mamaryska 25.02.07, 22:46 Czy ktos wie co sie kryje za odejsciem ks.Arkadiusza?Wedlug mnie byl to mily czlowiek i ksiadz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x.arkadiusz Zainteresowany 26.02.07, 10:30 Pozdrawiam! Aby wyjaśnić: odszedłem z parafii na własną prośbę, nie kryje się za moja decyzją żadna konieczność... tym bardziej żadna okoliczność zewnętrzna nie była powodem podjęcia takiej decyzji przeze mnie. Nie jest to niczyją winą, a jedynie moja potrzebą wewnętrzną. Dla mojego dobra oraz tych którym posługiwałem podjąłem taką decyzję... którą uszanowali moi przełożeni. Dziękuję wszystkim za wspólny czas... za te lepsze i nieco gorsze chwile. Pozdrawiam x.AK Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Zainteresowany 26.02.07, 17:34 Szkoda, akurat on powinien zostać. Nie pasował do reszty i odszedł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
szelheliks Re: Zainteresowany 26.02.07, 18:54 Napisał, że nie kryje się za tym żadna okoliczność zewnętrzna. jak więc możesz wyciągnąć z tego wniosek, że nie pasował? Możliwości wewnętrznych jest dużo: np choroba inne zadanie w Kościele pójście do zakonu Odpowiedz Link
petit7 Re: Zainteresowany 26.02.07, 19:23 Ten ksiądz to gość. Napisał na forum, że zmienia parafię i jakie były tego powody. Podpisał się pod swoim postem. Będę Go mile wspominał. Odpowiedz Link
axo7 Re: Zainteresowany 26.02.07, 19:34 Gratuluję Ci odwagi <brawo> Wątpię czy ktoś by się odwarzył na takie coś. Pozdr. od Pawełka Odpowiedz Link
marecki_dan Re: Zainteresowany 28.02.07, 19:24 Zgadzam się,że akurat ten ksiądz to powinien zostać.Pozdrawiam jego Odpowiedz Link
zohra Re: Zainteresowany 28.02.07, 19:29 Zawsze jest tak, że Ci ktorzy powinni zostać..najczesciej niestety odchodza.... Odpowiedz Link
heymdall Re: Zainteresowany 28.02.07, 21:46 czy Hitler albo Stalin też podpadają pod tą kategorię ?? Odpowiedz Link
heymdall Re: Zainteresowany 01.03.07, 10:43 ja tylko ustosunkowałem się do komunału "Zawsze jest tak, że Ci ktorzy powinni zostać..najczesciej niestety odchodza...." bo twierdzę, że zostają ci, którzy powinni zostać, a odchodzą ci, którzy powinni odejść - nie postrzegam życia jako czegoś co jest przeciw nam .. jezeli ktoś czuje, że jest mu z czymś nie tak, nagle mu się zamarzy co innego, ma prawo podązać za tym, co podpowiada mu serce lub sumienie - dajmy an to: wez do polityki sympatycznego człowieka (vide: Marcinkiewicz .. no dobra: de gustibus ...) ale chłopak jest miękki psychicznie (coś musi być z nim nie tak, jak cała Polska w odruchu sympatii szukała mu pracy)- jeżeli czuł się skrępowany na swoim stanowisku, to mogłoby to negatywnie wpływac na jakość sprawowanego urzędu lub męczyć go po prostu .. Odpowiedz Link
smg1234567 Re: odszedl Arkadiusz 28.02.07, 20:56 djmixer1 napisał: > Święte słowa. Podobno jesteś przeciw księżom... zatem wg ciebie są dobrzy księża? To jakieś postępy ... Odpowiedz Link
mamil Re: odszedl Arkadiusz 28.02.07, 21:44 Co to się dzieje-po raz pierwszy zgadzam się z mixerem i to dzieki księdzu Odpowiedz Link
heymdall Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga .. 01.03.07, 10:46 "Moje zdanie jest takie im mniej czarnych tym lepiej (w polityce, w telewizji, radiu i na forum)." "Nie darmo na nich wołają pedały w czarnych sukienkach." .. może więcej ?? djmixer Odpowiedz Link
poodzian Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 18:09 Heymdal jak zwykle pisze jakby był na prochach. Mixer jest najwyraźniej obiektwny. Jak mu się coś podoba to się tego nie wstydzi a jak nie to nie ma dla niego świętości. Tak trzymaj młody i nie zrażaj się dziwakami. Odpowiedz Link
smg1234567 Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 20:31 poodzian napisał: > Heymdal jak zwykle pisze jakby był na prochach. Mixer jest najwyraźniej > obiektwny. Jak mu się coś podoba to się tego nie wstydzi a jak nie to nie ma > dla niego świętości. Tak trzymaj młody i nie zrażaj się dziwakami. A może to zwyczajnie świadczy o nie konsekwencji w poglądach, a nie o byciu obiektywnym ? Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 20:33 ..obiektywny, ale hipokryta .. a dodatkowo: człowieka, dla którego nie ma świetości nazywam zwykłym chamem - bez tabu to nie człowiek to tylko zwierzę .. życzę miłego niszczenia kolejnych tabu .. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 20:37 Heymdal czym się szprycujesz lub co wąchasz? Ale tak szczerze. Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 21:04 logiką i konsekwencją, której wyraźnie ci brak, chłopczyku .. poodziankowi też moge zrobić kilka wykładów o jego logice .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 21:34 tylko prochy pozwalaja mi ze względnym spokojem czytac twoje brednie .. .. a tak poważnie: to nie kwestia tego, co biorę - a aktualnie popijam sobie herbatkę miętowa (jak już musisz wiedzieć) .. obojętnie, czy wciąnałbym kilo mąki czy 2 metry dratwy, fakt pozostanie faktem: w jednych postach ty (mixer się nie liczy, bo bezmyślnie powtarza - uznajmy go za Artificial Supidity generującą głupie i niedopracowane teksty bedace zlepkiem czyichś głupich i niedopracowanych tekstów ..) generalizujesz i potępiasz wszytsko w czambuł, w drugich usprawiedliwiasz lub "zapominasz" o czymś .. nie zmieni tego popijana przeze mnie hertbatka miętowa - nawet jak dołożę do niej barbiturany (żeby cie pocieszyć) .. problem twojej hipokryzji i braku zdecydowania stawia cię gdzieś charakterologicznie pomiędzy teletubisiem a małym oszustem .. użyj kiedyś mózgu a nie ideologii .. szczerze polecam: wbrew pozorom to wcale nie boli .. a pozwala pojechać równo po każdym - nie tylko po tym, czego się nie lubi .. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 23:01 Dzisiaj wziąłeś podwójną dawkę? Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 01.03.07, 23:05 Prosiłem o szczerą odpowiedź... Może uda się, jak będziesz na głodzie... A te kilkukrotne wstawki ".." w środku tekstu, świadczą, że doszedł jeszcze alkohol? Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 02.03.07, 06:51 .. ależ oczywiście .. jeżeli lepiej czujesz się z tą świadomością: dla ciebie wszystko .. totalitarny sosób myślenia zwykle zamyka inaczej myślących w otoczce wariactwa, uzależnień, etc(wystaw sobie, ze ja za wariata, ćpuna .. etc cie nie mam .. dla mnie jestes ograniczonym intelektualnie szczylem, z którym nawet polemika nie jest satysfakcjonujaca, bo mentalne bicie się z brodzikiem intelektualnym to żenada) .. jeżeli sprawi ci to ulgę, to proszę bardzo ..nie zmienia to faktu, że to, co napisałes egzystuje w sieci i dalej jest dowodem na to, że hipokryzja ci sie uszami wylewa .. Odpowiedz Link
mamil Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 02.03.07, 15:27 Heymdall, przykro mi, bo pierwszy raz zwracam Tobie uwagę, ale nie dyskutuj z mixerem bo szkoda potu, a poza tym temat wątku był inny. Ks.Arkadiusza pozdrawiam A jaki jest mixer wszyscy wiedzą,szkoda nerwów(a mnie czasami ponoszą na niego) ale nie w tym wątku proszę Pana, i chłopcze do ciebie to także.W innych jak najbardziej można jeździć po mixerze a i ja nie omieszkam.Ale nie tutaj,szanujmy Człowieka którego on tyczył. Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 02.03.07, 18:44 proszę bardzo - jeżeli kogoś postronnego to uraża, to nie ma sprawy .. Odpowiedz Link
wygadana Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 02.03.07, 18:49 To nie pierwszy raz mylą się kolegom tematy postów. Styl heymdala też mi się nie podoba. Te wtrącenia po dwie kropki to co mają znczyć? Jąkanie się? Chrząkanie? Odpowiedz Link
heymdall Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 02.03.07, 19:05 .. kropkanie .. Odpowiedz Link
makler4 Re: Teatrzyk Hipokryty O Świcie .. odsłona druga 28.07.07, 15:18 Jak podobają się wam następcy? Odpowiedz Link