Dodaj do ulubionych

CO NA TO MATKA PAULINY ???????????????????????????

26.10.10, 14:52
Autor: superplebs / 25.10.10. 13,31/ w swoim wściekłym bełkocie pisze:

"...Meldunek Pauliny - jak i ona sama chamica do potęgi - mi akurat wisi..."

Czy byłeś trzeźwy, pisząc ten tekst ? I czy przeczytała go matka Pauliny i twoja partnerka życiowa ???????????????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: CO NA TO "teściu"? 31.10.10, 12:06
      Jak widzę zlewie ogólnowojskowy wszystkich sądzisz po sobie....Jeszcze cię nie otruła ta lafirynda? Jeszcze zioniesz żuku gnojowniku? Zapytaj się swego "zięcia" o jego dokonania w Jeleniej Górze w pewnym publicznym budynku. Gęba rozdziawiona, trzepoczące pedalskie oczki, normalnie matoł! czyli jak ty, więc niedaleko pada jabłko9 od jabłoni, poza tym łączy was wiocha i pasanie krów, awans społeczny (twój dzięki LWP, jego dzięki przemytowi) i oczywiście kompleksy.
      • superplebs Re: co na to wybryzgi? 31.10.10, 12:37
        nAJGORZEJ, ŻE CHYBA JUZ CIE NIE STAĆ "ZIĘCIU" TERGO ZLEWA NA "PAPUGĘ", A SAM JESTEŚ ZA KRÓTKI, więc bekniesz i będziesz płacił Sylwii po wsze czasy i nie zapomnij zapłacić jej ZUS-u i oddać ukradzionych pieniędzy, co to niby cię "żółtki" okradły w Bułgarii. Nie ze mną takie numery "oparówko" ty drobny przemytniczku i złodziejaszku. Zapłaciłeśs chociaż tej swojej firemce za te tony xero które bez ładu i składu powierzyłeś pewnej szacownej instytucji. Kto i jak cię zrobił niedojdo? Szkoda, że twoje geny zostały już przekazane i nie zdążyli cię przed spedaleniem wykastrować!!! A propos tej panny to będzie miała "nowego tatusia" akle nie we mnie, a w osobie kuratora, podobnie jak było to w przypadku pełnoletniej juz dziś Kasi. To ta przy okazji za wyjątkową niewdzieczność w stosunku do mamy i do mnie...
      • superplebs Re: co na to wy....dkii? 31.10.10, 12:38
        nAJGORZEJ, ŻE CHYBA JUZ CIE NIE STAĆ "ZIĘCIU" TERGO ZLEWA NA "PAPUGĘ", A SAM JESTEŚ ZA KRÓTKI, więc bekniesz i będziesz płacił Sylwii po wsze czasy i nie zapomnij zapłacić jej ZUS-u i oddać ukradzionych pieniędzy, co to niby cię "żółtki" okradły w Bułgarii. Nie ze mną takie numery "oparówko" ty drobny przemytniczku i złodziejaszku. Zapłaciłeśs chociaż tej swojej firemce za te tony xero które bez ładu i składu powierzyłeś pewnej szacownej instytucji. Kto i jak cię zrobił niedojdo? Szkoda, że twoje geny zostały już przekazane i nie zdążyli cię przed spedaleniem wykastrować!!! A propos tej panny to będzie miała "nowego tatusia" akle nie we mnie, a w osobie kuratora, podobnie jak było to w przypadku pełnoletniej juz dziś Kasi. To ta przy okazji za wyjątkową niewdzieczność w stosunku do mamy i do mnie...
    • superplebs Re: CO NA TO MATKA PAULINY ?????????????????????? 31.10.10, 12:58
      Pawia rzucaliście wspólnie i w porozumieniu tymi znakami zapytania - trzaski - praski? Smacznego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka