Dodaj do ulubionych

DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:))))

IP: *.pl 27.05.05, 21:54
WITAM WSZYSTKICH DOBRYCH LUDZI!!!!!:) DOBRYCH....BO WESZLISCIE NA TEN
WATEK:))))A TAK PRZY OKAZJI TO CZY MIAL KTOS STYCZNOSC Z KIERUNKIEM:
KOSMETOLOGIA???A MOZE WASI ZNAJOMI???CZY WIECIE COS NA TEN TEMAT??:) ALE
NAWET JAK NIE WIECIE TO I TAK JESTESCIE FAJNI:)PISZCIE!!!
Obserwuj wątek
    • noc_walpurgii Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) 27.05.05, 22:20
      nie krzycz
      • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 27.05.05, 22:22
        chodzi ci o te!!!!!!!!hehehe moglbys cos wiecej napisac:))))))pozdrawiam
        • Gość: gohanka Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.05, 22:37
          ciekawe czy włączasz capslocka czy trzymasz ciągle shifta :]
          • Gość: anka Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:44
            Ja co prawda styczności z tym nie miałam,ale chyba to dość popularna sprawa bo
            z mojej klasy do Poznania 4 osoby się wybierają (a zaznaczam,że mieszkam 300 km
            od Poznania)
            • Gość: Iksi Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:40
              Kosmetologia na medycznych (najlepsza, zdecydowanie!!!), to podobno dużo ma
              związanego z farmacją, dermatologią i sprawami estetyki. Kosmetolodzy potrafią
              wykonywac zabiegi bardziej skomplikowane niż kosmetyczki po kursach, potrafią
              też dobrać odpowiednią linię kosmetyków do danej skóry. Ciekawy kierunek, ale
              ciężko podobno z chemią na studiach
              • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 31.05.05, 18:25
                Dzieki za posty.Właśnie ciekawi mnie czy jest to raczej kierunek gdzie przewaza
                farmacja czy moze duzo jest tez praktyki????bo po co byc kosmetologiem jezeli
                bedziesz znal tylko sklad lekow???:)))a moze zna ktos plan zajec,tzn.jakie
                przedmioty itp.???:)
                • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 01.06.05, 18:31
                  napiszcie!!!bo bardzo jestem ciekawa czy sa to trudne studia??czy duzo na nich
                  nauki???i czy mozna czasami odetchnac???czy jest tam tzw. "wyscig szczurow"???a
                  moze ktos wie ile egzaminow sie zdaje w sesji??
    • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 02.06.05, 21:42
      piszcie plis:)
    • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 03.06.05, 22:58
      Podzielcie sie informacjami:)))))))))))
    • Gość: frankahehe Re: DOBRZY LUDZIE NAPISZCIE!!:)))) IP: *.pl 05.06.05, 20:29
      :):):):):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka