Dodaj do ulubionych

Pomysł na weekend.

15.02.05, 08:50
Mając nie duży budżet jak miło spędzić weekend (ferie) mieszkając w Jelczu
Laskowicach?. Gdzie i na co do kina, gdzie, za ile i czym na narty, wycieczkę.
Jak spędzacie wolny czas?
Obserwuj wątek
    • wygadana Re: Pomysł na weekend. 26.02.05, 11:19
      Mój mąż znalazł pomysł na weekend dla siebie. Kupił sobie wiatrówkę i będzie
      strzelał do puszek po piwie. Mnie to jednak nie pociąga...
    • makler4 Re: Pomysł na weekend. 27.02.05, 17:16
      Polecam naszą laskowicką saunę przy basenie. 2 razy po 15 minut z przewą na
      spłukanie w chłodnej wodzie i czujesz się jak nowo narodzony.
      • makler4 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 11:33
        Podobno są świetne warunki narciarskie w Czechach w okolicach Jesenika
        (Ramzowa).
        Ktoś z J-L. juz tam był, czy są organizowany wyjazdy zbiorowe?
      • membra Re: Pomysł na weekend. 02.01.06, 10:16
        Tez polecam, doskonały wypoczynek, dodałabym jeszcze po tym rundkę w duzej
        niecce a potem sponiiewierac się na biczach w małej. Wkurza mnie tylo to że
        faceci wchodzą do damskiej i im który bardziej który tłuściutki tym bardziej
        sapie i ociera się z potu, zadowolony że chudnie w oczach. Nie znaczy , że mam
        coś przeciwko facetom i jestem zacofana. Koedukacja jak najbardziej, ale nie w
        saunie, chodzi tu o estetykę
      • fk90 Re: Pomysł na weekend. 02.01.06, 12:00
        o taK, a ja nie polecam, ba was tam jest już za dużotongue_out W czwartek było tyle
        ludzi, że nie było gdzie wejśc ;/
    • panzerstoss1 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 13:37
      "...miło spędzić czas w weekend (ferie) w J-L" -> To prawie niwewykonalne.
      • aron2004 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 19:44
        zapraszam do Lublina zobaczycie jak wyglada prawdziwa bieda. Szczegolnie polecam
        wycieczke po miejscowosci Motycz - takich ruder nie ma nigdzie na zachodzie
        Polski. Gwarantuje mocne wrazenia i wspomnienia na wiele lat.
        • petit7 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 19:58
          W lublinie to dzis znaleźli kolejnego zamarznietego bezdomnego..
          • aron2004 Re: Pomysł na weekend. 30.12.05, 08:57
            to była kobieta. Zamarzła z biedy niestety - było ją stać tylko na alkohol i na
            nic więcej.
            • poodzian Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 16:02
              Zbliża się długi weekend jak go spędzicie?
              • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:28
                Mnie troche uziemnili... zaproszeniem na Komunie...to sobie raczej nie
                poszaleje
                • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:34
                  Długi weekend będzie w Maju, teraz są Święta Wielkanocne, których poodzian zapewne nie rozumie.Ja tam spędzę czas z rodziną, trochę okrojoną, a potem nie wiem, może jakieś ognisko, bo tydzień temu było otwarcie sezonu grilowegotongue_out więc już można pichcićbig_grin
                  • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:38
                    Patrz poodzian! Masz tu swoja moralność w postaci adamogo xD
              • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:40
                Ja jestem moralnie normalny jeśli to cokolwiek znacyztongue_out Ale swoich jajek nie pomalujętongue_out
                • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:41
                  Eeee...temaciki Ci się pomyliły xD
                  • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:44
                    No wiem temaciki się pomyliły mi, będą z tego kłopociki zapewne.
                    • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:46
                      Oj...tak uważaj, bo zaraz ktoś Ci prześle na skrzynkę netykietę forum xD I tak
                      juz pewnie tak podpadliśmy, ze nas bedą chcieli wyrzucić xD
                      Ale my jak te jajka xD
                      • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:50
                        Czytałem tą netykietętongue_out Etykieta neta niech im będzie.A co do tych jajek, to teraz w modzie są kacze jajka, zazwyczaj takie same jak dwie krople wody.A ja się modlę tylko, żeby ze mnie stary zbuk nie został.
                        • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:51
                          Eeee? Stary zbuk suspicious No wiosna idzie, nie xD
                          • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:53
                            No ona nie idzie, ona już jest, i muszę zachować świeżośćtongue_out
                            • fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:57
                              Znam na to sposób xD

Sen oczywiscie xD Ja idę. Ciał. I śpij dobrze...ostatni raz z niepomalowanymi
                              jajkami xD wink
                              • adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 22:00
                                Baj baj a ja idę oglądać ForrestA Gumpa po raz setny hehe.No i jeszcze przez noc nacieszę się niepomalowanymi jajkamitongue_out
                                • adamogo Re: Pomysł na weekend. 20.04.06, 10:22
                                  Już niedługo dłuuuuuuuugi weekend.W większości firm wystarczy wziąść dwa dni urlopy, i hulaj dusza ile rusza przez całe bite 9 dnibig_grin Te dwa magiczne dni to 4 i 5 maja, czyli czwartek i piątek, a wtorek(2 maja) w większości jest odrabiany. Więc biorąc te dni wychodzi nam 9 dni wolnościbig_grin i Licealiści z pierwszych i drugich klas też mają 9 dni wolnego, gdyż z tego co wiem 4 i 5 maja odbywają się maturybig_grin No to odpoczywamybig_grin
                                  • j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 09:11
                                    Polecam imprezę jaka odbędzie się we Wrocławiu na placu Solnym o godz. 16.00.
                                    Będzie to impreza z okazji 40-lecia "Czterech pancernych i psa". Będą
                                    wyświetlane 4 oryginalne odcinki. Można się sprawdzić czy strzelasz tak celnie
                                    jak Janek Kos i czy jesteś tak mocny jak Gustlik. Do tego musztra, pojazdy
                                    wojskowe, grochówka wojskowa i bigos.
    • katka256 Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 09:17
      a tak dokladnie to kiedy ta impreza?dzis?jutro?w niedziele?
      • j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 10:48
        W niedzielę 14 kwietnia Wrocław pl. Solny.
        • subik Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 11:03
          ueheheheee kwietnia pfffffffffffff no comment
          • j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 11:12
            Oczywiście że maja to juz pojutrze. "Tri Poliaka, Gruzin i sabaka" - pod takim
            tytułe był ten film wyświetlany w krajach rosyjskojęzycznych.
            • makler4 Re: Pomysł na weekend. 10.08.06, 22:26
              Mamy znów długi weekend jak go spędzacie?
              • irysowa Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 11:41
                Witam! Jeśli bedzie taka pogoda jak dziasiaj czyli deszczowo - Wypożyczyła bym
                pare fajnych filmików na DVD, browarki, coś słodkiego i jakąś mało ekipe
                zaprosiła ! wink))
                • nokianin Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 14:58
                  do browarków wolałbym coś słonego jednak smile

wiesz, od słodyczy dziurki się robią w zębach i co później? jakąś cyrkonię czy
                  inne ozdóbki trzeba byłoby stosować tongue_out
                  • irysowa Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 15:05
                    Coś słonego to juz we własnym zakresie smile)) Bo ja jestem za słodkim wink)))
    • heymdall Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 15:06
      ja jadę wyważyć drzwi katedry w Gnieźnie, sprofanować mogiły Gotów w Biskupinie i napluć na chodnik w Poznaniu..;P
      • adamogo Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 16:26
        A ja długi weekend spędzę w pracy:] Takie czasy nastały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka