Dodaj do ulubionych

Akademik UJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 22:46
Wie ktoś kiedy będą upublicznione przydziały do akademików UJ dla
pierwszoroczniaków?
Obserwuj wątek
    • ziemia.ognista Re: Akademik UJ 16.09.09, 22:47
      Przydział miejsc dla studentów I roku studiów I stopnia i I roku studiów magisterskich:
      Informacje dotyczące przydziału miejsc poszczególnym studentom zostaną ogłoszone do 18 września 2009 r.
      • Gość: ja Re: Akademik UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 17:25
        dzięki:) nigdzie tego nie mogłem znaleźć ;)
        • Gość: Ola Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 17:28
          no i gdzie sa te wyniki?! :(
          • Gość: trelemorele Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 00:58
            sprawdź na usosie
            • Gość: Pikny R Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 14:31
              Nadal nic nie ma! wie ktoś gdzie można to znaleźć? do koordynatora sie nie można dodzwonić...
              • Gość: jacek Re: Akademik UJ IP: 213.134.186.* 22.09.09, 21:14
                dostałem miejsce w akademiku Bydgoska C, ale bardzo chcę mieszkać na miasteczku
                AGH i chetnie sie zamienie.

zainteresowanych proszę o kontakt:
                mail: pawel.wanat@uj.edu.pl
                tel: 510447514
                • Gość: P.H. Re: Akademik UJ IP: *.rev.masterkom.pl 22.09.09, 22:31
                  Próbujcie się dodzwonić, bo na USOS-ie nie ma, a wszystko już jasne. Ja mam Piasta, z czego jestem bardzo zadowolony. (-:
                  • Gość: E Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 17:36
                    witam :) a co studiujesz? ja tez mam piasta
                    • Gość: P.H. Re: Akademik UJ IP: *.rev.masterkom.pl 23.09.09, 20:47
                      Cześć. No ja rozpoczynam rosjoznawstwo, a Ty? Na jakiej zasadzie przydzielają współlokatora, wie ktoś?
                      • Gość: monia Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:59
                        Hej!:) Mi przyznano miejsce w Nawojce:)
                        Może mi ktos udzielic wiecej info na temat tego akademika??:)
                        Z góry dziękuje:)
                        • Gość: Niezwykły chomik Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 21:03
                          Nigdy nie byłam w pokoju w Nawojce więc może nie jestem zbyt
                          wiarygodnym źródłem ale widziałam korytarz :) i stołówkę:)
                          Wrażenie raczej pozytywne.
                          Z tego co słyszałam, warunki są tam przyzwoite.
                          Mają stołowkę (jak już wspomniałam) z dobrym i dosyć tanim
                          jedzonkiem.
                          Plusem jest sąsiedztwo parku jordana (świetne miejsce na spacery) i
                          ogólnie Nawojka jest niedaleko centrum tak więc lokalizacja też
                          niezła :)
                          Podsumowując, myślę, ze powinnaś się cieszyć z przyznanego miejsca w
                          tymże akademiku :)
                          • Gość: monia Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:01
                            Dzieki za info:):)Pozdrawiam:D
                • Gość: AK Re: Akademik UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 10:06
                  Zamienię akademik na Miasteczku AGH na Piasta!
                  Artur 601246629
                  • skalka20 Re: Akademik UJ 27.09.09, 21:51
                    Hej, a wie ktoś kiedy jest kwaterowanie w Akropolu na miasteczku?? jutro 28.09
                    czy 30.09?? PILNE!!!!
                  • Gość: ewelina Re: Akademik UJ IP: 149.156.67.* 28.09.09, 18:45
                    zamienie akropol na piasta lub bydgoska a/b niejsce zenskie ewelina tel 698909305
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka