adamogo 28.11.05, 18:28 Macie jakieś sposoby na samotność jak jej zapobiegać i co robić żeby tak nie przygnębiała?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leboski Re: Sposób na samotność 28.11.05, 18:40 forum ! zawsze tu zaglądam kiedy dziecko i żona kładą się już spać. ) Odpowiedz Link
adamogo Re: Sposób na samotność 28.11.05, 19:00 No ja też tutaj zawsze zaglądam ale chyba to nie ta godzina żeby już u ciebie spali?? lubię się pośmiać z komentarzy jasfinksa hehe Odpowiedz Link
fk90 Re: Sposób na samotność 28.11.05, 21:18 he-he-he śmiejemy się razem z Tobą ; ) ;D No widzsz-forum też jest nie złym lekarstwem na samotnosc. Ale takim najlepszym rozwiązaniem jest druga osoba Odpowiedz Link
adamogo Re: Sposób na samotność 28.11.05, 22:30 hehe żeby jeszcze była ta druga osoba chociaż nie wiem jak rozumiesz tą druga osobę bo wiesz teraz wolne czasy są Odpowiedz Link
pataryna Re: Sposób na samotność 28.11.05, 23:30 Sposób na samotność? Ukochany/ukochana, pasjonujące Cię hobby, i przyjaciele Odpowiedz Link
leboski Re: Sposób na samotność 29.11.05, 15:46 ależ Ty górnolotna jesteś hehe wystarczy jedno dziecko... i samotności nie doświadczysz przez... około 20 lat ) można też posiedzieć w Galerii Dominikańskiej na ławce i czekać, czekać... Odpowiedz Link
pataryna Re: Sposób na samotność 29.11.05, 23:05 nikt nie każe na samotność dzieci majstrować Odpowiedz Link
leboski Re: Sposób na samotność 30.11.05, 13:50 dzieci się nie majstruje ) są one wynikiem głębokich przemyśleń i zaawansowanej miłości - przynajmniej tak być powinno hehe a jeśli chodzi o samotność... cisz się chłopie wolnością ile możesz )) czytaj książki, oglądaj filmy, idź na basen, rower, pobiegaj trochę, znajdź sobie hobby. Jak Ci się to znudzi zacznij planować rodzinę. Jeśli zaczniesz od tyłu to później nie znajdziesz czasu na pozostałe czynności hehe Odpowiedz Link
pataryna Re: Sposób na samotność 30.11.05, 15:16 oj nie umiemy czytac miedzy wierszami jak sie Znudza zainteresowania, to sie wtedy rodzine planuje? ciekawe masz punkty widzenia Odpowiedz Link
adamogo Re: Sposób na samotność 30.11.05, 17:01 Ja tam nie narzekam Mam dwie krowy, kilka kur, kaczek i takie tam hehe więc czego mi jeszcze więcej trzeba?? Odpowiedz Link
kaja5013 Re: Sposób na samotność 29.11.05, 10:37 Mysle ,ze sposobem na samotnosc jest ta ukochana osoba,ale to tylko moje zdanie.Kazdy ma inne sposoby... Odpowiedz Link
adamogo Re: Sposób na samotność 29.11.05, 16:03 No zwierzęta też są pewnym sposobem, ale wiadomo, że pies czy kot nie zastąpi człowieka.Ale ja chyba krowę sobie kupię Odpowiedz Link
antonio1987 Re: Sposób na samotność 29.11.05, 19:45 przeciesh mash 2 krowy w stajni i jednego byka to po co ci jescze jedna w domu Odpowiedz Link
adamogo Re: Sposób na samotność 29.11.05, 20:21 No teraz to każdy się dowie że mam dwie krowy w stajni hehe no mieć mam ale szczęścia mi nie dają Odpowiedz Link
lalula Re: Sposób na samotność 10.03.06, 11:29 Wypad za miasto ze znajomymi albo długie wiosenne spacery... Odpowiedz Link
m0jo Re: Sposób na samotność 10.03.06, 19:58 siedzec sobie wieczorkiem przy kominku, obok psiak, dobra ksiazka.. Odpowiedz Link