Dodaj do ulubionych

Remont MOPSu.

22.11.17, 10:05
Mam pytanie:Co za firma wykonuje remont budynku MOPSu: Dach rozebrano i nie zabezpieczono.Na czas remontu nie przeniesiono pracujących tam urzędników oraz sprzętu komputerowego.Po ostatnich deszczach zalało budynek sprzęt przez co nie można wypłacać pieniędzy 500+.Dzwonią do mnie ludzie prosząc o pomoc.czyja nie kompetencja wżieła tu górę?
Ludzie potrzebują pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Remont MOPSu. 22.11.17, 12:54
      A kto zarządza MOPSem? Może tam warto spytać, bo i tam chyba jest odpowiedzialność?
    • 3plastek3 Re: Remont MOPSu. 22.11.17, 13:17
      Jako kandydat na burmistrza i nie daj Boże burmistrz ,zadaje Pani pytania tego rodzaju na forum?Brrr
      strach pomyśleć jacy ludzie się pchają do władzy
      • mszczyglod_1 Re: Remont MOPSu. 22.11.17, 15:47
        To samo pomyślałem i się przeraziłem.
        Przyszły kandydat, który już ogłosił swe chęci, zadaje pytania na miarę piaskownicy.
        Nawet zwykły radny, nie tylko ten który chce zostać burmistrzem, powinien znać odpowiedzi na takie pytania...
        Nie wspomnę o kaleczeniu języka ojczystego. Osoba leciwa i w dojrzałym wieku, która ma marzenia zostać busrmistrzem (tfu tfu)a byk na byku.
        Oby to tylko był falstart.
    • el_czupakabre Re: Remont MOPSu. 22.11.17, 21:30
      Do pracy niech się wezmą a nie na zasiłki czekają. Sorry taki mamy klimat - cytując klasyka.
    • deggial77 Re: Remont MOPSu. 26.11.17, 14:07
      Co to radna nie wie kto wygrał przetarg, oj nie ładnie, a tu zapędy na burmistrza. No, no, no...
      • kasjan007 Re: Remont MOPSu. 26.11.17, 15:43
        P. Dekret jest radną i nie wie, do kogo zwrócić się o informację na temat remontowanego budynku,należącego do Urzędu Miasta i Gminy? Chyba wstyd i kompromitacja. Zwłaszcza,że p. radna ma ambicje być burmistrzem. Ale chcieć to na prawdę za mało.
    • brawo_ja Re: Remont MOPSu. 26.11.17, 17:06
      Pomijając niekompetencję p. Dekret jako radnej, dla mnie najlepsze w jej wypocinach jest stwierdzenie: "Dzwonią do mnie ludzie prosząc o pomoc (...) Ludzie potrzebują pieniędzy." Chciałoby się rzec: "to niech pójdą do pracy i sobie zarobią, a nie wyciągają łapy i tylko daj, daj i daj". Rozumiem, że są różne sytuacje losowe, ale w dzisiejszych czasach są to sprawy jednostkowe, prędzej lenistwo i nieróbstwo popycha ludzi w kierunku żerowania na pomocy społecznej. Ja w każdym razie jestem oburzona roszczeniową postawą klienteli wszelakich "mopsów" i "gopsów".
      • brawo_ja Re: Remont MOPSu. 26.11.17, 17:08
        *Jej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka