katka256 07.04.06, 17:43 jakie macie ulubione firmy rowerowe?czy też wolicie zwykłe, stare rowery?A co sądzicie o naszej jelczańskiej firmie rowerowej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0jo Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 17:52 uaa.. @@ w jelczu jest firma rowerowa? Powinni rower nazwac 'Jelcz' - powrót do korzeni. Ja preferuje stare ) ostatnio poszlam z zamiarem zakupu takiej starej 'Holenderki' (o ktorej zawsze marzylam) a wrocilam z rowerem typu "goral" (next goral w moim garazu, z tym ze teraz to damka, jak to na damke, mnie znaczy przystalo) pozdrr.. m. Odpowiedz Link
matejkoo Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 18:30 Ile osób tu stac na taki sprzecik...chciałbym Kelly'sa...ale jedno ale z jakieś 2500zł,bo jak już kupować to do katowania a nie do jazdy po drodze nad staw, w ramach wyjaśnienia ja preferuje taką jazde...tzn jazda po lesie...polach i innych zrytych żeczach...nie jeden rower juz tak zniszczyłem Odpowiedz Link
mamil Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 19:37 no co ty, kellysika można kupić juz, chyba, za 500 zł,ale nie wiem czy u nich w salonie. ja tez mam stara ukraine Odpowiedz Link
m0jo Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 22:46 Jadę na rowerze słuchaj do byle gdzie Rower mam posłuchaj w taki różowy jazz Może byś tak Damian wpadł popedałować Ubierz się w obcisłe bo to warto mieć styl I depniemy sobie ode wsi dode wsi Może byś tak Damian wpadł popedałować Odpowiedz Link
pataryna Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 18:48 No wiec ja mogę się pochwalić Kelly'skiem Nie ma lepszego sprzeciorka jak dla mnie. Mam Vipera SF, a dziś właśnie zamówiliśmy drugiego, tym razem Scarpe- jutro odbiór tinyurl.com/gqqgo Nie jest to żadna kryptoreklama- poprostu zakochałam się w nich I przetestowałam. Odpowiedz Link
adamogo Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 19:02 Echhh ja tam wolę stare dobre Ukrainy, jak przycisnę na pedały to nie ma na mnie mocnych Odpowiedz Link
pataryna Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 19:07 pościgamy sie? 3-2-1...START! Eee...wygrałam Odpowiedz Link
adamogo Re: wiosna-rowerek 07.04.06, 19:11 Hehe:d no czy się pościgamy to nie wiem, bo dzisiaj do domu przyniosłem dowód zbrodni czyli łańcuch hehe, bo mi pękł podczas jazdy Ale rowerek już naprawiony i można śmiagać.Na dni Laskowic będzie wyścig to trzeba wystartować Przydałby się taki dla mieszkańców w każdy wieku dla zabawy na różnych rowerkach Odpowiedz Link
nokianin Re: wiosna - rowerek 07.04.06, 21:02 Merida, Matts Viper model z 2000 roku, mam go od nowości, około 9000 km przejechałem już na nim i jak na razie nie zamierzam go wymienić na inny najczęściej śmigam po lasach, czasami bywam nad jazem w Ratowicach... bardzo lubię jeździć... pozdrowienia dla wszystkich rowerzystów z J-L i okolic Odpowiedz Link
m0jo Re: wiosna - rowerek 07.04.06, 21:31 Jezioro w Ratowicach @@ chodzi o to miedzy Miloszycami a Rat? Czy o zalew? Bo zastanawiam sie o ktore jezioro chodzi Bo na lakach to pelno jezior`ek Pozdrr.. m. Odpowiedz Link
nokianin Re: wiosna - rowerek 07.04.06, 21:42 m0jo napisała: > Jezioro w Ratowicach @@ chodzi o to miedzy Miloszycami a Rat? Czy o zalew? Bo > zastanawiam sie o ktore jezioro chodzi Bo na lakach to pelno jezior`ek ; > ) > > Pozdrr.. > m. droga m0jo, miałem na myśli: Jaz - budowla hydrotechniczna wybudowana w poprzek rzeki lub kanału piętrząca wodę, w celu utrzymania stałego poziomu rzeki dla celów żeglugowych oraz - lub (w ograniczonym zakresie) zabezpieczenia przed powodzią. Na jazach czasami wybudowane są też śluzy. pozdr. n. Odpowiedz Link
m0jo Re: wiosna - rowerek 07.04.06, 21:49 aha, ma sie rozumiec, zajarzylam niom to fakt.. pieknie, pieknie mamy Odpowiedz Link