matejkoo 18.04.06, 12:26 Witam czy ktos wie gdzie sa w tym miescie pojemniki na baterie, akumulatory itp.? bo mam do wyrzucenia pare akumulatorow..a jako czlowiek pro-ekologiczny nie wywale ich do smieci bo to straszna chemia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajna_dziewczyna1 Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 12:47 W Jelczu-Laskowicach w bazie gs jest skup złomu.Tam kiedyś skupowali akumulatory,ale czy dalej kupuja to nie wiem...Możesz podejść i sie zapytać. Odpowiedz Link
matejkoo Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 13:19 Chodzi o akumulatory do telefonów a nie samochodowe z tymi nie miał bym problemu.... i pare baterii...bo jednak to toksyny;D Odpowiedz Link
fasoll Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 13:35 w intermarche było takie zielone pudełko na baterie Odpowiedz Link
skuterionex Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 14:44 Był ,swego czasu w "Intermarche".Teraz nie ma. Ja praktykuję w ten sposób ,że pakuję w woreczek foliowy i zostawiam W " Intermarche" na stoliczku,gdzie przekłada sie towar z wózka. Może to nie elegancko,ale jak zniknął karton ,to przecież nie zaniosę ich do domu. Akcja warta jest promowania.Inaczej zaśmiecimy siebie i okolice.W każdym sklepie,które sprzedają baterie powinno być miejsce na składowanie zużytych baterii. Odpowiedz Link
niunka111 Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 15:05 Na przeciwko przychodni, są dwa sklepy...Tam gdzie jest toto lotek jest pudło gdzie można wrzuciać baterie:] Odpowiedz Link
elbalt Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 15:20 W alabamie na Witosa jest pojemnik na baterie Odpowiedz Link
matejkoo Re: Pojemniki na....baterie 18.04.06, 17:24 Wielki dzienki przejde sie do lotto powinny być te pojemniki...nie komętuje;D Odpowiedz Link