mandy30 11.06.07, 13:26 Czy ktoś słyszał o wypadku na trasie J-L-Wrocław gdzieś w Nadolicach.Prawdopodobnie zginął młody chłopak a drugi w śpiączce leży w szpitalu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdall Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 13:30 niedobrze .. no cóż: na końcu Nadolic jest kilka niebezpiecznych fragmentów trasy (o ile tam właśnie miał miejsce wypadek) .. przede wszystkim: drzewa rosnące zbyt blisko drogi - łapiąc kiedyś "stopa" o mało co nie zostałem przygwożdżony do pnia, który rósł sobie niefrasobliwie na skraju drogi .. tamtejszy odcinek drogi z zakrętami i drzewami praktycznie na granicy drogi i pobocza aż prosi sie o zmiany .. Odpowiedz Link
de_la_serna Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 13:58 Może i drzewa, może i trawa, a może szybkość. Codziennie jeżdżę tą trasą, auto mam też raczej przeciętne ale jak bym chciał to można jechać b. szybko. Jadę raczej z przeciętną prędkością, średnio 90 km/h, na prostej trochę szybciej, przez wioski 60-70km/h i............... wszyscy mnie wyprzedzają. Nie ma znaczenia czym, cienias, lublin z chlebem, golf pełen młodzieńców jadących do Volvo,jak się nie uda wziąć na prostej to przelatują obok mnie na wiosce gdzie jadę trochę wolniej chociaż i tak szybciej niż mówią przepisy. Są mistrzowie, którzy jak już nigdzie nie może wyprzedzić to zrobi to na przejeździe kolejowym. Ot taki mały sukces w życiu. Nie prędkość zabija, a sposób zatrzymania pojazdu. Czy to czasem nie zginął chłopak, którego jazdę nie raz podziwialiśmy na naszym terenie w czarnej sportowej maździe MX-3, czasem fokusie albo alfie. Odpowiedz Link
petit7 Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 19:04 Jeśli to prawda a nie plotka to zostawił żonę i dwie córki. Żył szybko i szybko zginął.... Niech spoczywa w spokoju. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 23:08 Jest klepsydra: Grzegorz Nowicki lat 30, pogrzeb będzie w środę 13 czerwca w Miłoszycach. Odpowiedz Link
jamaroo Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 23:15 wypadek mial miejsce w czwartek ok godz. 21-22 [z wrocka wracalem] na przejezdzie kolejowym w nadolicach mnie zawrocono i kazano jechac przez przejazd w chrzastawie z krzyzowki kolo lasu [krzyzowka wojnowice-chrzastawa, nadolice-miloszyce] bylo widac straz pozarna i jakis woz z niebieskimi kogutami droga od krzyzowki do przejazdu byla juz zamknieta a co do samego miejsca to mniej wiecej bylo to w polowie drogi miedzy krzyzowka, a przejazdem w nadolicach miejsce teraz bardziej widoczne - znicze sie tam pala. Odpowiedz Link
deathstars Re: Wypadek:-(( 11.06.07, 23:30 Szkoda a był taki młody... [*] niech spoczywa w spokoju... Odpowiedz Link
mandy30 Re: Wypadek:-(( 12.06.07, 14:07 Pokój jego Duszy.Szkoda bo był młody...Biedne dzieci i żona... Odpowiedz Link
joanna0411 Re: Wypadek:-(( 12.06.07, 22:52 Czy ten chłopak miał siostrę Anię i mieszkał wcześniej na Tańskiego? Odpowiedz Link
joanna0411 Re: Wypadek:-(( 13.06.07, 16:29 Mam potwierdzenie, to właśnie ten człowiek o którym myślałam. Niestety [*] Odpowiedz Link