Gość: aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:18 czy ktos wie jak wygladaja testy logicznego myslenia na UŁ ?? :> bede wdzieczna ze wszelkie info... :> a moze ktos wybiera sie na psychologie?:> pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scali Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:00 Też chciałabym to wiedziec,na pewno ktos się poza nami wybiera, bo jest 20 osób na miejsce, a wiesz o której ten egzamin? a jeszcze pytanko:jakie masz wyniki bo nie wiem czy mam szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:28 Niestety nie wiem o ktorej jest exam:( nawet nie mam pojecia gdzie, przypuszczam ze w instytucie psych:) co do wynikow to --> chyba uwielbiam sie martwic bo nie sa porywajace:)masz moze gg:> to poklikamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:47 ja tez sie wybieram na psychologie...tylko chyba nie ma za duzych szans- 750pkt. a wy ile?? a o ten test to tez jestem ciekawa ,jak bedziecie wiedziec cos wiecej to dajcie znac:)a tak wogle to kiedy wyniki maja byc, bo słyszalam ze pod koniec sierpnia...dopiero, mam nadzieje ze zle słyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: psycho w lodzi:) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 25.07.05, 14:47 To z jakich przedmiotów sobie liczysz te pkt.Bo tak patrząc to najwięcej może być 700, zatem nie wiem skąd Ci się tyle wzieło...Odpisz bo może coś źle licze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: psycho w lodzi:) IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 21:45 test logicznego myslenia to zwyczajny tesk na IQ. Na stronie wydziałowej był kiedys nawet przykładowy, poszukaj, może jeszcze jest. Powodzenia na egzaminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:55 dziekuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:28 i jak dalej nic nie wiadomo w zwiazku zgodz, tego egzaminu???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaja Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:08 Hej napisalam do nich emaila:) bo sie dodzwonic nie moge. A tak wogóle to od czego oni maja strone internetowa brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: psycho w lodzi:) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 25.07.05, 14:45 Egzamin jest o 8.00 na ul.pomorskiej.Dostałam zawiadomienie więc Wy pewnie też w najbliższym czasie dostaniecie :) Jakie macie wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: psycho w lodzi:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:06 ja tesh mam o 8.00 ale na ul. kościuszki;D znoof pisze w auli <lol> to przynosi szczęscie:D (tak sobie mowie zeby dodac otuchy)...a co do pkt...to ja jush nie wiem jak to sie liczy;/ <hehehe> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebardzo Re: psycho w lodzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:49 MAm pytanie.Jak dostalyscie te zawiadomienia:na maila czy jakos inaczej,a moze dzwonilyscie bo ja sie nie moge dodzwonic.Podajcie nr tel na któren dzwonicie do tej ,,instytucji,,:)Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiekw Re: psycho w lodzi:) 28.07.05, 22:30 ja tez mam na kosciuszki heh ,pewnie sie spotkamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska DO ASIEKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:50 oo no to swietnie:D hihi wypa3e Cie w tlumie;)a jestes z lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
asiekw Re: DO ASIEKW 30.07.05, 21:43 nie z rzeszowa kawałek drogi, ojj cos nie usmiecha mi sie ta jazda pociagiem, jak zobaczysz jakas biedna zmarnowana kobiete-to wiedz ze to bede ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup już po teście... 01.08.05, 13:03 I jak wam poszedł test na logiczne myslenie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 26.07.05, 20:13 Mam przykładowy test logicznego myślenia na psychologię na UŁ - jak chcecie to podaje linka: www.uni.lodz.pl/portal/rekrutacja/testy/test_psych.rtf . Mam nadzieję że dam radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 10:58 Jesteś kretynką. Nie powinnaś studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 01.08.05, 12:44 a to niby dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlatego Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 12:46 masz odpowiedź w pierwszym zdaniu. Umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania. To kolejna cecha ważna u studenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: mam przykładowy test :] IP: *.dolsat.pl 01.08.05, 12:50 ooo ktoś ma zły humor... nie poszedł test na psychologii?? Jak mi przykro :D:D Czyżby okazało sie ze test logicznego myślenia był dla ciebie za trudny?? No tak, jeśli ktoś nie myśli... A tak dla twojej wiadomosci jestem już studentką :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: mam przykładowy test :] IP: *.4web.pl 01.08.05, 12:55 ja już tam studiuję. Zeszłoroczny test nie był dla mnie za trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup po teście... 01.08.05, 13:04 I jak wam poszedł test na logiczne myslenie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
kalina222 Re: po teście... 01.08.05, 13:08 Ogólnie dobrze, ale co to do cholery jest lender? Wiedzieliście co to jest klejonka? ja już wiem... niestety za późno.Uważam, że to pytanie było głupie-kto w dzisiejszych czasach używa krochmalu, jak to się ma do logicznego myślenia? udało wam się policzyć 12razy 12 razy 12 w pamięci? Reszta pytań nawet ok. A ile macie punktów z matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: po teście... IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 01.08.05, 14:38 Ten test dziwny jakis byl. jak ktos znal caly slownik wyrazow obcych to moze dobrze zaznaczył. Ode mnie z auli faceci wychodzili z tekstem- "Stary gdzie masz jednostke wojskowa?" :D chyba w siebie nie bardzo wierza pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: po teście... IP: *.toya.net.pl 01.08.05, 22:25 no calkiem calkiem...:) nie ma co nashekac<lol2> tym bardziej ze do tej pory na niektore pytania nie znam odp<lol2> a tak powaznie to licze, ze na wieczorne sie zalapie:) mam nadzieje:) bo ja chce do LODZI:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabar Re: po teście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 01:55 Dziwne masz upodobania, ale pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś