djmixer1 23.12.05, 19:42 Jak Wam się podoba. prezydenckie.abc.pl/ -Nosić od 23 grudnia 2005- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fk90 Re: Mamy nowego prezydenta i... 23.12.05, 20:15 Mamy nowego prezydenta i....(jak narazie) jeden krok DO TYŁU Odpowiedz Link
jasfinks ŻEGNAMY"MAGISTRA" - WITAMY PROFESORA! 24.12.05, 14:01 "Żegnamy magistra" - takie ironiczne transparenty mógł sobie poczytać A.Kwaśniewski w piątek w Warszawie... I ten fakt to jest jeden z pierwszych KROKÓW DO PRZODU! A przełomem będzie OCZYSZCZENIE KRAJU z czerwonych śmieci, co powinno wkrótce nastąpić! Odpowiedz Link
wygadana Re: ŻEGNAMY"MAGISTRA" - WITAMY PROFESORA! 24.12.05, 14:41 Z jakich śmieci trzeba oczyścić nasze miasto? Co kogo i w jaki sposób chcesz oczyszczać? Odpowiedz Link
gallen Re: ŻEGNAMY"MAGISTRA" - WITAMY PROFESORA! 24.12.05, 21:51 Jasfinks masz racje ale na to jest już za puzno jest prawie 2006 rok i ciagłe uganaianie sie za czerwonymi jest bez sensu Odpowiedz Link
jasfinks Re: ŻEGNAMY"MAGISTRA" - WITAMY PROFESORA! 26.12.05, 21:10 do wygadanej: nie ja będę oczyszczał tylko rząd,parlament i prezydent! I będą oczyszczać nie nasze miasto tylko cały kraj!Myślę,że będzie to polegało na ustawie(ustawach),która wyeliminuje z życia publicznego złodziei, zdrajców i członków różnych mafii(w tym czerwonej najgorszej ze wszystkich!).Jeżeli chcemy odnowy państwa,sprawiedliwości i poprawy we wszystkich dziedzinach to jest to po prostu konieczność bezdyskusyjna.Jak chcesz się wyleczyć z grożnej, niszczącej Twój organizm choroby to przede wszystkim niszczysz wszystkimi dostępnymi środkami zarazki,czy bakterie czy inne paskudztwa, które są przyczyną choroby! do gallena: jeżeli zaniedbałeś posprzątać swoje mieszkanie to myślisz że po pewnym czasie to już nie ma sensu?A niby dlaczego? Chcesz dalej siedzieć w coraz gorszym brudzie? Ja uważam , że zaniedbane sprzątanie czy leczenie tym bardziej należy przeprowadzić i to ze wzmożoną energią aby jak najszybciej dojść do zdrowia i czystości!!! I zupełnie nie rozumiem tych co chcą dalej siedzieć w brudzie i chorobie! No chyba że sami należą do tych brudów czy zarazków(bez obrazy - nie kieruję tego do nikogo osobiście - każdy sam wie kim jest!) Poza tym teraz jest pierwsza okazja aby to przeprowadzić bo dotąd to czerwona zaraza miała opanowane wszystko i wszystko torpedowała(przy sporej pomocy różowych!) Jestem przekonany, że PiS z Kaczyńskimi na czele doskonale to wie i dokładnie i do końca to przeprowadzi!Widzę, że zaczynają to robić i "podpisuję się pod tym obydwiema rękami!" Odpowiedz Link