moniaga04 02.12.14, 09:50 Czy w Laskowicach jest dobry notariusz, jeżeli chodzi o sprawy spadkowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: Dobry notariusz 02.12.14, 12:18 Korzystałam z usług p. Pawła Kuriaty, ma biuro nad Biedronką na Bożka. Nie dotyczyło to co prawda spraw spadkowych, ale byłam z obsługi bardzo zadowolona. Świetny kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, przyszłam podpisać dokumenty na gotowe, bo uzgodniliśmy wszystko wcześniej. Odpowiedz Link
moniaga04 Re: Dobry notariusz 02.12.14, 23:17 Dziękuje za odpowiedź, chyba tam się udam. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Dobry notariusz 02.12.14, 14:51 a co to znaczy "dobry notariusz"? prawnik to rozumiem, ale notariusz? Odpowiedz Link
belaana Re: Dobry notariusz 02.12.14, 17:50 Można się zdziwić. Pamiętam osobiście, sprawę jak uznany notariusz z naszego miasta powiatowego w akcie notarialnym przez niedopatrzenie w nazwie banku pominął skrót "S.A." Skutkowało to odmową przelewu przyznanego kredytu na rzecz sprzedającego. Oczywiście sprawę szybko i sprawnie odkręcono, ale kosztowało mnie to trochę nerwów i czasu. W spadkowych sprawach dobrze jest zasięgnąć opinii i wybrać kogoś dobrego, zwłaszcza jak istnieje perspektywa szarpania po sądach. Nie znam młodego pokolenia rejentów. Kiedyś mogłabym polecić Pana Obrockiego, ale już dawno przeniósł się z Oławy. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Dobry notariusz 03.12.14, 12:09 mam pewność, że taki błąd mógł popełnić każdy. a notariusz jak saper hehehe Odpowiedz Link
tomi-114 Re: Dobry notariusz 03.12.14, 01:23 Kancelaria Notarialna Kamila Żłobicka Józefa Bożka nr 40A/2 55-220 Jelcz-Laskowice Kontakt z kancelarią: tel. (71) 72 190 77 fax (71) 72 190 72 Adres e-mail: notariusz@jelcz.net Godziny pracy: Kancelaria jest czynna pn.: 9.00 - 17.00 wt-pt.: 8.30 - 16.30, przy czym praktykowane jest wcześniejsze telefoniczne ustalanie terminu i godziny spotkania z notariuszem. Odpowiedz Link
paskudekjl Re: Dobry notariusz 03.12.14, 08:42 Z panią Kamilą miałem styczność w innej sprawie niż sprawa spadkowa. Nie wiem jak wygląda jej skuteczność w tym obszarze, ale moja sprawę udało się przeprowadzić szybko, skutecznie i w miłej atmosferze. Odpowiedz Link
allcapone Re: Dobry notariusz 14.12.14, 21:00 Polecam p.Kuriatę. Młody lecz fachowy człek, doradzi i poprowadzi, wyjaśni i zasugeruje. Cenowo też jest elastyczny w rozsądnych granicach. Wiadomo, że za darmo w tym kraju to nawet po twarzy nie dadzą. Ale jestem z jego usług zadowolony i wszystko wskazuje że niedługo znów się spotkamy. Odpowiedz Link