Dodaj do ulubionych

Eiti czy MEL?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 23:10
Witam.
Słuchajcie potrzebuje od was informacji odnośnie informatyki na Eiti oraz energetyki na melu. Czy ktoś z was studiuje powyższe kierunki, możecie mi coś na ich temat powiedzieć?
Słyszałem, ze na Melu jest cholernie cięzko, ale studenci tego kierunku sa najbardziej poważani ze wszystkich studentów pw (nie mają także najmniejszego problemu ze znalezieniem dobrze płatnej pracy).
Czy to wszystko faktycznie jest prawdą? Jak to wygląda z waszej strony?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: Eiti czy MEL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 16:14
      Nikt nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie?
      • Gość: eiti Re: Eiti czy MEL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 07:58
        Zdecydowanie lepiej skończyć EiTI. Lepsze perspektywy pracy oraz zarobki po studiach. Zastanów się w ilu miejscach, i gdzie one są zlokalizowane, możesz znależć pracę po MEiL, a w ilu po EiTI.
        • Gość: Rychu Re: Eiti czy MEL? IP: 85.219.135.* 04.03.13, 12:52
          Jednak studia zaczynam dopiero w 2014, wieć tak sie właśnie zastanawiam już wcześniej:).
          Dużo ludzi też chwali sobie MEL dlatego sietym zasugerowałem. A rzesza informatyków cały czas rośnie w dość dużym tempie tym samym będzie coraz mniej miejsc pracy. Energetyka jednak jest trochę mniej oblegana.
          • Gość: Rachel Re: Eiti czy MEL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 19:58
            Wydaje mi się, że jednak informatyka. Chociaz dużo ludzi idzie na informatykę, a tym samym za kilka lat bedzie ich zbyt wielu by dobrze zarabiac. Energetyka to już coś fajniejszego w dodatku na melu to już coś znaczy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka