Dodaj do ulubionych

Sposób na samotność

28.11.05, 18:28
Macie jakieś sposoby na samotnośćsuspicious jak jej zapobiegać i co robić żeby tak nie przygnębiała??
Obserwuj wątek
    • leboski Re: Sposób na samotność 28.11.05, 18:40
      forum !
      zawsze tu zaglądam kiedy dziecko i żona kładą się już spać.
      wink)
      • adamogo Re: Sposób na samotność 28.11.05, 19:00
        No ja też tutaj zawsze zaglądamtongue_out ale chyba to nie ta godzina żeby już u ciebie spali??tongue_out lubię się pośmiać z komentarzy jasfinksa hehe
        • fk90 Re: Sposób na samotność 28.11.05, 21:18
          he-he-he śmiejemy się razem z Tobą ; ) ;D No widzsz-forum też jest nie złym
          lekarstwem na samotnosc. Ale takim najlepszym rozwiązaniem jest druga osoba smile
          • adamogo Re: Sposób na samotność 28.11.05, 22:30
            hehe żeby jeszcze była ta druga osobatongue_out chociaż nie wiem jak rozumiesz tą druga osobętongue_out bo wiesz teraz wolne czasy sątongue_out
            • pataryna Re: Sposób na samotność 28.11.05, 23:30
              Sposób na samotność? Ukochany/ukochana, pasjonujące Cię hobby, i przyjaciele smile
              • leboski Re: Sposób na samotność 29.11.05, 15:46
                ależ Ty górnolotna jesteś hehe
                wystarczy jedno dziecko... i samotności nie doświadczysz przez... około 20
                lat wink)
                można też posiedzieć w Galerii Dominikańskiej na ławce i czekać, czekać...
                • pataryna Re: Sposób na samotność 29.11.05, 23:05
                  nikt nie każe na samotność dzieci majstrować
                  • leboski Re: Sposób na samotność 30.11.05, 13:50
                    dzieci się nie majstruje wink)
                    są one wynikiem głębokich przemyśleń i zaawansowanej miłości - przynajmniej tak
                    być powinno hehe
                    a jeśli chodzi o samotność... cisz się chłopie wolnością ile możesz wink))
                    czytaj książki, oglądaj filmy, idź na basen, rower, pobiegaj trochę, znajdź
                    sobie hobby. Jak Ci się to znudzi zacznij planować rodzinę. Jeśli zaczniesz od
                    tyłu to później nie znajdziesz czasu na pozostałe czynności hehe
                    • pataryna Re: Sposób na samotność 30.11.05, 15:16
                      oj nie umiemy czytac miedzy wierszami uncertain jak sie Znudza zainteresowania, to sie
                      wtedy rodzine planuje? ciekawe masz punkty widzenia
                      • adamogo Re: Sposób na samotność 30.11.05, 17:01
                        Ja tam nie narzekamtongue_out Mam dwie krowy, kilka kur, kaczek i takie tam hehetongue_out więc czego mi jeszcze więcej trzeba??tongue_out
    • kaja5013 Re: Sposób na samotność 29.11.05, 10:37
      Mysle ,ze sposobem na samotnosc jest ta ukochana osoba,ale to tylko moje
      zdanie.Kazdy ma inne sposoby...
      • adamogo Re: Sposób na samotność 29.11.05, 16:03
        No zwierzęta też są pewnym sposobem, ale wiadomo, że pies czy kot nie zastąpi człowieka.Ale ja chyba krowę sobie kupiętongue_out
        • antonio1987 Re: Sposób na samotność 29.11.05, 19:45
          przeciesh mash 2 krowy w stajni i jednego byka to po co ci jescze jedna w domutongue_out
          • adamogo Re: Sposób na samotność 29.11.05, 20:21
            No teraz to każdy się dowie że mam dwie krowy w stajnibig_grin hehe no mieć mam ale szczęścia mi nie dajątongue_outbig_grin
    • lalula Re: Sposób na samotność 10.03.06, 11:29
      Wypad za miasto ze znajomymibig_grin albo długie wiosenne spacery...
      • matejkoo Re: Sposób na samotność 10.03.06, 18:25
        Samemu to nie...jest fajnesmile
    • m0jo Re: Sposób na samotność 10.03.06, 19:58
      siedzec sobie wieczorkiem przy kominku, obok psiak, dobra ksiazka..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka