pookafka 26.06.09, 11:29 Muszę prywatnie , ponieważ w przychodni gminnej trzeba czekać prawie pół roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikoj50 Re: Szukam w J-L fachowca od masażu 26.06.09, 12:41 Cóż, wypada czekać, albo trzeba zapłacić? Od ludzi, którzy korzystają z usług masażystów wiem, że najlepiej wszelkie informacje zdobyć od nich samych Dobrą opinią cieszy się Pani, która przyjmuje w przychodni na kasztanowej? Swojego czasu na masaż specjalistyczny udawano się do Leśnej Wody za Bystrzycą? ale przecież Ciebie interesuje masaż na miejscu W ostateczności pozostaje jeszcze "Ruska" w Stanowicach. Słyszałem pochlebne opinie Tak na marginesie, to od czego masz żonę? Wiem z własnego doświadczenia, że nikt tak dobrze nie wymasuje jak własna żona Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pookafka Re: Szukam w J-L fachowca od masażu 26.06.09, 14:32 no własnie Mikoj chodzi o masażyste profi na miejscu , ktos taki co sie zajmuje profesjonalnie . No cóż i Ty mozesz zostać ginekologiem amatorem . Odpowiedz Link
jelczanskisyf Re: Szukam w J-L fachowca od masażu 26.06.09, 22:05 Sądę ,że nie masażysta pookafce potrzebny, ale psychiatra. A to że czeka sie pół roku to norma. To i tak niedługo. Na endokrynologa czeka się prawie 1,5 roku we Wrocławiu!!!! Dlatego właśnie skierowania do specjalistow sa teraz ważne cały okrągły rok!! Tak żeby człowiek miał duże szanse wyciągnięcia nóg przez ten czas. A ZUS trzeba płacić. Kasę chorych też. I mamy przekręt na skalę światową. Płacisz za coś co gwarantują a nie dostajesz tego. Dziwny układ. Ale skoro ludzie siegodzą na to to mają to co chcą. Lekarze pierwszego kontaktu w wiekszości przypadków sa lekarzami ostatniego kontaktu i brakuje tylko do pełni szcześcia ,żeby wystawiali skierowania do kostnicy ewentualnie do patomorfologa. Odpowiedz Link