mariusz-w1
06.03.09, 09:18
Szanowny Panie Piotrze
Parę dni temu, „szperając” w Internecie znalazłem doskonałą stronkę dla wszystkich którzy zamierzają odwiedzić Austrię i okolice Zell am See. Później trafiłem na to Forum –i tu dowiedziałem się że autor tej strony to „siejest”. Po przejrzeniu jednego i drugiego linka , zdecydowałem się zarejestrować na forum – choćby po to by pogratulować pomysłu. Strona super – kopalnia wiedzy dla odwiedzających ten region Austrii. Strona może być wzorem dla innych jak powinno się promować siebie i swój region. Z uwagi ,że nie znalazłem e -mail- a , postanowiłem na forum wyrazić swój podziw dla Pana za ten „kawał dobrej roboty”.
W związku z tym ,że we wrześniu /a konkretnie od 5-ego przez tydzień/ będziemy z żoną cieszyli się urlopem w tym regionie / apartament w Thumersbach – znaleziony wcześnie niż Pana strona / szukam wszystkiego co można się dowiedzieć aby ten tydzień był „pracowitym” urlopem – później jedziemy na tydzień faktycznie poleniuchować w okolicach Wenecji .
W związku z tym mam – pytania –nie wszystko znalazłem w Internecie. Mam nadzieję że Forum mnie do września ” oświeci” w temacie Zell am See i okolice.
Na dzisiaj chyba starczy – pytania muszę uporządkować – a wtedy……
Pozdrawiam.