Dodaj do ulubionych

psycho w lodzi:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:18
czy ktos wie jak wygladaja testy logicznego myslenia na UŁ ?? :> bede
wdzieczna ze wszelkie info... :> a moze ktos wybiera sie na psychologie?:>
pozdrawiam:*
Obserwuj wątek
    • Gość: scali Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:00
      Też chciałabym to wiedziec,na pewno ktos się poza nami wybiera, bo jest 20 osób
      na miejsce, a wiesz o której ten egzamin? a jeszcze pytanko:jakie masz wyniki
      bo nie wiem czy mam szanse:)
      • Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:28
        Niestety nie wiem o ktorej jest exam:( nawet nie mam pojecia gdzie,
        przypuszczam ze w instytucie psych:) co do wynikow to --> chyba uwielbiam sie
        martwic bo nie sa porywajace:)masz moze gg:> to poklikamy:)
        • Gość: asiek Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:47
          ja tez sie wybieram na psychologie...tylko chyba nie ma za duzych szans-
          750pkt. a wy ile?? a o ten test to tez jestem ciekawa ,jak bedziecie wiedziec
          cos wiecej to dajcie znac:)a tak wogle to kiedy wyniki maja byc, bo słyszalam
          ze pod koniec sierpnia...dopiero, mam nadzieje ze zle słyszalam...
          • Gość: Paulina Re: psycho w lodzi:) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 25.07.05, 14:47
            To z jakich przedmiotów sobie liczysz te pkt.Bo tak patrząc to najwięcej może
            być 700, zatem nie wiem skąd Ci się tyle wzieło...Odpisz bo może coś źle
            licze ;)
    • Gość: *paula* Re: psycho w lodzi:) IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 21:45
      test logicznego myslenia to zwyczajny tesk na IQ. Na stronie wydziałowej był
      kiedys nawet przykładowy, poszukaj, może jeszcze jest.
      Powodzenia na egzaminie :)
      • Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:55
        dziekuje:D
        • Gość: asiek Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:28
          i jak dalej nic nie wiadomo w zwiazku zgodz, tego egzaminu???/
        • Gość: takaja Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:08
          Hej napisalam do nich emaila:) bo sie dodzwonic nie moge. A tak wogóle to od
          czego oni maja strone internetowa brrrrrrr
          • Gość: Paulina Re: psycho w lodzi:) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 25.07.05, 14:45
            Egzamin jest o 8.00 na ul.pomorskiej.Dostałam zawiadomienie więc Wy pewnie też
            w najbliższym czasie dostaniecie :) Jakie macie wyniki?
            • Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:06
              ja tesh mam o 8.00 ale na ul. kościuszki;D znoof pisze w auli <lol> to przynosi
              szczęscie:D (tak sobie mowie zeby dodac otuchy)...a co do pkt...to ja jush nie
              wiem jak to sie liczy;/ <hehehe>
              • Gość: niebardzo Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:49
                MAm pytanie.Jak dostalyscie te zawiadomienia:na maila czy jakos inaczej,a moze
                dzwonilyscie bo ja sie nie moge dodzwonic.Podajcie nr tel na któren dzwonicie
                do tej ,,instytucji,,:)Dzieki.
              • asiekw Re: psycho w lodzi:) 28.07.05, 22:30
                ja tez mam na kosciuszki heh ,pewnie sie spotkamy;)
                • Gość: aska DO ASIEKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:50
                  oo no to swietnie:D hihi wypa3e Cie w tlumie;)a jestes z lodzi?
                  • asiekw Re: DO ASIEKW 30.07.05, 21:43
                    nie z rzeszowa kawałek drogi, ojj cos nie usmiecha mi sie ta jazda pociagiem,
                    jak zobaczysz jakas biedna zmarnowana kobiete-to wiedz ze to bede ja;)
                  • merci_beaucoup już po teście... 01.08.05, 13:03
                    I jak wam poszedł test na logiczne myslenie?:>
    • Gość: karolcia mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 26.07.05, 20:13
      Mam przykładowy test logicznego myślenia na psychologię na UŁ - jak chcecie to
      podaje linka: www.uni.lodz.pl/portal/rekrutacja/testy/test_psych.rtf .
      Mam nadzieję że dam radę :)
      • Gość: aga Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 10:58
        Jesteś kretynką. Nie powinnaś studiować.
        • Gość: karolcia Re: mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 01.08.05, 12:44
          a to niby dlaczego??
          • Gość: dlatego Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 12:46
            masz odpowiedź w pierwszym zdaniu. Umiejętność czytania ze zrozumieniem się
            kłania. To kolejna cecha ważna u studenta.
            • Gość: karolcia Re: mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 01.08.05, 12:50
              ooo ktoś ma zły humor... nie poszedł test na psychologii?? Jak mi przykro :D:D
              Czyżby okazało sie ze test logicznego myślenia był dla ciebie za trudny?? No
              tak, jeśli ktoś nie myśli... A tak dla twojej wiadomosci jestem już
              studentką :]
              • Gość: aga Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 12:55
                ja już tam studiuję. Zeszłoroczny test nie był dla mnie za trudny.
    • merci_beaucoup po teście... 01.08.05, 13:04
      I jak wam poszedł test na logiczne myslenie?:>
      • kalina222 Re: po teście... 01.08.05, 13:08
        Ogólnie dobrze, ale co to do cholery jest lender? Wiedzieliście co to jest
        klejonka? ja już wiem... niestety za późno.Uważam, że to pytanie było głupie-kto
        w dzisiejszych czasach używa krochmalu, jak to się ma do logicznego myślenia?
        udało wam się policzyć 12razy 12 razy 12 w pamięci? Reszta pytań nawet ok. A ile
        macie punktów z matury?
        • Gość: paula Re: po teście... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 01.08.05, 14:38
          Ten test dziwny jakis byl. jak ktos znal caly slownik wyrazow obcych to moze
          dobrze zaznaczył. Ode mnie z auli faceci wychodzili z tekstem- "Stary gdzie
          masz jednostke wojskowa?" :D chyba w siebie nie bardzo wierza pozdrawiam;]
          • Gość: aska Re: po teście... IP: *.toya.net.pl 01.08.05, 22:25
            no calkiem calkiem...:) nie ma co nashekac<lol2> tym bardziej ze do tej pory na
            niektore pytania nie znam odp<lol2> a tak powaznie to licze, ze na wieczorne
            sie zalapie:) mam nadzieje:) bo ja chce do LODZI:D
            • Gość: isabar Re: po teście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 01:55
              Dziwne masz upodobania, ale pzdr:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka