Gość: Kachna IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 11:43 Piszcie także na jaki kierunek i ile pkt zabrakło.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 12:53 Halo czyżby nikt się nie dostał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:04 moja koleżanka (psychologia - 1 pkt.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:06 Myślisz że my ktorzy wciaz czekamy mamy jakies szanse? Czy powinnismy sie spodziewac wiadomosci w pon : kandydat nie zostal przyjęty :( Ja nie wiem jak oni to wpisują do cholery... Rozumiesz coś z tego? Kiedy twoja kolezanka się dowiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada To proste i logiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:08 Ci ktorzy nadal czekaja sie nie dostali. Przeciez Ci co sie dostali z odwolania sa w mniejszosci i ich wpisuja w pierwszej kolejnosci by szybko skladali dokumenty, a cala reszta moze poczekac. Zauwazcie ze nikt nie ma info ze sie nie dostal ,wszyscy co pisza to albo sie dostali albo nie rozpatrzone. Wiec co oznacza to drugie chyba nie ma juz sensu tlumaczyc? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:09 dziś miała od rana wpisane,że się dostała.. natomiast druga koleżanka (filologia angielska), ma wpisane, że nie rozpatrzyli jeszcze.. Boję się, że to oznacza nieprzyjęcie.. :( no ale trzeba czekać do oficjalnej decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:13 Jeszcze się nie spotkałam tu na forum zeby ktos sie dostal na filologię lub KJO więc nadzieja wciąż we mnie tkwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:18 Bo nie kazdy ma net a nawet Ci co maja to nie kazdy wchodzi na forum gazety. Ale nadzieja matka glupich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:20 Dzięki za pocieszenie... Kolejna nie przespana noc i skopany dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:22 wiecie co wam powiem? dajcie sobie spokoj... qrcze przeciez to jest oczywiste ze gdybysmy sie dostali to juz by byly nasze wyniki... . to nie jest zadna filozofia. nie dostalismy sie i tyle. no to w poniedzialek egzamin.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prafnik Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:22 Ja od wczoraj (od ok. 22) wiem, że jestem szczęśliwym studentem WPiA UAM :) Faktycznie jeszcze nikt się nie ujawnił z odwołaniem rozpatrzonym na nie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:23 a ile ci zabraklo pkt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prafnik Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:30 8 pkt :D ale na prawo na UAM był w tym roku nieurodzaj chętnych :) były pisemne i ustne - po pisemnych zostało tylko dwa razy więcej chętnych niż miejsc, część oblała ustne więc zostało jeszcze mniej kandydatów (zapewne koło 1,5 osoby na miejsce), część przyjętych zrezygnowała i musieli kogoś dobrać do ekipy przyjętych, a że nie mieli z czego wybierać to mnie przygarnęli :D podejrzewam, że tam mogli przyjąć wszystkich, którzy napisali odwołanie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:31 no to super ;] gartuluje!! ja niestety nie mialam tylke szczescia... zabraklo mi 4pkt na kognitywistyke... i kiiicha ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:35 ja się dostalam na turystyke jeszcze czekam na gospodarke przesztenna bo sa jeszcze nie rozpatrzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prafnik Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:36 będzie dobrze :) ja próbowałem dwa razy, rok temu była klęska a w tym roku zechcieli mnie na prawie na UKSW, UŚ i od wczoraj UAM też podobno chce mnie przygarnąć :D powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:47 Ma ktoś jeszcze jakąś nadzieję?? Chociaż najmniejszą iskierkę?? Ja już nie wiem co o tym myśleć ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 03.09.05, 14:00 Ja mam nadzieje! Bo w końcu jasno jest napisane, że odwołanie JESZCZE nie rozpatrzone...gdyby to znaczyło że się nie dostalismy to by napisali, że odwołanie odrzucone.Też nie rozumiem czemu oni tak postępują, no ale cóż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:50 Filologia rosyjska - przyjęta. Rosyjsko angielska - odwołanie jeszcze nie jest rozpatrzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: do Anek IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:54 a nie wiesz moze czy juz ktos ma decyzje z jakiejs filologii albo KJO? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Kachna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:13 To ja Ci Kachna powiem co masz myslec - nie dostalas sie i wszyscy co macie napsiane dzisiaj - odwolania jeszcze nie rozpatrzone nie bierzcie tego na serio, komisje juz sie zebraly dawno i sie po prostu nie dostaliscie, no sorry Amigo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: Do wujka IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 14:18 to czemu od razu nie wpisali to tych osob że sie nie dostaly??? po co sie trudzili zeby wpisywac ze nie sa jeszcze rozpatrzone.. bez sensu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Kachny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:32 Nie trudzili sie, jedna informacja poszla do wszytkich, zreszta taka sama jak byla jeszcze przed władowaniem tej strony na ktorej wpisuje sie swoje dane. Zreszta pomysl skoro juz tyle ludzi pisze ze sie dostalo to Twoje szanse sa jeszcze mneijsz ebo pzreciez z odwolania wielu nie przyjmuja. Nie chce Cie dołować, ale watpie by ktokolwiek kto ma napsiane ze odwolania sa nierozpatrzone zostal przyjety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:33 ja niestety musze sie z tym zgodzic... to co widzimy sie w poniedzialek w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:40 Natiurlisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:41 a powiedz mi.... ile miales pkt na dzienne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada D Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:49 99 pkt :( P.S. Przyjmowali od 100 (na 100) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:51 co?? nie rob sobie jaj ze mnie ;P.... jak nie chcesz to nie mow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: do Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:13 moja koleżanka na rosyjskiej i rosyjsko angielskiej ma nie rozpatrzone. do tego z nieoficjalnych zrodel wie, ze sie nie dostala.. co do KJO nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna realizm IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 21:41 Hej - sluchajcie! Skoro zakładali wszystkim konta, wpisywali dane, pesele, imiona i nazwiska, kierunek studiów, na który kandydat startował, a ponizej tych danych stwierdzenie, ze odwolanie nie zostalo jeszcze rozpatrzone, w momencie kiedy (hipotetycznie) odwolanie to zostało negatywną decyzje, to byloby to wszystko nielogiczne! Nasze konta pojawiły sie w piatek wieczorem, kiedy to owe wyniki mialy ujrzec swiatlo dzienne (ewentualnie - sobota ranek), wiec zrozumcie, ze pracownicy UAMu nie robiliby sobie podwojnej roboty - najpierw wpisując, ze nie zostało odwołanie rozpatrzone, po czym wpisywac negatywna decyzje. Pomyslcie, jesli wszystko to zostało jakims cudownym programem hurtowo wysłane na konta, że jeszcze nie rozpatrzyli, to tym samym wspanialym programem moga wyslac wiadomosc, ze konkretna osoba nie została przyjeta. Mnie wydaje sie logiczne rozumowanie, ze decyzje o przyjeciu na studia wyslali osobom, co do ktorych byli pewni (byla dostateczna ilosc miejsc a kandydatowi zabrakło 1 lub niecalego pkt). Co do reszty ludzi sie jeszcze zastanawiają! Nie wierzcie w to, ze wszystkie te odwolania rozpatrzyli w jeden dzien! Zbyt wiele wplynelo do nich wnioskow, a zeby przemysleli je wszystkie! A co do tego terminu (sobota ranek) nie jestem w ogole pewna... Czy bylo to gdziekolwiek oficjalnie powiedziane? To ze kuzynka kolezanki, majaca ciocie, ktora zna sprzatacza ze stolowki instytutu UAMu, powiedziała o tym terminie ( ;P ) nie znaczy, ze to ostateczny termin. Zreszta jeszcze sie przekonacie jak to jest z umownymi terminami na studiach. Nie raz wam nawet examin przeloza na kilka minut przed owym examem! Nie ma co sie zalamywac, kiedy nie ma sie decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: mleczna IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 22:01 Hmm.. ja dzwoniłam z 5 razy na Dział nauczania i tam mowili, ze w sobotę beda ostateczne wyniki.. Dzwonilam tez wczesniej co do rozpatrzenia odwolan i komisja spotykala sie po 28 sierpnia i wszystkie wyniki już są.. Ja już straciłam nadzieję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:32 Skoro tyle osob dzwonilo i upewnilo sie w owym terminie, to dlaczego nikt w sobote nie dzwonil i nie skarzyl sie na brak wynikow? Nikt... zupelnie nikt nie dzwonil?... To chyba lekko podejrzane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:33 z tego co wiem to w sobote nikogo bysmy tam nie zastali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:38 Przeciez wyniki mialy zostac wprowadzone w sobote. Chyba bardziej prawdopodobne jest to, ze byli tam w sobote na rano, niz to, ze siedzili tam w piatek w nocy... co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:42 przeciez to wlasnie w piatek wieczorem udostepniono czesc wynikow. reszty nie widac od tamtego czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:53 Ale ponoc przez telefon mowili o tym terminie (sobota ranek), wiec przewidywali, ze beda wprowadzac dane w sobote... Dobrze to nazwałes "czesci wynikow nie widac" :) Bo juz nie chce sluchac, ze nie rozpatrzyli = nie przyjeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: mleczna IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 23:58 Probowalam sie dzisiaj dodzwonic na UAM ale nikt nie odbieral! wiec sama juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:59 nie łeś tylko łaś;) poza tym nie sądzę że oni tam te wyniki wprowadzają.. no jakby to powiedzieć, na miejscu. pewnie robi to jakis informatyk u siebie w domciu. moge sie mylic, ale w innym przypadku na pewno ktos dawno zadzwonilby na UAM i juz bysmy wiedzieli z postow jak wyglada sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaoni Anek IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 20:56 Anek!! Gratulacje. to chyba na rosyjskiej bedziemy razem- ja sie dostalam z odwolania. Miałam 19 na 20 - stara matura. Teraz szukam mieszkania, ahh jednak opuszczam Warszawe... Gdyby co mój mail: kaoni@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: do kaoni IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 20:59 A kiedy dostalas decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:59 Nie ukrywam, ze bardziej zalezalo mi na rosyjsko angielskiej ale juz nie marudze;) Ja zdawalam nowa mature. Mam nadzieje, ze te wyniki odwolan to nie pomylka i ze sie rzeczywiscie dostalam (z tymi komputerami nigdy nic nie wiadomo). Pozdrawiam i.. do zobaczenia;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaoni Re: Anek IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 21:49 decyzja byla w sobote o 7 rano :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prafnik Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:50 A nie wiecie kiedy przyjdzie decyzja do domu??:> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re:kaoni IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 22:15 Kaoni daj mi proszę swoje gg to porozmawiamy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anja.h Re: Anek 05.09.05, 10:02 Kurcze, jakos kusi mnie zeby pisac drugie odwolanie.. Tylko nie wiem jeszcze czy mozna i czy ma to jakis sens. Chodzi mi o filologie rosyjsko angielska, na ktorej zalezalo mi bardziej niz na rosyjskiej, na ktora sie dostalam z pierwszego odwolania. Czy to mozliwe, ze skoro jedno odwolanie zostalo rozpatrzone pozytywnie to drugie nie bylo w ogole brane pod uwage? Wiem, marudze, powinnam sie cieszyc i tak jest, ale jesli mam jeszcze jakakolwiek szanse, chcialabym ja wykorzystac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:09 Niema możliwości pisania drugiego odwołania po prostu statuty tego nie przewidują! Można jedynie napisać zażalenie do rektora, ale jest marna szansa na pozytywne rozpatrzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda odwolania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:05 Hej!ja sprawdzalam wyniki odwolania w niedziele i mje bylo juz rozpatrzone, dostalam sie na filologie germanska, zabraklo mi 3,5 pkt. Pozdrawiam! a teraz zaczynam szukac mieszkania ! moje gg 5402358, e-mail magda-kozuch@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maly_nat Re: odwolania 07.09.05, 15:38 NIeprawda,właśnie,że można wysyłać 2 odwołanie,a na niektórych uczelniach nawet trzy... to nic nie kosztuje,oprócz znaczka. (ja dostałam się na psychologię UAM z 1 odwołania:) zabrakło mi 1 pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: odwolania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:47 ja dostałam sie na zarządzanie i marketing w Olsztynie z odwołania...zabrakło mi 1pkt:) Odpowiedz Link Zgłoś