miodek_krolikowski 28.12.06, 20:36 szukam fachowca do remontu kuchni.Jeśli ktoś ma jakieś kontakty lub może kogoś polecić bardzo proszę o info na mail lub w wątku. Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodek_krolikowski Re: szukam fachowca do remontu.... 29.12.06, 09:02 Tyle na inne tematy macie do powiedzenia tu cisza?naprawde nikt nikogo nie zna? Odpowiedz Link
nocai Re: szukam fachowca do remontu.... 29.12.06, 09:14 Zna, zna. Tylko, że oni nie podają cen w złotówkach. Odpowiedz Link
heniek666 Re: szukam fachowca do remontu.... 29.12.06, 15:37 Powodzenia. Ja przez 3 miesiące szukałem porządnych fachowców od budowlanki. Udało mi się wreszcie kogoś znaleźć, z tym że zamiast planowanego października 2006 rozpocznę prace w luty 2007 (mam nadzieję). Nie polecę Ci niestety nikogo, bo z wielu ekip które przychodziły do mnie na wycenę, solidną firmą okazała się tylko ta którą wybrałem. W każdym razie na etapie przygotowania wyceny, komunikacji i słowności. Odpowiedz Link
cygnus007 Re: szukam fachowca do remontu.... 30.12.06, 04:02 Takie czasy u nas w budownictwie nastały panie miodek. Przede wszystkim powinieneś określić czas wykonania, roboty jakie przewidujesz (kuchnia wiąże się z wieloma aspektami włącznie z gazownictwem i wodociągami - tu trudniej o niską wycenę) i warunki finansowe na jakie cię stać - niestety dzisiaj ty musisz dostosować sie do podwykonawcy . Odpowiedz mi na maila może kogoś zaproponuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jeltz Re: wymiana okien 02.01.07, 12:31 Chcę wymienić stare okna drewniane na plastki, czy ktoś ma z Styl-Plasu z Miłoszyc jak sie sprawują? Odpowiedz Link
laskovitz Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 13:20 Gdzie ta kuchnia? w Bloku na osiedlu czy w domu jednorodzinnym? Firma, która miałaby zrobić wszystko albo zedrze skórę albo odwali fuchę poza tym wolą nowe budowy, zawsze to łatwiej i więcej można kasy pociągnąć, a tych nie brakuje i fachowców ze świecą szukać albo czekać aż spadnie śnieg i przyjdzie mróz i zza granicy przyjadą. Na osiedlu niestety monopol na instalacje ma spółdzielnia. Lepiej wziąć chłopaków niech robią wodę, gaz, prąd bo i tak trzeba się będzie do nich prędzej czy później zgłosić. Druga rzecz to oni mają dostęp do skrzynek, zaworów głównych nie mówiąc o spuszczeniu wody w CO czy kontroli inst. gazowych. Do podłogi, glazury, ścian mogę się zapytać ale nie licz na faktury czy gwarancje. Takie życie. Odpowiedz Link
miodek_krolikowski Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 16:37 Kuchnia w bloku, chodzi o gładzie na sciany,panele na podloge, troche przesunac kran i wymienic elektryke.No i jakies meble, ale to nie musi byc ta sama firma. ps.firma z miloszyc robi fachowo okna.Nie polecam Ecoplastu z ratowic!!! Odpowiedz Link
laskovitz Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 16:47 Spytam znajomego. Gdyby był chętny to was skontaktuję. Pracuje i nie zawsze może się podjąć, a popołudniami to nie robota. Zwłaszcza kuchnia. Odpowiedz Link
laskovitz Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 17:11 Podaj telefon na maila. Dam koledze. Porozmawiacie. andre.babilon@usarmy.com Odpowiedz Link
miodek_krolikowski Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 17:14 Dzieki: napisane Odpowiedz Link
sakenik Re: szukam fachowca do remontu.... 02.01.07, 17:23 Jeżeli jesteś zainteresowany mAm fachowca od mebli kuchennych oraz od hydrauliki (ma dostęp do kluczy, skrzynek, itp. ) Jak coś to pisz na maila to ci odpiszę namiarami saku6@wp.pl Odpowiedz Link