Dodaj do ulubionych

Baner Putyra-Dutkiewicz.

22.11.06, 23:41
W J-L zawisły banery Putyry z Dutkiewiczem. Jeżeli Putyrę wspiera prezydent
Wrocławia kojarzony z sukcesem i postępem w skali całego kraju oznaczać to
może zmiany na lepsze w J-L. Miejmy nadzieję, że ta współpraca przyniesie
korzyści dla naszej gminy. Naszą gminę trzeba oczyścić z kostniałych układów
biznesowo-rodzinnych. Osobiście wolę nową twarz niż ludzi, którzy już mieli
swoje pięć minut, a teraz na siłę chcą utrzymać się przy korycie. NIE dla
ludzi skompromitowanych. Zmieńmy coś, bo dalej będziemy się plątać w pajęczej
sieci ludzi chwiejnych i niekompetentnych.
Obserwuj wątek
    • j.laskowice Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 09:46
      Taki sam wisi w Oławie z kandydatką pisu z Oławy. Nie mieszajmy polityki do
      samorządów. Wybierzmy ludzi, którzy zęby zjedli na problemach samorządowych.
      Wybierzmy tych, których znamy i których popierają ludzie z naszego środowiska.
      Czy Dutkiewicz zna Putyrę czy Leszczak? Nie zna, zrobił sobie wspólne zdjęcie i
      to jest całe poparcie. Bądźmy rozsądni.
      • eska_pin Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 09:55
        j.laskowice napisał:

> Czy Dutkiewicz zna Putyrę ? Nie zna, zrobił sobie wspólne zdjęcie i
        >
        > to jest całe poparcie. Bądźmy rozsądni.
        I tu cię rozczaruję Dutkiewicz zna Putyrę, bo Putyra wspiera rozwój
        kultury.Jest długoletnim sponsorem Wrocławskich Letnich Wieczorów Muzycznych w
        Arsenale, wiem też, że wspierał wielokrotnie wystepy młodych artystów w
        Filharmonii.Niestety u nas w gmnie kultura leży, wiec zostało mu tylko
        sponsorowanie festynów parafialnych, co robił za własne pieniądze od lat.
        • eska_pin Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 09:59
          A tu masz dowód
          www.wieczory-w-arsenale.pl/index.php?c=sp&i=1
          • j.laskowice Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 10:05
            Super niech dalej wspiera jak prezes swoje prężnej ponoć firmy. Niech dalej
            robi to co umie i niech nie miesza się do polityki. Życzę mu sukcesów, dobrych
            kontraktów ale nie chciałbym aby eksperymentował na nas jako burmistrz.
            • eska_pin Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 10:13
              Tak jak myslałem Twoim zdaniem do polityki nadają się tylko nieudacznicy bez
              sukcesów zawodowych, niepotrafiący robić nic innego w życiu tylko trzymać sie
              stołka.I już widzę jak nieudaczna Polakowska potrafi bić się o fundusze unijne
              dla gminy.
              • felix325 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 10:30
                No to wytrzeszcz oczy i sprawdz w raporcie Powiatu, ze zdobyla ponad 3 mln
                zloty-zlozyla 6 wnioskow i na 6 dostala kase. A Kaziu ile??? Obudz sie kobieto,
                aby dostac kase, trzeba wiedziec jak napisac wniosek i znac ludzi, ktorzy kase
                przydzielaja, a nie jak Kaziu wczoraj wyskoczyl z tekstem, ze dostanie kase od
                Ministra Finansow i Sportu (jak zyje takiego ministerstwa jeszcze nie ma-
                objawienie??). Beatka- blondynka, siedzi w innym resorcie i nie zadzwoni z
                info: Kaziu zloz wniosek, bo lojalnie pracuje 24h dla Zbawcy- Ziobro, wiec nie
                ma czasu na rodzine i pierdoly Kaziasmile
        • felix325 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 10:24
          Tys sie chyba z banana urwal. obejrzyj dzisiaj o 17.30 TV kablowa- jak Putyra
          lapie na schodach Dutkiewicza, ktory nie zno go wcale (pyta, czym sie pan
          zajmuje), ba nawet nie wie, gdzie leza Laskowice- Sponsor psia krew.
          A jak Ci sie spodoba info, ze Putyra jako sponsor festynu namioty dal za darmo,
          ale wzial za to forse (kilka tys) z kasy urzedu miasta???- sprawiedliwy
          sponosr??? A to,ze Twoj idol nie wyplaca ludziom kasy i ma duuuuuuuuuuze
          dlugi?? Nie nazwiesz to ratowaniem dupy na cieplym stolku burmistrza?? Zas
          wizja nowych kortow i boisk- to kto to wykona, jak nie firma Kazia??
          Zanim zaczniesz sie popis'ywac najpierw sprawdz swojego Idola, bo nie ma za kim
          sie poswiecac. Zaytaj Kazia ile dostal kasy unijnej na swoja firme- skoro ma
          takie kontakty u Rafala i Beaty Kempy?? Ani zlotowki, bo nie zlozyl zadnego
          wniosku!! Chyba, ze Kaziu tez Ci cos obiecal- letni wieczor na koncercie? smile
          • mono80 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 26.11.06, 01:05
            felix325 napisał:

> Tys sie chyba z banana urwal. obejrzyj dzisiaj o 17.30 TV kablowa- jak Putyra
            > lapie na schodach Dutkiewicza, ktory nie zno go wcale (pyta, czym sie pan
            > zajmuje), ba nawet nie wie, gdzie leza Laskowice- Sponsor psia krew.
            > A jak Ci sie spodoba info, ze Putyra jako sponsor festynu namioty dal za
            darmo,
            >
            > ale wzial za to forse (kilka tys) z kasy urzedu miasta???- sprawiedliwy
            > sponosr??? A to,ze Twoj idol nie wyplaca ludziom kasy i ma duuuuuuuuuuze
            > dlugi?? Nie nazwiesz to ratowaniem dupy na cieplym stolku burmistrza?? Zas
            > wizja nowych kortow i boisk- to kto to wykona, jak nie firma Kazia??
            > Zanim zaczniesz sie popis'ywac najpierw sprawdz swojego Idola, bo nie ma za
            kim
            >
            > sie poswiecac. Zaytaj Kazia ile dostal kasy unijnej na swoja firme- skoro ma
            > takie kontakty u Rafala i Beaty Kempy?? Ani zlotowki, bo nie zlozyl zadnego
            > wniosku!! Chyba, ze Kaziu tez Ci cos obiecal- letni wieczor na koncercie? smile

a ty felixs325 to chyba urwałeś sie z choinki farmazony pieprzysz jakbyś był
            potłuczony, tak p.Polakowska sama napisała wnioski o pieniądze unijne i to na
            własnym komputerze i wydrukowała na własnej drukarce i na 6 dostała pieniądze
            bez pomocy nikogo toż to chodząca świętość i mądrość znająca się na wszystkim,
            stuknij się porządnie w głowę i przemyśl jeszcze raz to co napisałeś,jak
            znajdziesz takiego burmistrza,starostę czy prezydenta,który na wszystkim się
            zna to chyba dostaniesz Nobla
      • smg1234567 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 15:26
        " Nie zna, zrobił sobie wspólne zdjęcie i
        to jest całe poparcie. Bądźmy rozsądni."

No tak... przecież fotografowanie się z kim popadnie jest fajne, a potem jak to
        powieszą jako baner to całkiem nawet przyjemne... jasne... zastanów sie co
        piszesz. Dał byś się sfotografować z Kaczyńskim?
        • poodzian Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 18:25
          Pis wiedząc, że nie ma szans we Wrocławiu żadnych szans na wygraną ich
          kandydata na prezydenta poparł po prostu tego, który wiadomo było, że wygra.
          Teraz biedny Dutkiewicz musi się Pisowcom odwdzięczyć za poparcie. Spaceruje po
          Wrocławiu i robi sobie fotki z nikomu nieznanymi kandydatami Pisu. Jemu to nie
          zaszkodzi im pomoże jak umarłemu kadzidło.
          • rumian3 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 18:46
            Takie są prawa kampanii wyborczych, że ktoś kogoś popiera. Nie wierzę żeby
            Dudkiewicz fotografował się z wdzięczności. Ponad to uważam, że zbytnio
            upolityczniasz to nasze forum. Tu się po prostu ludzi zna i dla mnie ( myślę,
            że dla większości) nie ważne czy kandydat jest z PISu czy z PO. Ważne czy
            daje nadzieję na lepszą przyszłoś społeczności lokalnej. Proponował bym nie
            wzniecać demagogii, wybory bezpośrednie pokarzą rzeczywiste poparcie.
    • mono80 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 19:58
      zastanawiałem się dlaczego j.laskowice tak bardzo pragnie p.Polakowską na
      burmistrza,ale chyba już rozumiem,bo skoro jest pracownikiem UG to boi się o
      własny stołek i żadnych argumentów nie przyjmuje i nie przyjmie
      • j.laskowice Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:03
        A uchylcie rąbka tajemnicy w jakim wydziale pracuję lub jakie ma inicjały lub
        jakim samochodem jeżdżę?
        Umieram z ciekawości.
        • mono80 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:05
          kim możesz być cieciem
          • djmixer1 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:32
            Nawet jakby sobie zrobił zdjęcie z 2 Kaczorami to nic to nie da. Już sobie
            wyobrażam Jarek z lewj strony z prawej Lech a w środku Kazik Putyra.
            <sesesese>
            • pimpam3 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:37
              A co ma piernik do wiatraka? Putyra i Dutkiewicz nie są członkami PIS-u, a
              kaczory są. Dlaczego miałby z nimi robić zdjęcie? Za dużo (niestety) w tym
              polityki.
              • djmixer1 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:41
                A tyś z choinki się urwał. Nie wiesz z jakiego komitetu on startuje ulotek nie
                widziałeś. To pisowiec sam to powiedział w wywiadzie dla powiatówki.
                • smg1234567 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:45
                  To, że jego poglądy się zbiegają z pogladami partii PiS nie świadczy o tym, że
                  skoczyłby za nimi w ogień. A prawdą jest i to trzeba podkreslić, że do żadnego
                  ugrupowania politycznego nie należy.
                  • morbital82 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 09:45
                    Chcę zauważyć że Dutkiewicz fotografuje się nie tylko z kandydatami PiS-u,
                    którzy ubiegają się o jakies stanowisko. Wrażenie - Dudtkiewicz nie koniecznie
                    musi podzielać poglądy polityczne a raczej zależy mu na obraniu jednolitego
                    kierunku co do rozwoju miast przyległych do Wrocławia. Chodzi tu raczej o
                    dalsze ewoluowanie w kierunku gospodarczo-kulturalno-społecznym a nie konkretne
                    poparcie programowe dla poszczególnych partii.
                • pimpam3 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 23.11.06, 20:54
                  djmixer1 napisał:

> A tyś z choinki się urwał. Nie wiesz z jakiego komitetu on startuje ulotek
                  nie
                  > widziałeś. To pisowiec sam to powiedział w wywiadzie dla powiatówki.

No właśnie, kto tu się urwał z choinki. www.osi.olawa.pl/index.php?
                  c=6&f=2&p_id=2218
        • ostry205 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 08:40
          Twoje wypowiedzi są w stylu byłego prezesa spółdzielni Urbaniaka.Zgadza się?
          • ostry205 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 08:41
            ostry205 napisała:

> Twoje wypowiedzi są w stylu byłego prezesa spółdzielni Urbaniaka.Zgadza się?
            J.laskowice to Ty?
            • j.laskowice Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 11:03
              Pudło.
            • bractwo1986 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 25.11.06, 20:11
              Do: mono80, ostry205, j.laskowice

> ostry205 napisała:
              > > Twoje wypowiedzi są w stylu byłego prezesa spółdzielni Urbaniaka.Zgadza s
              > ię?
              > J.laskowice to Ty?
              Odpowiadam: Oczywiście że piszecie bzdury utożsamiając mnie z j.laskowice.
              Mono80 chyba wszystkich mierzy swoją miarką pisząc "nawet gdyby został trafiony
              to pójdzie w zaparte" w odpowiedzi na stwierdzenie j.laskowice "pudło".
              Pomijając, nieznane mi intencje "ostry205", który sugeruje, że jest znawcą
              mojego stylu wypowiadania się (ciekawe gdzie mnie ostatnio słuchał lub czytał)to
              uważam takie wycieczki za gówniarstwo, chociaż mam nadzieję że to porównanie nie
              uraziło j.laskowice, którego posty z ciekawości przejrzałem i uważam Jego
              wypowiedzi za generalnie bliskie mojemu spojrzeniu na nasz lokalny światek.
              Ciekawi mnie na ile w Waszej opinii, wspólne ze znanymi ludźmi fotografie
              świadczą o nas i naszych poglądach. Czy ja też mógłbym w związku z tym
              skorzystać w Waszych oczach na znajomości z Panem Dutkiewiczem?
              Oto moje w tym względzie referencje w postaci fotki z 2003 r. którą specjalnie
              dla tej dyskusji zamieściłem pod adresem
              republika.pl/urbaniakjerzy/fotogalery.html
              Były i jeszcze na razie aktualny prezes innej spółdzielni
              J.W. Urbaniak
    • mono80 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 24.11.06, 16:59
      nawet gdyby został trafiony to pójdzie w zaparte
      • makler4 Re: Baner Putyra-Dutkiewicz. 10.11.14, 17:08
        Tym razem mu się nie uda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka