Gość: michall IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.06, 21:36 Jak to jest ze studiami zaocznymi, czy dostaje sie na nie kazdy z obojetnie jak zdana matura? Czy wystarczy poprostu zapłacic? Czy jednak jest konkurs swiadectw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Studia zaoczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:43 Kazdy sie dostaje, raczej nie wazne jaki masz wynik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Studia zaoczne? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 09.05.06, 22:23 Na uczelnie prywatne owszem każdy sie dostaje!a na panstwowych nie zawsze! Ci co sie nie podostaja na dzienne czesto pozniej składają na zaoczne a tam tez jest limit miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studia zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:42 Mature tez biora, nie ma konkursu swiadectw (tylko dziennie) i nie wystarczy tylko kasa aby zostac studentem zaoczynym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wob Re: Studia zaoczne? IP: *.wroclaw.pp / 195.205.145.* 10.05.06, 07:53 Trzeba miec kase i przedewszytskim silną wolę.... Zaoczne studia wbre pozorom nie są łatwe. Kazdy mysli ze wystarczy zapłacić i 5 lat bimbac i jest sie magistrem. A tu kupa! Bo zeby miec kase to trza pracować. A jak sie pracuje to nie ma sie czasu na nauke. Dlatego sa to to studia dla ludzi wytrwałych i dojrzałych...Nie ma czasu na codzienne imprezy itp. W tygodniu pracujesz, w weekend kujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lob Re: Studia zaoczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:23 zgadzam się w 100% mam porównanie 3 lata dziennych licencjackich teraz już 1 rok mgr uzupełniających zaocznie, jest cięzko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaoczny Re: Studia zaoczne? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 13:41 dokładnie, 100% prawdy. Płacę za szkołę, bo nie stać mnie na państwowe - i proszę tu nie mówić że państwowe dzienne studia są bezpłatne - moich rodziców ni estać na to, żeby mi kupić buty czy choćby głupi zeszyt, poza tym muszę im pomagać, a na dziennych nie bardzo widzę możliwość pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: Studia zaoczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:26 U mnie był konkurs świadectw. Na niektóre kierunki jest nawet rekrutacja wspólna z dziennymi. Jednak przeważnie wystarczy złożenie dokumentów, pod warunkiem, że chętnych nie jest więcej niż miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś