djmixer1 10.01.07, 20:43 W niedziele rusza WOŚP. Czy ktoś się orientuje jakie odbędą się imprezy, gdzie i kto wystąpi? Bo nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji. U nas w Oławie i we Wrocku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matejkoo Re: WOŚP 11.01.07, 10:15 czyli nic.. zauważcie że w sumie dni Holandii to dno powoli.. imprezy w tym mieście sięgają dna.. zleca to się dejavu itp. czy tak trudno zorganizować miastu imprezę na której może zarobić na kateringu, i piwie? nie oszukujmy się ale to da się zrobić, i przykładem tego jest Oława.. akurat na WOŚP nie powinni zarabiać bo to w sumie sprawa sztabu Odpowiedz Link
makler4 Re: WOŚP 13.01.07, 14:31 Wielka impreza Owsiaka jest wroga politycznie. Owsiak śmieje się kołtunizmu i robi konkurencję dla kleru (przez 1 dzień potrafi zebrać więcej niż karitas przez miesiące). Po wygranych sprawach sądowych z Rydzykiem jest nie mile widziany przez koalicję. Ja jestem dumny, że normalni ludzie chcą i robią coś dla dzieci, w odróznieniu od rządu, który udaje że robi. Odpowiedz Link
makler4 Re: WOŚP 13.01.07, 14:31 Wielka impreza Owsiaka jest wroga politycznie. Owsiak śmieje się kołtunizmu i robi konkurencję dla kleru (przez 1 dzień potrafi zebrać więcej niż karitas przez miesiące). Po wygranych sprawach sądowych z Rydzykiem jest nie mile widziany przez koalicję. Ja jestem dumny, że normalni ludzie chcą i robią coś dla dzieci, w odróznieniu od rządu, który udaje że robi. Odpowiedz Link
matejkoo Re: WOŚP 14.01.07, 12:44 "(przez 1 dzień potrafi zebrać więcej niż karitas przez miesiące)." oj to kolega widze amator nie wiem skąd ma te info ale ok bierz pod uwage że caritas nie tylko zbiera kase.. ale nie o to tutaj chodzi, chodzi o dzieci itp. nie jest to wyścig. Ja jestem za WOŚP i tyle Odpowiedz Link
heymdall Re: WOŚP 15.01.07, 17:45 tu jak zwykle skłamałeś .. odwiedź, proszę stronę Caritas i sprawdź .. oni poza tym robia to bez rozgłosu .. nie widzę konkurencji .. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: WOŚP 13.01.07, 21:06 Wagon łod cuga! -Licytacyjo?! We Rudzie bydzie z tym komedyjo?! Odpowiedz Link
j.laskowice Re: WOŚP 12.01.14, 20:41 Brawa dla Owsiaka i wszystkich zbierających na szczytne cele. Odpowiedz Link
ggrzesiq Re: WOŚP 12.01.14, 20:47 Brawa! Moja mała, gdyby nie WOŚP to miała by dużo trudniejszy start (wszystkie urządzenia w szpitalu z logiem orkiestry). Swoją drogą miłe wrażenia z dzisiejszego dnia (Brathanki, koncert Regge, i światełko do nieba) Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: WOŚP 12.01.14, 22:34 Dobrze, że istnieje taka fundacja oprócz innych zbierających i wspomagających ludzi. Jedna z wielu. Odpowiedz Link
fotopasjajelcz Re: WOŚP 12.01.14, 21:28 FOTOGRAFIE link www.fotopasja.klm.net.pl Inna wizja Fotografii Fotopasja Jelcz Laskowice Odpowiedz Link
makler4 [...] 23.11.14, 19:51 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
norbert1253 Re: WOŚP 24.11.14, 12:53 Wulgaryzmy mi przeszkadzają. Poglądy można mieć różne ale chamstwa nie toleruję. Odpowiedz Link
stereo160 Re: WOŚP 24.11.14, 13:18 norbert1253 napisał: "Wulgaryzmy mi przeszkadzają. Poglądy można mieć różne ale chamstwa nie toleruję" a jak trawisz wypociny "janka.56", "zorientowanego" i im podobnych. To chamstwo jest bardziej strawne???. Przeczytaj, przeanalizuj, porównaj i daj jednoznaczną i wyczerpującą odpowiedź. Wcześniej jednak wysłuchaj paru komentarzy znanego medium toruńskiego, dla poszerzenia i ugruntowania swojej wiedzy na temat chamstwa. Odpowiedz Link
norbert1253 Re: WOŚP 24.11.14, 15:34 Nie chodzi mi o treść a o formę. Wulgaryzmy są prymitywnym chamstwem i koniec. Chyba to ogarniasz, czy nie? Odpowiedz Link
czarnamama73 Re: WOŚP 24.11.14, 10:23 Makler przedobrzyłeś Też pytam :Gdzie moderator? Odpowiedz Link
adamip Tak jest makler na stos. Inkwizycja wyro wydała. 24.11.14, 10:46 Ramię świeckie go spali (wcześniej w asyscie plebana torturując). Wszak ksiądz to osoba święta Odpowiedz Link
czarnamama73 Re: WOŚP 24.11.14, 11:37 Nie chodzi tu jedynie o księdza a, o całokształt łącznie z wulgaryzmem. Wymiana zdań na temat przekonań religijnych ,politycznych TAK ale obrazki tego typu są niesmaczne.Jestem katoliczką i użytkownikiem tego forum ,wolałabym aby takie obrazki makler sobie powiesił nad łóżkiem żeby nie zapomniał kim jest.Chyba ,że chcemy aby to forum stało się zbiorowiskiem slangu,gówniarzerii,kiepskich żartów na poziomie podstawówki.. Odpowiedz Link