j.laskowice 21.08.06, 22:03 Już za dwa tygodnie dzieci i młodzież zasiądą w szkolnych ławkach. Już teraz odlatują bociany. Noce coraz chłodniejsze i dni coraz krótsze. Idzie jesień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka256 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 00:58 Iść idzie, to nawet zima idzie, ale bez takich pesymizmów bo tak naprawdę lato kończy się za miesiąc! Odpowiedz Link
nekename Re: Arg ##### !!^%$7&*% 22.08.06, 13:12 A gdzie się kończy? Ja jakoś tego niezauważyłem. Śniegu nie widzę, liście nie spadają, a to, że chłodniej? Typowo letnia pogoda w kratkę. Odpowiedz Link
jasfinks Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 18:35 do fk90: Zanim ten pesymistyczny wątek,na Twoje wezwanie ,zniknie - zauważ jednak,że potwierdza on złotą myśl,którą masz w swojej sygnaturce!!! ; ) Nie jestem tylko przekonany,czy taki gość wymyślający sobie zmartwienia jest mądry...No chyba że jest masochistą lub nałogowym pesymistą,np takim,jakim chyba, na naszym forum jest"j.laskowice"!Popatrzcie tylko na jego ostatnie wpisy: -martwi go koniec lata... -poleca psie kupy jako prezent... -PiS mu nic nie daje... -ogarnia go wzmożona senność... -nad stawem góra śmieci i bród(fryzjer wyrzucił? ... -Kościół też mu nic nie daje a jeszcze zakazuje(np seksu przed ślubem ;P).... itd,itp. Ożywił się dopiero nieco w wątku gdzie reklamuje swoją partię("Przyszłością Polski jest Lewica!").Jednak nawet i tu mnie zmartwił gdyż chyba zwątpił w swoje siły bo po prostu przepisał(skopiował?)tekst ze strony SLD,"zapominając"się do tego przyznać... (Podrozdział "Jak chcemy zmienić Polskę"): www.sld.org.pl/index.php?view=1&art_id=10000&pid=18&ret_id=34&rsid=4 Odpowiedz Link
mono80 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 20:27 lato jeszcze sie nie kończy,ale szkoda,że bociany odlatują to jest chyba pierwszy zwiastun,najgorsze jest to,że dni są coraz krótsze godzina 20.26 a tu już ciemno tak ciemno jak j.laskowice jest ciemny skoro nie potrafi nic od siebie napisać Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 22:06 Z natury nie jestem pesymistą. To forum traktuje jako możliwość podzielenia się uwagami i spostrzeżeniami z innymi. Są wśród nas forumowicze, którzy na forum wyszukują słowa z kontekstu, przypisują epitety o przynależnościach do nieistniejącyh formacji, wyszukują błędy ortograficzne i kłócą się z większością na tym forum. Takie postępowanie logicznie zbiega się z ich sympatiami politycznymi i ulubienymi idolami (PiS, Kaczyński, Gosiewski, Giertych itp.) Nie będzie trudne zgadnąć o kim pisze. Odpowiedz Link
fk90 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 23.08.06, 10:46 do jasfiknsa: Widzisz, napisałeś do mnie a j.laskowce się obraził. Co do sygnaturki, zdaje się, ze nie trudno w niej wyczuć ironie, co ? Odpowiedz Link
grzesss Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 20:47 Co prawda to prawda, ale nie wyprzedzajmy mzoe faktow, po co ta jesienna deprecha.... Odpowiedz Link
aron2004 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 22:10 no widzisz, gdyby nie kler to lato potrwałoby co najmniej do listopada. Odpowiedz Link
aureolka1 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 22.08.06, 22:38 Najpierw się modlili o ładną pogodę - zrobiła się susza. Później się modlili o deszcz i zrobiła się powódź. Faktycznie ten kler nie jest taki jak kiedyś. Odpowiedz Link
adamogo Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 23.08.06, 12:12 A pamiętasz mixerku jaki był kiedyś? Jesteś jeszcze dzieckiem, nauk historycznych nie pojmujesz, wogóle nic nie pojmujesz, to skąd możesz wiedzieć Odpowiedz Link
katka256 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 23.08.06, 20:00 adamogo już dawano udowodniono, że mixer nic nie pojmuje i na dodatek "robi"też za aureolkę(może żenski nick przez te sukienki?) Odpowiedz Link
iamthem Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 23.08.06, 17:15 Wspaniała wiadomość! Zima nadchodzi! Najpiękniejsza pora roku! Cały ten szary świat staje się nagle biały. Tak wiem wiem, różne są zboczenia hehe. Ja po prostu nie cierpię upałów. Jak jest 35 to mam ochotę leżeć w basenie i popijać piwko. Dwa kroki na dworze i spocony, pięć i masz ochotę emigrować. I jak wtedy przeżyć pracę? Zimo wracaj na tron! Odpowiedz Link
fk90 Re: Zła wiadomość - kończy sie nam lato! 23.08.06, 21:22 Biała zima-owszem. Zimna zima nie Ej...ja nie chce marznąć! Nie znosze. Jest okey jak jest świerzy śnieg (lol...ale ja dawno nie widziałam śniegu!) i jest minus 2...Ale jak więcej i szaro to "Nie dziękuje-następny/a prosze" Odpowiedz Link