Dodaj do ulubionych

Studia zaoczne?

IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.06, 21:36
Jak to jest ze studiami zaocznymi, czy dostaje sie na nie kazdy z obojetnie
jak zdana matura? Czy wystarczy poprostu zapłacic? Czy jednak jest konkurs
swiadectw?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Studia zaoczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:43
      Kazdy sie dostaje, raczej nie wazne jaki masz wynik:)
      • Gość: asiek Re: Studia zaoczne? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 09.05.06, 22:23
        Na uczelnie prywatne owszem każdy sie dostaje!a na panstwowych nie zawsze! Ci
        co sie nie podostaja na dzienne czesto pozniej składają na zaoczne a tam tez
        jest limit miejsc
    • Gość: Kasia Re: Studia zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:42
      Mature tez biora, nie ma konkursu swiadectw (tylko dziennie) i nie wystarczy
      tylko kasa aby zostac studentem zaoczynym!
      • Gość: Wob Re: Studia zaoczne? IP: *.wroclaw.pp / 195.205.145.* 10.05.06, 07:53
        Trzeba miec kase i przedewszytskim silną wolę.... Zaoczne studia wbre pozorom
        nie są łatwe. Kazdy mysli ze wystarczy zapłacić i 5 lat bimbac i jest sie
        magistrem. A tu kupa! Bo zeby miec kase to trza pracować. A jak sie pracuje to
        nie ma sie czasu na nauke. Dlatego sa to to studia dla ludzi wytrwałych i
        dojrzałych...Nie ma czasu na codzienne imprezy itp. W tygodniu pracujesz, w
        weekend kujesz :)
        • Gość: lob Re: Studia zaoczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:23
          zgadzam się w 100% mam porównanie 3 lata dziennych licencjackich teraz już 1
          rok mgr uzupełniających zaocznie, jest cięzko.
        • Gość: zaoczny Re: Studia zaoczne? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 13:41
          dokładnie, 100% prawdy. Płacę za szkołę, bo nie stać mnie na państwowe - i
          proszę tu nie mówić że państwowe dzienne studia są bezpłatne - moich rodziców
          ni estać na to, żeby mi kupić buty czy choćby głupi zeszyt, poza tym muszę im
          pomagać, a na dziennych nie bardzo widzę możliwość pracy.
    • Gość: ggggg Re: Studia zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:26
      U mnie był konkurs świadectw. Na niektóre kierunki jest nawet rekrutacja
      wspólna z dziennymi. Jednak przeważnie wystarczy złożenie dokumentów, pod
      warunkiem, że chętnych nie jest więcej niż miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka