pataryna 12.12.05, 13:56 Dziewczyny jest w j-l jakiś szewc? Ja się nawet nie orientuję... Potrzebuję zwęzić kozaki w łydce, a nie wiem czy szewc tego dokona. Bóg pokarał mnie za chudymi nogami ((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania55231 Re: Szewc 12.12.05, 14:10 Ciesz się, że za chude Ja też nie widziałam tu żadnego zakładu szewskiego, a czasem się przydaje. A może nie ma? Odpowiedz Link
pataryna Re: Szewc 12.12.05, 14:20 Dobrze wiesz, że już te grube bym wolała ) Żeby butów nie móc kupic ((( wrrr Odpowiedz Link
leboski Re: Szewc 12.12.05, 14:57 kobiety zwykle miewają problemy z masą ciała (ogólnie) ) natomiast czemu pytasz dziewczyny, czy mężczyżnie nie chodzą z butami do szewca już ? ja też nie wiem gdzie jest szewc w J-L ale na 100% jest w Koronie ) Odpowiedz Link
pataryna Re: Szewc 12.12.05, 15:03 A czy mężczyźni chodzą to nie wiem Mój nie chodzi. Zresztą kobiety też pewnie rzadko albo wcale- ja jeszcze nigdy nie byłam I stąd nie wiem czy szewc w ogóle może zwęzić kozaki?? Żeby tak z 7 kilko przytyc! Odpowiedz Link
fasoll Re: Szewc 12.12.05, 16:12 Jestem chlopcem i nie wiem czy moge odpowiedziec na to pytanko skierowane do Pań. Jak neichcesz to nieczytaj tego ale niezły szewc jest na hirszfelda w bloku z nr 70(nie pamietam dokladnie ale to ten blok ktory został ocieplony jako ostatni Gośc siedzi w piwnicy ale tylko wieczorami tak po 18. Odpowiedz Link
wygadana Re: Szewc 12.12.05, 20:26 Najlepszy i tani szewc jakiego znam jest w Oławie na ul. 1-go Maja przed pocztą główną od strony rynku. Polecam. Odpowiedz Link
pataryna Re: Szewc 12.12.05, 22:14 Dziękuję za info wygadana. Ciekawe czy umie zwęzić :0 Fasol też dzieki, ale tak po nocy i to do piwnicy ...nie pójdę, jeszcze mi cos zrobi )) Odpowiedz Link
fasoll Re: Szewc 12.12.05, 22:21 Myślałem, że o to Ci chodzi. Każda kobieta w końcu o tym myśli, marzy i w głębi serca i duszy tylko czeka na to, aby szewc jej naprawił buty. Odpowiedz Link
pataryna Re: Szewc 12.12.05, 22:30 śmiej się śmiej- nie mam zamiaru chodzić w kozakach co wyglądają jak kalosze rozmiar 40 A przecież zima, mroźno Odpowiedz Link
adamogo Re: Szewc 12.12.05, 22:31 No pataryna Szewx jest, i to nie tylko po 18, w tym bloku w piwnicy, ale radzę wybrać się z osobnikiem płci męskiej.Byłem kiedyś u tego szewca z koleżanką, i muszę ci powiedzieć co koleżanka potwierdzi, że za przeproszeniem kawał zboczonego dziada z niego. Więc jak już masz się tam wybierać to tylko z mężczyzną. Odpowiedz Link
pataryna Re: Szewc 12.12.05, 22:39 brrrrrr ja podziekuje- chyba już wole w tych kaloszach chodzic )))))))) Odpowiedz Link
nana278 Re: Szewc 19.12.05, 13:01 ha ha ha ..... starszy facet więc się nie dziwcie....hahahaha on tylko tak gada...w sumie jest ok! super naprawia buty i nie jest taki drogi..... Odpowiedz Link
faranhaid Re: Szewc 20.12.05, 17:52 Na ul .Tańskiego , w kiosku na przeciwko nr. 11 , też jest szewc . Odpowiedz Link