznie zapominasz ze gmina to nie tylko miasto jelcz-laskowice ale i okoliczne wioski smile zacznij uwzgledniac to w swoich obliczeniach wszystkiego czego ci brakuje... smile
          • szelest_papierkow Re: Obietnice Putyry. 27.11.14, 22:12
            jak na gminę po powierzchni powyżej 160k km2 w której jest 20 miejscowości to wynik 30km tras rowerowych (biegowych) można uznać za nieśmieszny żart - tragikomedia taka.
        • bar-tii Re: Obietnice Putyry. 28.11.14, 09:05
          adamogo napisał:

> A gdzie masz te 30 km ścieżek rowerowych???? Od ronda do stawu i od targu obok
          > Chabrowej. Raptem kilka kilometrów. Można też wliczyć ten strasznie wyboisty pr
          > zejazd obok al. Młodych, aż do skrzyżowania z Inżynierską, ale to nie droga row
          > erowa, tylko tragedia, zwłaszcza, jak popada. Reszta chyba w lasach się znajduj
          > e, bo na rowerze jeżdżę strasznie dużo, a jakoś nie zauważyłem smile

Adamogo, jest gorzej niż napisałeś. Wymienione przez Ciebie ścieżki powstały jeszcze przed Putyrą.
          • adamogo Re: Obietnice Putyry. 28.11.14, 10:13
            Powstały, w sensie fizycznym, jako chodniki. Dopiero po jakimś czasie ustawiono odpowiednie znaki, dzięki którym można po nich jeździć zgodnie z prawem. Temat dotyczy ścieżek rowerowych i biegowych. Tak się składa, że chyba to jedno i to samo, bo nie raz mijałem rowerem jakiegoś biegacza na ścieżce rowerowej. Widocznie burmistrz pomnożył 3 kilometry ścieżek i wyszło mu 30 smile
    • adamogo Re: Obietnice Putyry. 28.11.14, 23:56
      Obietnic nie spełnił, taki to on uczciwy względem wyborców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka