Dodaj do ulubionych

Kupię-Sprzedam

17.05.06, 15:36
Właśnie wymyśliłem że można założyć post, gdzie będziemy pisali jeśli coś chcemy sprzedać bądź kupić (na terenie J-L), jeśli uznacie to za głupi pomysł, niech Moderator to usunie. Zasada jest prosta piszemy tutaj tylko ogłoszenie, konkretne propozycje, rozmowy poprzez nick@gazeta.pl, myślę że jest to dobre.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pataryna Re: Kupię-Sprzedam 17.05.06, 15:42
      jak sie nie myle to było juz cos takiego
    • poodzian Re: Kupię-Sprzedam 17.05.06, 16:48
      Pomysł całkiem dobry. Warto przyjąć zasadę z "Autogiełdy Dolnośląskiej" żeby
      podawać cenę.
    • jasfinks Re: Kupię-Sprzedam 17.05.06, 17:11
      Ale to już było:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=32680739&wv.x=1&a=32680739
    • djmixer1 Re: Kupię-Sprzedam 04.06.06, 17:51
      Pilnie kupię naklejki kościelne (rozdawane na meszkach dla młodzieży).
      Szczególnie interesują mnie:
      * 4 niedziela lutego
      * 2 niedziela marca
      * 4 niedziela marca
      * 2 niedziela kwietnia
      * 3 niedziela maja.
      TYLKO POWAŻNE OFERTY!!!
      Nie odpowiadać na forum tylko na maila.
      siemka
      • bazarek Re: Kupię-Sprzedam 04.06.06, 18:05
        www.powiatowka.net/index.php?option=com_mambads&Itemid=47
        i jeszcze w gazecie wydrukują... nie prościej?
      • adamogo Re: Kupię-Sprzedam 04.06.06, 19:08
        Oj aż 5 niedziel opuściłeś...twój pech.A co do meszka? Wytłumacz mi te słowosmile
        • katka256 Re: Kupię-Sprzedam 04.06.06, 20:55
          adamogo nie wiesz że nasz "słynny" djmixer1 jest twórcą nowgo słownika
          jęz.polskiego?Tworzy neologizmy, walczy słowem, nasz "dzielny bohater".
          Takie dziecko, a ciekawe po co jemu naklejki, przecież bierzmowanie
          ma "gdzieś"!!!Czyżby.....?
          • asik57 Re: Kupię-Sprzedam 05.06.06, 09:03
            A może chce rozwinąć działalność gospodarczą typu kupię - sprzedam??
            • zohra Re: Kupię-Sprzedam 05.06.06, 13:19
              Uważam, ze tematyka owego posta jest jak najabrdziej potrzebna. Mimo, iż ktos
              tam kiedys juz cos podobnego załozył warto ten temat podtrzywac...smile
            • djmixer1 Re: Kupię-Sprzedam 05.06.06, 15:19
              Jak widać katki i asiki nie umieją czytać, ze zrozumieniem. Prosiłem o oferty
              na maila i tylko poważne oferty - bez odpowiadania na forum. Tego można się
              było spodziewać. Masz towar do sprzedania daj cynk nie masz nie pisz głupot.
              Bez komentarza.
              • katka256 Re: Kupię-Sprzedam 05.06.06, 17:42
                Dzieciaku, to chyba ty nie potrafisz czytać, bo w swoim poście ani asik nie
                zauważyłam żeby ktoś składał tobie jakąś ofertę!!!To po prostu komenatrze
                twojego "mądrego" i wyjątkowo "dowcipnego" ogłoszenia.Problemy ze zrozumieniem
                słowa pisanego??
                Moje 4letnie dziecko, jak się jemu coś przeczyta, to poprosi o ewentualne
                wyjaśnienie niezrozumiałych sytuacji i słów, ale później już nie trzeba tego
                powtarzać.Cóż widocznie u ciebie rozwój intelektualny zatrzymał się.
                No i "nie pisz głupot"???Sam do siebie piszesz?
              • asik57 Re: Kupię-Sprzedam 08.06.06, 09:05
                Mixser masz tak namiksowane w głowie, że aż żal. Czy ja Ci składam lub składałam
                jakąś propozycję kupna czegokolwiek? Czy ja odpowiadałam Ci na cokolwiek w TYM
                WĄTKU? Podjęłam rozmowę na temat Twojego głupawego wpisu z innymi osobami, a nie
                z Tobą. Oj to czytanie ze zrozumieniem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka