kiszony78 10.07.09, 10:23 am prośbę, potrzebuję dokładną rozpiskę po kolei miejscowościami jak jechać z Jelcza-Laskowic do Wrocławia, bo słyszałem, że coś tam jest pozamykane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka74 Re: Trasa do Wrocławia-prośba 10.07.09, 13:04 nie wiem czy jeszcze jest pozamykane jezeli tam to ci podam miejcowości : jelcz-laskowice,miłoszyce,nadolice wielkie i małe,dobrzykowice,kiełczówek,kiełczów,wrocław Odpowiedz Link
kokoszka83 Re: Trasa do Wrocławia-prośba 10.07.09, 13:08 Laskowice, Miłoszyce, Nadolice WLK, dobrzykowice, skrecasz w prawo za Kościołem, następnie Kiełczówek i Wrocław, dasz rade Odpowiedz Link
wrocek251 Re: Trasa do Wrocławia-prośba 10.07.09, 15:38 masz 3 wyjścia, 1. objazdem przez kiełczówek , potem za kiełczówkiem zależy gdzie chcesz jechac, jak na psie pole czy okolice korony , to na mostku skręcasz w prawo, jak nie to prosto na wrocław 2. Normalnie nie objazdem, tylko pod zakaz na wojnowie, ryzyko niewielkie, zawsze można uciec na kamieniec jakby stali ) 3.Pojechać przez oławę. Odpowiedz Link