Dodaj do ulubionych

wieczorowe

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 22:51
czym różni się index studenta dziennego od wieczorowego tego samego kierunku? czy to jest jakoś odnotowane: tryb wieczorowy? i czy to trochę noie jak do tego ustosunkowują siępracownicy? jeśli ktoś się w tych kwestiach orientuję, to proszę o odpowiedź.....
Obserwuj wątek
    • agataku Re: wieczorowe 02.05.05, 18:00
      tak - na pierwszej stronie w rubryce "kierunek" jest wpisany i kierunek i tryb,
      np. "filologia polska - studia wieczorowe".
      co do drugiego pytania:
      > i czy to trochę noie jak do teg
      > o ustosunkowują siępracownicy?
      nie rozumiem, o co pytasz
    • aanka0308 Re: wieczorowe 02.05.05, 22:54
      Indeks wygląda podobnie, tylko pieczątka jest wbita zamiast studia dzienne jest
      wieczorowe, podobnie na legitymacji. Co do pracodawców nie sądze, żeby w jakis
      sposób dyskryminowali wieczorowych zwłaszcza, że na niektórych
      uczelniach "wieczorowi" różnią się od dziennych tym, że płacą a zajęcia mają
      normalnie od rana. Na mojej uczelni tak nie ma, ja mam zajęcia najwcześniej od
      12.20
    • Gość: Chris Re: wieczorowe IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 02.05.05, 23:54
      1.)Wiec tak : rodzaj indeksu jest jeden wiec roznic sie nie moze :>
      Tylko wpisane masz wieczorowe zamiast dzienne :)
      2.)Ze studiami wieczorowymi jest jak z dziennymi : sa dobre i zle.
      Ja studiuje wieczorowo na Uniwersytecie Warszawskim i < tu pewnie bedzie
      jeszcze kilka opini potwierdzajacych > sa to studia rownowazne programowo z
      dziennymi , co wiecej duzo wydzialow na zajecia razem (ekonomia, prawo itd.)
      wiec nawet nie wiadomo kto jest kto: po prostu WIECZOROWE=DZIENNE PLATNE.
      3.)Pracodawcy... wiadomo-wiele osob mysli ze wieczorowe to troche takie
      zaoczne, i na jakis smiesznych szkolach tak pewnie jest.Ale jesli skonczysz
      studia wieczorowe na UW czy UJ < tam chyba tez wieczorowe to sa dzienne platne>
      na niektorych wydzialach > to nie powinnas miec problemu, bo bedziesz miala to
      co najwazniejsze -WIEDZE !!! :)) A o to chyba w tym biznesie chodzi,
      nieprawdaż ???
      Ja z calego serca polecam studia wieczorowe na UW.Naprawde.Jesli wyszlo tak ze
      musisz isc na platne studia , a jestes ambitna i chcesz do czegosc w zyciu
      dojsc to bez niczego wybieraj studia wieczorowe na ww.uczelni.
      Gdy ja zaczynalem wiele osob mialo o mnie dosc niskie mniemanie, ale juz po
      pierwszym roku wyszlo calkowicie odwrotnie, nawet nie mialem o czym gadac
      z "dziennymi " ze zwyklych szkol, bo roznica poziomow byla kolosalna.
      Jesli tylko masz dostep do wieczorowych UW, sporo zaparcia i checi do nauki,
      oraz nie ma co ukrywac, sporo grosza ( 7000 za rok + utrzymanie lol ) to wiesz
      juz co zrobic.Aaa jeszcze jedno! Lepiej daruj sobie prace, inaczej szybciutko
      wylecisz ://
      Pozdrawiam i zycze powodzenia
      • Gość: aneta Re: wieczorowe IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 04.05.05, 13:18
        hej a czy istnieje mozliwosc przeniesienia sie z wieczorowych na dzienne??
        jesli tak co trzeba zrobic by sie przeniesc??
        • Gość: Chris Re: wieczorowe IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 04.05.05, 13:38
          U mnie na UW informatyka sprawa wygalda tak :
          - konczysz licencjata ze srednia 4.0 i na dzienne automatycznie :)
          - konczysz licencjata ze srednia <4.0 i piszesz egzamin-zdajesz jestes na
          dziennych :))
          -w trakcie licencjata jesli trzymasz srednia cos okolo 4.7 to mozesz zaczac
          dyskutowac :]]

Nietety u nas 4.7 to praktycznie niewykonalne, a 4.0 to naprawde sppoooree
          wyzwanie :P hehe
          Nie wiem jak jest na innych wydzialach, moze ktosc sie jeszcze wypowie :))
          Pozdrawiam
    • Gość: iza Re: wieczorowe IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 23:59
      dziękuję za odpowiedź, poczułam prawdziwą ulgę:-) bo ostatnio mam mało wiary w siebie, i zaczynam myśleć o wszelkich deskach ratunku. pozdrawiam i do zobaczenia być może na wieczorowym prawie, jeśli coś nie wyjdzie na dzienne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka