Dodaj do ulubionych

chip tuning poszukiwany

03.02.15, 19:40
szukam w naszej okolicy kogoś od chip tuningu , tunera vag

tanio i dobrze wink
Obserwuj wątek
    • anowi80 Re: chip tuning poszukiwany 03.02.15, 22:31
      Co chcesz zrobić? I w jakim aucie?
      • szelest_papierkow Re: chip tuning poszukiwany 04.02.15, 01:12
        z treści pierwszego postu wynika, że chce obniżyć moc w jakiejś dacii
        • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 21:38
          Nic do tematu nie wnosisz. To nie pisz bzdur.
          • szelest_papierkow Re: chip tuning poszukiwany 07.02.15, 00:02
            wyszukaj w słowniku znaczenie słowa "ironia"
      • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 21:37
        Podnieść dawke startowa paliwa. Auto vw golf
        • anowi80 Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 21:58
          Jaki golf 4 czy 5 jakie oznaczenie silnika? czy ciężko pali na ciepłym? Znam kogoś naprawdę godnego polecenia ale niestety we Wrocławiu, ale mogę spytać czy nie przyjedzie do J-L
          • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 22:14
            4 ALH tak problem na cieplym. Moge jechać do Wrocławia nie problem. Kwestia ceny i sposobu rozwiązania problemu. Tzn żadne druciarstwo
            • anowi80 Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 22:20
              Są jakieś błędy w elektronice silnika? Dobrze jest ustawiony kąt wtrysku? Właściwie działa czujnik temperatury paliwa na głowicy pompy wtryskowej? jeśli wszystko ok? To pozostaje zmiana ograniczenia dawki wtrysku przy rozruchu. Mogę spytać jaki jest koszt. Koleś działa w okolicy mostu milenijnego.
              • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 22:30
                Zapytaj o koszta. Kat wtrysku 50 pare stopni, rozrzad ok. Czujnik temperatury zmieniany na jakis zamiennik. Aku nowy. Rozrusznik po naprawie bo podobno ma wpływ duzy.
                • anowi80 Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 22:42
                  Spytam o koszty, chodziło mi o czujnik temperatury paliwa ten w pompie wtryskowej.
                  • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 06.02.15, 22:50
                    Na to ci nie odpowiem bo nie mam pojecia. W vagu da sie go sprawdzić .??
                    • rob.tus Re: chip tuning poszukiwany 08.02.15, 12:47
                      Doprowadź auto do porządku a dopiero potem zmieniaj parametry w chipie.
                      • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 11.02.15, 21:03
                        Zajmujesz się tym ? znasz się na tym ??

rob.tus napisał:

> Doprowadź auto do porządku a dopiero potem zmieniaj parametry w chipie.
                        • rob.tus Re: chip tuning poszukiwany 13.02.15, 14:45
                          Kiedyś jak byłem jeszcze młody też tuningowałem swoje auto. Na każdym forum tak Ci napiszą. Najpierw doprowadzenie do stanu z fabryki a potem ulepszenia. smile
                          • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 13.02.15, 16:58
                            Zgadzam się z tobą tylko że ja nie chcę chipować auta by podnosić moc. Auto jak najbardziej sprawne tylko ten model silnika ma fabryczne ustawienie, które po jakimś czasie się rozsypują trzeba poprawiać mapy.

rob.tus napisał:

> Kiedyś jak byłem jeszcze młody też tuningowałem swoje auto. Na każdym forum tak
                            > Ci napiszą. Najpierw doprowadzenie do stanu z fabryki a potem ulepszenia. smile
    • anowi80 Re: chip tuning poszukiwany 08.02.15, 21:13
      Pytałem o cenę i jeśli wszystko będzie ok to koszt netto 350 zł. Pozdrawiam.
      • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 11.02.15, 21:02
        dzięki za zainteresowanie
        ale znalazłem firmę tuningowa we wrocławiu , która zrobi dawkę za 250zł na weekend się przekonam czy jest ok.

anowi80 napisała:

> Pytałem o cenę i jeśli wszystko będzie ok to koszt netto 350 zł. Pozdrawiam.
        • grzesiekura Re: chip tuning poszukiwany 11.02.15, 21:07
          mimo to podaj nr na mechanika przyda się jak by nie udało się fachowcom których znalazłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka