mono80 25.01.09, 21:07 można wyrazić swoją opinię głosując na poszczególne nazwiska www.dobrzypolitycy.pl/lokalizacja/polska/woj-dolnoslaskie/powiat-olawski/gmina-jelcz-laskowice Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mono80 Re: Ranking polityków J-Laskowic 25.01.09, 21:11 zapomniałem dodać polityków z powiatu www.dobrzypolitycy.pl/lokalizacja/polska/woj-dolnoslaskie/powiat-olawski Odpowiedz Link
pooodzian Re: Ranking polityków J-Laskowic 25.01.09, 21:45 Świetna strona! Pierwszy raz ci dziękuję mono. Oddałem 10 głosów na Putyrę przed chwilą, wszystkie oczywiście na 1. Jak jutro będę miał czas, to z kilkadziesiąt oddam, oczywiście na 1. Taki człowiek nie zasługuje na średnią wyższą niż 1,1. Szkoda, że nie ma tam rankingu naszych okolicznych księżólków. Odpowiedz Link
lookart Re: Ranking polityków J-Laskowic 25.01.09, 21:57 Pooodzian, gdybyś był na tej liście to z wielką przyjemnością wystawiłbym Ci taką wyjątkową ocenę/punktację. "0"- jesteś dla mnie zerem! Hehehehe PS. Panie Pooodzianie KSIĘŻULKÓW, KSIĘŻULKÓW, a nie księżÓlków! Zapamiętasz? Hehehehe Odpowiedz Link
inmarco Re: Ranking polityków J-Laskowic 26.01.09, 06:08 Polityk-to słowo zbyt często nadużywane. W naszm powiecie nie widzę nikogo, kogo możnaby obdarzyć tym mianem. Odpowiedz Link