Dodaj do ulubionych

Forum Austria Turystycznie

30.05.13, 15:54
Możecie mi wyjaśnić po co wdajecie się w dyskusje, które nie mają sensu? Mair i jego wcielenia tylko triumfują, że mogą bezkarnie was obrażać, a wasze argumenty spływają po nim jak po kaczce. Proszę, nie dajcie się więcej sprowokować, szkoda waszych nerwów!
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Forum Austria Turystycznie 30.05.13, 16:09
      Nikt z nim nie dyskutuje, wyjaśniamy anek, o co chodzi/
      Ja skończyłem wyjaśniać
    • piernik235 Re: Forum Austria Turystycznie 30.05.13, 17:37
      Ta dyskusja ma całą masę sensu jako antyreklama dla "Austria Turystycznie". Poza tym teksty maira i jego wcieleń są bardzo zabawne (chamstwo w połączeniu z insynuowaniem innym, że się niewłaściwie zachowują).
    • aseretka Re: Forum Austria Turystycznie 31.05.13, 12:25
      Jusytko, nie wdaję się z tym osobnikiem w dyskusję, bo po pierwsze mam założonego "ignora" i nie widzę, co on pisze. Odpowiadam więc tylko na posty innych.
      Po drugie przez 9 lat bytności na forum nauczyłam się, że wszelkie dyskusje z tym osobnikiem są bezcelowe - jeżeli pamiętasz sama nawoływałam Was do ignorowania jego wpisów.
      Po trzecie, taki ktoś nie jest w stanie mnie obrazić. Nie ta liga smile A każdy jego wpis świadczy tylko o poziomie, jaki ten człowiek sobą reprezentuje.
      Po czwarte, jak go znam, to nie triumfuje, a "goni w piętkę" i z bezsilności popełnia coraz więcej błędów.
      Przypuszczam, a nawet na 99 % jestem pewna, że wkrótce objawi się w nowym wcieleniu.
      • wislok1 Re: Forum Austria Turystycznie 31.05.13, 21:55
        Mnie zastanawia tylko jedno, jako mair jest facetem z Danii i nie używa polskich czcionek,
        jako sofia41 jest kobietą z Warszawy i używa polskich czcionek.
        W innych wcieleniach jest podobnie, raz facet, raz kobieta, raz z Polski, raz z zagranicy, raz polskie czcionki, raz nie.
        To aż zagadkowe mieć tyle równoległych życiorysów i który z nich jest prawdziwy, czy naprawdę jest kobietą, czy facetem, to się filozofom nie śniło hehe
    • wislok1 Re: Forum Austria Turystycznie 03.07.13, 20:02
      A założyciel forum totalnie go olewa cały czas i na nic nie reaguje, nie do uwierzenia, że forum do tej pory ma gwiazdkę, nadawaną jako nagrodę przez administrację.
      Administracja ma taki sam stosunek do tego jak założyciel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka