petit7 15.02.05, 08:50 Mając nie duży budżet jak miło spędzić weekend (ferie) mieszkając w Jelczu Laskowicach?. Gdzie i na co do kina, gdzie, za ile i czym na narty, wycieczkę. Jak spędzacie wolny czas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygadana Re: Pomysł na weekend. 26.02.05, 11:19 Mój mąż znalazł pomysł na weekend dla siebie. Kupił sobie wiatrówkę i będzie strzelał do puszek po piwie. Mnie to jednak nie pociąga... Odpowiedz Link
makler4 Re: Pomysł na weekend. 27.02.05, 17:16 Polecam naszą laskowicką saunę przy basenie. 2 razy po 15 minut z przewą na spłukanie w chłodnej wodzie i czujesz się jak nowo narodzony. Odpowiedz Link
makler4 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 11:33 Podobno są świetne warunki narciarskie w Czechach w okolicach Jesenika (Ramzowa). Ktoś z J-L. juz tam był, czy są organizowany wyjazdy zbiorowe? Odpowiedz Link
membra Re: Pomysł na weekend. 02.01.06, 10:16 Tez polecam, doskonały wypoczynek, dodałabym jeszcze po tym rundkę w duzej niecce a potem sponiiewierac się na biczach w małej. Wkurza mnie tylo to że faceci wchodzą do damskiej i im który bardziej który tłuściutki tym bardziej sapie i ociera się z potu, zadowolony że chudnie w oczach. Nie znaczy , że mam coś przeciwko facetom i jestem zacofana. Koedukacja jak najbardziej, ale nie w saunie, chodzi tu o estetykę Odpowiedz Link
fk90 Re: Pomysł na weekend. 02.01.06, 12:00 o taK, a ja nie polecam, ba was tam jest już za dużo W czwartek było tyle ludzi, że nie było gdzie wejśc ;/ Odpowiedz Link
panzerstoss1 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 13:37 "...miło spędzić czas w weekend (ferie) w J-L" -> To prawie niwewykonalne. Odpowiedz Link
aron2004 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 19:44 zapraszam do Lublina zobaczycie jak wyglada prawdziwa bieda. Szczegolnie polecam wycieczke po miejscowosci Motycz - takich ruder nie ma nigdzie na zachodzie Polski. Gwarantuje mocne wrazenia i wspomnienia na wiele lat. Odpowiedz Link
petit7 Re: Pomysł na weekend. 28.12.05, 19:58 W lublinie to dzis znaleźli kolejnego zamarznietego bezdomnego.. Odpowiedz Link
aron2004 Re: Pomysł na weekend. 30.12.05, 08:57 to była kobieta. Zamarzła z biedy niestety - było ją stać tylko na alkohol i na nic więcej. Odpowiedz Link
poodzian Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 16:02 Zbliża się długi weekend jak go spędzicie? Odpowiedz Link
fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:28 Mnie troche uziemnili... zaproszeniem na Komunie...to sobie raczej nie poszaleje Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:34 Długi weekend będzie w Maju, teraz są Święta Wielkanocne, których poodzian zapewne nie rozumie.Ja tam spędzę czas z rodziną, trochę okrojoną, a potem nie wiem, może jakieś ognisko, bo tydzień temu było otwarcie sezonu grilowego więc już można pichcić Odpowiedz Link
fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:38 Patrz poodzian! Masz tu swoja moralność w postaci adamogo xD Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:40 Ja jestem moralnie normalny jeśli to cokolwiek znacyz Ale swoich jajek nie pomaluję Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:44 No wiem temaciki się pomyliły mi, będą z tego kłopociki zapewne. Odpowiedz Link
fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:46 Oj...tak uważaj, bo zaraz ktoś Ci prześle na skrzynkę netykietę forum xD I tak juz pewnie tak podpadliśmy, ze nas bedą chcieli wyrzucić xD Ale my jak te jajka xD Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:50 Czytałem tą netykietę Etykieta neta niech im będzie.A co do tych jajek, to teraz w modzie są kacze jajka, zazwyczaj takie same jak dwie krople wody.A ja się modlę tylko, żeby ze mnie stary zbuk nie został. Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:53 No ona nie idzie, ona już jest, i muszę zachować świeżość Odpowiedz Link
fk90 Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 21:57 Znam na to sposób xD Sen oczywiscie xD Ja idę. Ciał. I śpij dobrze...ostatni raz z niepomalowanymi jajkami xD Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 14.04.06, 22:00 Baj baj a ja idę oglądać ForrestA Gumpa po raz setny hehe.No i jeszcze przez noc nacieszę się niepomalowanymi jajkami Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 20.04.06, 10:22 Już niedługo dłuuuuuuuugi weekend.W większości firm wystarczy wziąść dwa dni urlopy, i hulaj dusza ile rusza przez całe bite 9 dni Te dwa magiczne dni to 4 i 5 maja, czyli czwartek i piątek, a wtorek(2 maja) w większości jest odrabiany. Więc biorąc te dni wychodzi nam 9 dni wolności i Licealiści z pierwszych i drugich klas też mają 9 dni wolnego, gdyż z tego co wiem 4 i 5 maja odbywają się matury No to odpoczywamy Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 09:11 Polecam imprezę jaka odbędzie się we Wrocławiu na placu Solnym o godz. 16.00. Będzie to impreza z okazji 40-lecia "Czterech pancernych i psa". Będą wyświetlane 4 oryginalne odcinki. Można się sprawdzić czy strzelasz tak celnie jak Janek Kos i czy jesteś tak mocny jak Gustlik. Do tego musztra, pojazdy wojskowe, grochówka wojskowa i bigos. Odpowiedz Link
katka256 Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 09:17 a tak dokladnie to kiedy ta impreza?dzis?jutro?w niedziele? Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 10:48 W niedzielę 14 kwietnia Wrocław pl. Solny. Odpowiedz Link
subik Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 11:03 ueheheheee kwietnia pfffffffffffff no comment Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Pomysł na weekend. 12.05.06, 11:12 Oczywiście że maja to juz pojutrze. "Tri Poliaka, Gruzin i sabaka" - pod takim tytułe był ten film wyświetlany w krajach rosyjskojęzycznych. Odpowiedz Link
makler4 Re: Pomysł na weekend. 10.08.06, 22:26 Mamy znów długi weekend jak go spędzacie? Odpowiedz Link
irysowa Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 11:41 Witam! Jeśli bedzie taka pogoda jak dziasiaj czyli deszczowo - Wypożyczyła bym pare fajnych filmików na DVD, browarki, coś słodkiego i jakąś mało ekipe zaprosiła ! )) Odpowiedz Link
nokianin Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 14:58 do browarków wolałbym coś słonego jednak wiesz, od słodyczy dziurki się robią w zębach i co później? jakąś cyrkonię czy inne ozdóbki trzeba byłoby stosować Odpowiedz Link
irysowa Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 15:05 Coś słonego to juz we własnym zakresie )) Bo ja jestem za słodkim ))) Odpowiedz Link
heymdall Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 15:06 ja jadę wyważyć drzwi katedry w Gnieźnie, sprofanować mogiły Gotów w Biskupinie i napluć na chodnik w Poznaniu..;P Odpowiedz Link
adamogo Re: Pomysł na weekend. 11.08.06, 16:26 A ja długi weekend spędzę w pracy:] Takie czasy nastały. Odpowiedz Link