Dodaj do ulubionych

Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM?

IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 11:43
Piszcie także na jaki kierunek i ile pkt zabrakło.. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 12:53
      Halo czyżby nikt się nie dostał??
      • Gość: k Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:04
        moja koleżanka (psychologia - 1 pkt.)
        • Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:06
          Myślisz że my ktorzy wciaz czekamy mamy jakies szanse? Czy powinnismy sie
          spodziewac wiadomosci w pon : kandydat nie zostal przyjęty :( Ja nie wiem jak
          oni to wpisują do cholery... Rozumiesz coś z tego? Kiedy twoja kolezanka się
          dowiedziała?
          • Gość: Wujek dobra rada To proste i logiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:08
            Ci ktorzy nadal czekaja sie nie dostali. Przeciez Ci co sie dostali z odwolania
            sa w mniejszosci i ich wpisuja w pierwszej kolejnosci by szybko skladali
            dokumenty, a cala reszta moze poczekac. Zauwazcie ze nikt nie ma info ze sie
            nie dostal ,wszyscy co pisza to albo sie dostali albo nie rozpatrzone. Wiec co
            oznacza to drugie chyba nie ma juz sensu tlumaczyc? :>
          • Gość: k Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:09
            dziś miała od rana wpisane,że się dostała..
            natomiast druga koleżanka (filologia angielska), ma wpisane, że nie rozpatrzyli
            jeszcze..
            Boję się, że to oznacza nieprzyjęcie.. :(
            no ale trzeba czekać do oficjalnej decyzji..
            • Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:13
              Jeszcze się nie spotkałam tu na forum zeby ktos sie dostal na filologię lub KJO
              więc nadzieja wciąż we mnie tkwi..
              • Gość: Wujek dobra rada Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:18
                Bo nie kazdy ma net a nawet Ci co maja to nie kazdy wchodzi na forum gazety.
                Ale nadzieja matka glupich :)
                • Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:20
                  Dzięki za pocieszenie... Kolejna nie przespana noc i skopany dzień :(
                  • Gość: pff Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:22
                    wiecie co wam powiem? dajcie sobie spokoj... qrcze przeciez to jest oczywiste
                    ze gdybysmy sie dostali to juz by byly nasze wyniki... . to nie jest zadna
                    filozofia. nie dostalismy sie i tyle. no to w poniedzialek egzamin....
              • Gość: prafnik Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:22
                Ja od wczoraj (od ok. 22) wiem, że jestem szczęśliwym studentem WPiA UAM :) Faktycznie jeszcze nikt się nie ujawnił z odwołaniem rozpatrzonym na nie Pozdrawiam
                • Gość: pff do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:23
                  a ile ci zabraklo pkt??
                  • Gość: prafnik Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:30
                    8 pkt :D ale na prawo na UAM był w tym roku nieurodzaj chętnych :) były pisemne i ustne - po pisemnych zostało tylko dwa razy więcej chętnych niż miejsc, część oblała ustne więc zostało jeszcze mniej kandydatów (zapewne koło 1,5 osoby na miejsce), część przyjętych zrezygnowała i musieli kogoś dobrać do ekipy przyjętych, a że nie mieli z czego wybierać to mnie przygarnęli :D podejrzewam, że tam mogli przyjąć wszystkich, którzy napisali odwołanie :) pozdrawiam
                    • Gość: pff Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:31
                      no to super ;] gartuluje!! ja niestety nie mialam tylke szczescia... zabraklo
                      mi 4pkt na kognitywistyke... i kiiicha ;/
                      • Gość: martucha Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:35
                        ja się dostalam na turystyke jeszcze czekam na gospodarke przesztenna bo sa
                        jeszcze nie rozpatrzone
                      • Gość: prafnik Re: do prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:36
                        będzie dobrze :) ja próbowałem dwa razy, rok temu była klęska a w tym roku zechcieli mnie na prawie na UKSW, UŚ i od wczoraj UAM też podobno chce mnie przygarnąć :D powodzenia
    • Gość: Kachna Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:47
      Ma ktoś jeszcze jakąś nadzieję?? Chociaż najmniejszą iskierkę?? Ja już nie wiem
      co o tym myśleć ;(
      • Gość: Paulina Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 03.09.05, 14:00
        Ja mam nadzieje! Bo w końcu jasno jest napisane, że odwołanie JESZCZE nie
        rozpatrzone...gdyby to znaczyło że się nie dostalismy to by napisali, że
        odwołanie odrzucone.Też nie rozumiem czemu oni tak postępują, no ale cóż!
    • Gość: Anek Re: Wpisujcie kto się dostał z odwołania na UAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:50
      Filologia rosyjska - przyjęta. Rosyjsko angielska - odwołanie jeszcze nie jest
      rozpatrzone.
      • Gość: Kachna Re: do Anek IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 13:54
        a nie wiesz moze czy juz ktos ma decyzje z jakiejs filologii albo KJO?
        pozdrawiam
        • Gość: Wujek dobra rada Do Kachna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:13
          To ja Ci Kachna powiem co masz myslec - nie dostalas sie i wszyscy co macie
          napsiane dzisiaj - odwolania jeszcze nie rozpatrzone nie bierzcie tego na
          serio, komisje juz sie zebraly dawno i sie po prostu nie dostaliscie, no sorry
          Amigo :P
          • Gość: Kachna Re: Do wujka IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 14:18
            to czemu od razu nie wpisali to tych osob że sie nie dostaly??? po co sie
            trudzili zeby wpisywac ze nie sa jeszcze rozpatrzone.. bez sensu!!
            • Gość: Wujek dobra rada Do Kachny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:32
              Nie trudzili sie, jedna informacja poszla do wszytkich, zreszta taka sama jak
              byla jeszcze przed władowaniem tej strony na ktorej wpisuje sie swoje dane.
              Zreszta pomysl skoro juz tyle ludzi pisze ze sie dostalo to Twoje szanse sa
              jeszcze mneijsz ebo pzreciez z odwolania wielu nie przyjmuja. Nie chce Cie
              dołować, ale watpie by ktokolwiek kto ma napsiane ze odwolania sa
              nierozpatrzone zostal przyjety.
              • Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:33
                ja niestety musze sie z tym zgodzic... to co widzimy sie w poniedzialek w takim
                razie?
                • Gość: Wujek dobra rada Do Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:40
                  Natiurlisz :)
                  • Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:41
                    a powiedz mi.... ile miales pkt na dzienne??
                    • Gość: Wujek dobra rada D Pff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:49
                      99 pkt :(

P.S. Przyjmowali od 100 (na 100) :/
                      • Gość: pff do wujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:51
                        co?? nie rob sobie jaj ze mnie ;P.... jak nie chcesz to nie mow.
        • Gość: Anek Re: do Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:13
          moja koleżanka na rosyjskiej i rosyjsko angielskiej ma nie rozpatrzone. do tego
          z nieoficjalnych zrodel wie, ze sie nie dostala.. co do KJO nie mam pojecia
          • Gość: Mleczna realizm IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 21:41
            Hej - sluchajcie!

Skoro zakładali wszystkim konta, wpisywali dane, pesele, imiona i nazwiska,
            kierunek studiów, na który kandydat startował, a ponizej tych danych
            stwierdzenie, ze odwolanie nie zostalo jeszcze rozpatrzone, w momencie kiedy
            (hipotetycznie) odwolanie to zostało negatywną decyzje, to byloby to wszystko
            nielogiczne! Nasze konta pojawiły sie w piatek wieczorem, kiedy to owe wyniki
            mialy ujrzec swiatlo dzienne (ewentualnie - sobota ranek), wiec zrozumcie, ze
            pracownicy UAMu nie robiliby sobie podwojnej roboty - najpierw wpisując, ze nie
            zostało odwołanie rozpatrzone, po czym wpisywac negatywna decyzje. Pomyslcie,
            jesli wszystko to zostało jakims cudownym programem hurtowo wysłane na konta, że
            jeszcze nie rozpatrzyli, to tym samym wspanialym programem moga wyslac
            wiadomosc, ze konkretna osoba nie została przyjeta.
            Mnie wydaje sie logiczne rozumowanie, ze decyzje o przyjeciu na studia wyslali
            osobom, co do ktorych byli pewni (byla dostateczna ilosc miejsc a kandydatowi
            zabrakło 1 lub niecalego pkt). Co do reszty ludzi sie jeszcze zastanawiają! Nie
            wierzcie w to, ze wszystkie te odwolania rozpatrzyli w jeden dzien! Zbyt wiele
            wplynelo do nich wnioskow, a zeby przemysleli je wszystkie!
            A co do tego terminu (sobota ranek) nie jestem w ogole pewna... Czy bylo to
            gdziekolwiek oficjalnie powiedziane? To ze kuzynka kolezanki, majaca ciocie,
            ktora zna sprzatacza ze stolowki instytutu UAMu, powiedziała o tym terminie ( ;P
            ) nie znaczy, ze to ostateczny termin. Zreszta jeszcze sie przekonacie jak to
            jest z umownymi terminami na studiach. Nie raz wam nawet examin przeloza na
            kilka minut przed owym examem!

Nie ma co sie zalamywac, kiedy nie ma sie decyzji!
            • Gość: Kachna Re: mleczna IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 22:01
              Hmm.. ja dzwoniłam z 5 razy na Dział nauczania i tam mowili, ze w sobotę beda
              ostateczne wyniki.. Dzwonilam tez wczesniej co do rozpatrzenia odwolan i
              komisja spotykala sie po 28 sierpnia i wszystkie wyniki już są.. Ja już
              straciłam nadzieję :(
              • Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:32
                Skoro tyle osob dzwonilo i upewnilo sie w owym terminie, to dlaczego nikt w
                sobote nie dzwonil i nie skarzyl sie na brak wynikow?
                Nikt... zupelnie nikt nie dzwonil?... To chyba lekko podejrzane...
                • Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:33
                  z tego co wiem to w sobote nikogo bysmy tam nie zastali..
                  • Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:38
                    Przeciez wyniki mialy zostac wprowadzone w sobote. Chyba bardziej prawdopodobne
                    jest to, ze byli tam w sobote na rano, niz to, ze siedzili tam w piatek w
                    nocy... co nie?
                    • Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:42
                      przeciez to wlasnie w piatek wieczorem udostepniono czesc wynikow. reszty nie
                      widac od tamtego czasu..
                      • Gość: Mleczna Re: mleczna IP: *.asta-net.com.pl 03.09.05, 23:53
                        Ale ponoc przez telefon mowili o tym terminie (sobota ranek), wiec przewidywali,
                        ze beda wprowadzac dane w sobote...

Dobrze to nazwałes "czesci wynikow nie widac" :) Bo juz nie chce sluchac, ze nie
                        rozpatrzyli = nie przyjeli
                        • Gość: Aga Re: mleczna IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 03.09.05, 23:58
                          Probowalam sie dzisiaj dodzwonic na UAM ale nikt nie odbieral! wiec sama juz
                          nie wiem
                        • Gość: Anek Re: mleczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:59
                          nie łeś tylko łaś;) poza tym nie sądzę że oni tam te wyniki wprowadzają.. no
                          jakby to powiedzieć, na miejscu. pewnie robi to jakis informatyk u siebie w
                          domciu. moge sie mylic, ale w innym przypadku na pewno ktos dawno zadzwonilby
                          na UAM i juz bysmy wiedzieli z postow jak wyglada sytuacja.
                          • Gość: kaoni Anek IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 20:56
                            Anek!! Gratulacje. to chyba na rosyjskiej bedziemy razem- ja sie dostalam z
                            odwolania. Miałam 19 na 20 - stara matura. Teraz szukam mieszkania, ahh jednak
                            opuszczam Warszawe... Gdyby co mój mail: kaoni@poczta.onet.pl
                            • Gość: Kachna Re: do kaoni IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 20:59
                              A kiedy dostalas decyzje?
                            • Gość: Anek Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:59
                              Nie ukrywam, ze bardziej zalezalo mi na rosyjsko angielskiej ale juz nie
                              marudze;) Ja zdawalam nowa mature. Mam nadzieje, ze te wyniki odwolan to nie
                              pomylka i ze sie rzeczywiscie dostalam (z tymi komputerami nigdy nic nie
                              wiadomo). Pozdrawiam i.. do zobaczenia;>
                              • Gość: Kaoni Re: Anek IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 21:49
                                decyzja byla w sobote o 7 rano :>
                              • Gość: Prafnik Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:50
                                A nie wiecie kiedy przyjdzie decyzja do domu??:> pozdrawiam
                                • Gość: Kachna Re:kaoni IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 22:15
                                  Kaoni daj mi proszę swoje gg to porozmawiamy. Pozdrawiam!
                            • anja.h Re: Anek 05.09.05, 10:02
                              Kurcze, jakos kusi mnie zeby pisac drugie odwolanie.. Tylko nie wiem jeszcze
                              czy mozna i czy ma to jakis sens. Chodzi mi o filologie rosyjsko angielska, na
                              ktorej zalezalo mi bardziej niz na rosyjskiej, na ktora sie dostalam z
                              pierwszego odwolania. Czy to mozliwe, ze skoro jedno odwolanie zostalo
                              rozpatrzone pozytywnie to drugie nie bylo w ogole brane pod uwage? Wiem,
                              marudze, powinnam sie cieszyc i tak jest, ale jesli mam jeszcze jakakolwiek
                              szanse, chcialabym ja wykorzystac..
                              • Gość: Dr Re: Anek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:09
                                Niema możliwości pisania drugiego odwołania po prostu statuty tego nie
                                przewidują!
                                Można jedynie napisać zażalenie do rektora, ale jest marna szansa na pozytywne
                                rozpatrzenie!
                                • Gość: magda odwolania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:05
                                  Hej!ja sprawdzalam wyniki odwolania w niedziele i mje bylo juz rozpatrzone,
                                  dostalam sie na filologie germanska, zabraklo mi 3,5 pkt. Pozdrawiam!
                                  a teraz zaczynam szukac mieszkania ! moje gg 5402358, e-mail magda-kozuch@wp.pl
                                  • maly_nat Re: odwolania 07.09.05, 15:38
                                    NIeprawda,właśnie,że można wysyłać 2 odwołanie,a na niektórych uczelniach nawet
                                    trzy... to nic nie kosztuje,oprócz znaczka. (ja dostałam się na psychologię UAM
                                    z 1 odwołania:) zabrakło mi 1 pkt)
                                    • Gość: Madzia Re: odwolania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:47
                                      ja dostałam sie na zarządzanie i marketing w Olsztynie z odwołania...zabrakło
                                      mi 1pkt:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka