Gość: METUNCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:43 MAM PYTANKO DLA TYCH KTORZY DOSTALI SIĘ NA FARMACJE ILE MIELI % Z BIOLOGII I CHEMII?? POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kortyzol Re: Farmacja ile %???? IP: *.farm.amwaw.edu.pl 28.02.06, 12:57 ja miałem 92 z chemi i 84 z bioli .poszedłem na farmacje ale teraz tego żałuje.nie wiem jak to jest w innych miastach ale zdecydowanie odradzam farmacje warszawska w tym roki ide na medycyne do poznania tobie tesz radze pomyslec o jakims ciekawszym kierunku no chyba ze jesteś józ ustawiona to rozumiem.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosła Re: Farmacja ile %???? IP: 212.191.80.* 01.03.06, 00:16 moja kumpela mial z chemii 98% z biologi 92%!i brakło jej 1 pkt!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Farmacja ile %???? IP: *.amwaw.edu.pl 03.03.06, 00:08 hej dziewuch co ty za głupoty wypisujesz z takimi wynikami to by sie dostała na farmacje do każdego miasta ,mało tego była by jedna z pierwszych na liscie).jak nie masz żetelnych informacji to sie nie wypowiadaj bo wprowadzasz ludzi w błod Odpowiedz Link Zgłoś