Gość: summer_sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:37 czy ktos wybiera sie na asp albo tam studiuje ???? czekam na informacje o rekrutacji,uczelni itp. bo chcialabym tam zdawac za rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: asp-pytanie IP: 157.25.31.* 07.03.05, 09:46 moi znajomi zdawali na ASP po kilka razy, za pierwszym nie jest łatwo się dostać. Ja sama poległam na ezaminach na architekturę wnętrz. Egz. kilkuetapowy, ocena prac, egz. z rysunku (lub malarstwo, rzeźba), potem egz. teoretyczny z historii sztuki, klka lat temu był jeszcze język obcy, nie wiem jak jest teraz, ale to jedna z ciekawszych uczelni i na pewno warto tam studiować. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer_sun Re: asp-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:41 dzieki !! a te prace na achitekture wnetrz w jakiej technice maja byc wykonane ??(komputerowo,olowkiem,kedkami???) i czy maja one byc takie bardziej "techniczne" czy bardziej "rysunkowe" ?? ;) bo nigdy nic takiego nie robilam.Waham sie miedzy malarstwem a architektura wnetrz. i jeszcze jedno-wiesz moze ile tam jest osob na 1 miejsce pzy rekrutacji ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer_sun Re: asp-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:42 cos mi 'R" nie styka w klawiaturze ;D Odpowiedz Link Zgłoś