Dodaj do ulubionych

Dalgiewicz wiceburmistrzem ?

25.11.14, 06:23
Jeżeli Szczęśniak zaproponuje stanowisko wiceburmistrza dla Dalgiewicza (a nie Szponarowi) wygra wybory.
Będzie miał za sobą większość głosów Dalgiewicza z I tury.
Powinien to ogłosić odpowiednio wcześniej. Jeśli tego nie zrobi przegra z Putyrą.
Obserwuj wątek
    • makler4 Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 25.11.14, 11:08
      Dobra propozycja.
    • zorientowany79 Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 25.11.14, 14:45
      No to muszę ci powiedzieć, że już przegrał.
      • kasjan007 Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 25.11.14, 18:19
        Też uważam,że powinniśmy wiedzieć wcześniej, kto będzie zastępcą burmistrza.
        • wygadana Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 26.11.14, 06:05
          Jeżeli będzie taka deklaracja idę z rodziną na wybory i głosuje na Szczęśniaka.
    • emerytw Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 26.11.14, 08:01
      Mam świadomość, że w sprawach wyborów nikogo i do niczego przymusić nie sposób, ale można i trzeba przekonywać. Chciałbym Wam powiedzieć, że wczoraj w Minkowicach B. Szczęśniak miał bardzo dobre spotkanie z mieszkańcami. Kolejny raz wspierał go Pan Dalgiewicz. Ten ostatni w krótkim, ale ekspresywnym przemówieniu nie pozostawił złudzeń kogo poprze w II turze. Zaapelował o to samo do swoich wyborców. Niedwuznacznie dał do zrozumienia, że zależy mu na dobrym rządzeniu i dynamicznym rozwoju J-L i gminy. Wg niego B. Szczęśniak posiada zarówno odpowiednią wiedzę jak i umiejętności, aby to gwarantować.

Wyjaśnił przy tym, że kilkakrotnie p. Putyra zabiegał o jego poparcie. Jednoznacznie odmówił i wyjaśnił mu dlaczego. Na koniec wykluczył personalne oczekiwania wobec swojej osoby, ale jednocześnie zapewniał B. Szczęśniaka o swojej gotowości do pomocy przyszłemu burmistrzowi.
      Spróbujcie racjonalnie podejść do II tury. Miejcie świadomość, że głos nieważny lub rezygnacja z udziału w głosowaniu zwiększa szansę dotychczasowego burmistrza. Chyba nie po to głosowaliście na Pana Dalgiewicza, aby teraz poprzeć kogoś, komu poparcia nie udziela Wasz kandydat z I tury. Pozdrawiam.
    • bromelka Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 27.11.14, 21:33
      Pan Szczęśniak obiectał już wszystkim wszystko smile na Stanowisko wiceburmistrza ma już 4 osoby,którym to obiecał smile jakiż on uczciwy.... smile
      • bromelka Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 27.11.14, 21:35
        oczywiste tez jest to, że ostatecznie zostanie nim Szponar, bo reszta jest mu obojętna... WIEM CO MÓWIE smile
        • hersst Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 27.11.14, 21:39
          bromelka napisał(a):

> oczywiste tez jest to, że ostatecznie zostanie nim Szponar, bo reszta jest mu o
          > bojętna... WIEM CO MÓWIE smile

czyli w tym układzie władza dla Platformy Oszustów
          • bromelka Re: Dalgiewicz wiceburmistrzem ? 27.11.14, 23:03
            Wszystko się zgadza wink Bodzio myśli że się ukryje pod płaszczykiem Koalicji 2014 ale mieszkańcy naszego miasta nie są głupi i wiedzą że to POpaprańcy za tym stoją ze swoim karłem na czele który zostanie V-ce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka