Dodaj do ulubionych

wioskowi studenci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:36
ta prowincjonalna hołota, która zjeżdża się do miasta na początku października
to jakiś koszmar. nie wiem jak w innych miastach, ale we wrocławiu zawsze w
tym okresie zjeżdza się bydło ze wsi, korkuje miasto , zapycha komunikacje
miejską, pytają się gdzie jest rynek albo o wioskowe kluby typu dolmel itd.
jeszcze żeby jakieś ładne dziewczyny przyjeżdzały, a w 90% to okrutne
paszkwile. gnój przerzucać i krowy doić a nie wozić się za pieniądze mamusi i
tatusia. żałosne
Obserwuj wątek
    • Gość: sama prawda Re: wioskowi studenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:53
      jakie główne miasto takie okoliczne wioski :)
    • Gość: marian Re: wioskowi studenci IP: *.chello.pl 20.12.06, 14:40
      do Warszawy też zjeżdzają, a potem nas jeszcze obgadują

skoro tak u nas źle to po cholerę się tu pchają?
    • wyssana.z.palca Re: wioskowi studenci 20.12.06, 15:48
      marna ta prowokacja.
    • dygnitarz Re: wioskowi studenci 20.12.06, 16:21
      Żałosna to jest ta prowokacja.
      Ale przynajmniej pośmiać się można :D.
      • Gość: filo Re: wioskowi studenci IP: *.generacja.pl 20.12.06, 16:39
        Ja się nie uśmiałam:/ Zastanawiam się tylko ile "prowokacja" ma lat, bo jest
        na poziomie rozwoju wczesnej podstawówki:/, nie obrażając dzieci w tym wieku.
        • dygnitarz Re: wioskowi studenci 20.12.06, 16:41
          Właśnie poziom "prowokacji" jest śmieszny...
          • Gość: prowokacja Re: wioskowi studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:51
            >Ja się nie uśmiałam:/ Zastanawiam się tylko ile "prowokacja" ma lat, bo jest
            >na poziomie rozwoju wczesnej podstawówki:/, nie obrażając dzieci w tym wieku.

muszę cię zmartwić, bo jestem po studiach od 3 lat i mam audi a8 (ihaaaaaaaa). a
            gdybym jeździł co łikend do domu różowym pks'em buraki przekopywać to też by
            mnie to nie śmieszyło. ale nie płacz, trochę dystansu, to jest tylko żałosna
            prowokacja, cześć

• Gość: tyz prowokacja Re: wioskowi studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 18:05
              audi i wroclaw ,no i wszystko jaaasneeee,ktoremu Niemcowi zabrales autko? a
              poza tym chloptasiu ,nie masz sie co chwalic ,Krakow to jest miasto ,a nie
              jakis tam poniemiecki Breslau
            • Gość: filo Re: wioskowi studenci IP: *.generacja.pl 20.12.06, 18:24
              Nie mam zamiaru płakać. Nie wiem tylko po co tworzysz takie prowokacje?
              Próbujesz się dowartościować czy może masz za dużo czasu?
    • Gość: princessofbabylon przykry jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:32
      • Gość: racja Re: przykry jesteś IP: *.aster.pl 20.12.06, 20:56
        mnie tez wku..aja paniusie, ktore "przyjechaly na warszawe ino bogatego chlopa
        se znalezc"
        • Gość: papd Re: przykry jesteś IP: *.aster.pl 20.12.06, 22:27
          ino raczej nie znajdą bo wszyscy siedza na zmywaku w UK :P
    • r.richelieu Re: wioskowi studenci 20.12.06, 22:49
      Chcesz w nos?
    • Gość: michal_powolny1 Re: wioskowi studenci IP: 193.227.116.* 20.12.06, 23:00
      Oto pokolenie neostrady. Biedne dzieci z podstawówki którym ciężko pracujący
      rodzice zafundowali w domu internet. Niestety rodzice nie mieli już czasu aby
      nauczyć swe pociechy dobrych manier.
      Ciekawe jakich innych odkryć dokonają dzieci neostrady?
      • Gość: akne Re: wioskowi studenci IP: *.telkonet.pl 22.12.06, 21:22
        Ale przyjrzyjcie się temu z drugiej strony: ludzie z Wrocławia to w większości tępi, zarozumiali, aroganccy, wredn, chamscy, samotni i nieszczęśliwi ludzie!
        Wiem z doświadczenia. I ogronie żałuję, że przeniosłam się do Wrocławia - bo mogłam zostać w normalnym mieście na normalnych studiach!
        • Gość: ja:) Re: wioskowi studenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:12
          ja ci akne dam zarozumiali i chamscy!!przyjdziesz po swiatach na zajecia to
          takiego kopa dostaniesz ze hej!!!:)
        • Gość: Eudoksja Re: wioskowi studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:38
          a co to za normalne miasto, którego nazwy nawet nie podałaś (nawet nie śmiem
          sądzić, że ze wstydu...;))

ja tam Wrocław lubię za to, że "wszystkie przyjezdne wieśniaki" czują się tu
          dobrze, osoby prezentujące poglądy takie jak autor wątku bywają własnie w
          miejscach, typu wspomniany dolmel czy inne wuzety, natomiast w normalnych
          miejscach mogą sobie przebywać normalni ludzie, nie rozróżniający
          kolegów/koleżanek na Wrocław i nie-Wrocław lub miasto i wieć.
          • Gość: akne Re: wioskowi studenci IP: *.telkonet.pl 02.01.07, 13:17
            -> Eudoksja

> a co to za normalne miasto, którego nazwy nawet nie podałaś (nawet nie śmiem
            > sądzić, że ze wstydu...;))

Nie, nie wstydzę się. Wstyd to tylko... być we Wrocławiu (lub gorzej: być z Wrocławia).
            To miasto to Kraków.

> ja tam Wrocław lubię za to, że "wszystkie przyjezdne wieśniaki" czują się tu
            > dobrze

Hm... kim więc ja jestem skoro Wrocław mnie odstrasza? :D
            Wieśniaki - a jaki jest Twój poziom? Gorszy niż "tych wieśniaków"!

> osoby prezentujące poglądy takie jak autor wątku bywają własnie w
            > miejscach, typu wspomniany dolmel czy inne wuzety,

Hehehe. Dziewczono, nawet nie wiesz kogo oceniasz. I tu też widać gorszą stronę Wrocławia :)

• Gość: gosc Re: wioskowi studenci IP: *.crowley.pl 02.01.07, 18:39
              Droga Internautko

Wrocław to naprawdę piękne miasto mające swój niepowtarzalny klimat. Z racji
              swoich obowiązków zawodowych często nawiedzam nieznane sobie okolice.
              Nakprzyjemniejsze wspomnienia mam z 4 wizyt we Wrocławiu. Jeszcze nigdy nie
              zdarzyło mi sie abym został błędnie poinformowany i to świadomie. Taksówkarze
              i kierowcy autobusów miejskich byli niezwykle uprzejmi, także miejskie kanary
              wykonują swoje obowiązki z wielką gracją.Niemal każdy stara się przybysza
              zainteresować swoim miastem. Było to coś niezwykłego. Naprawdę niezwykłego.
    • Gość: ehh Re: wioskowi studenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:52
      czemu ten wątek tu jeszcze jest? :/
      • Gość: nie-z-wawy Re: wioskowi studenci IP: 195.116.183.* 24.12.06, 11:50
        warszawka sie dziwi skad tam tyle wiesmaców. to ja wam odpowiem - bo cała
        warszawa to wioska. jedna, duza wioska. tak bylo zreszta od wieków. kiedy w
        krakowie toczylo sie zycie kulturalne, intelektualne, dyskutowano o sprawach
        Polski, polityki, warszawka byla wieksza wioska z trzema rogatkami gdzie
        przekupy prosto z targu szly do kosciola a chlopi na piwo do karczmy. co
        mądrzejśi zydzi handlowali zbozem. i tak jest w gruncie rzeczy do dzis, tylko
        proporcje sie zmienily. warszawka nie ma nawet pomyslanej z glowa architektury.
        wola, bemowo, ursynow - to takie wieksze wsie ktore polaczone w jedną dużą
        tworzą pseudometropolię. i warszawka mysli, ze jest wielkim miastm, pelnym
        kultury etc. a prawdziwa warszawa to tylko saska kępa i praga. i tam mieszkają
        prawdziwi, rodowici warszawiacy., reszta to napływowi wieśniacy na dorobku,
        którzy nawet pod ukryciem gajerka za 2 tys (zarobieni są w koncu, to se mogą
        pozwolic, a co!) nie potrafia zamaskowac czerwonego od przepicia nocha. łoma
        wylazi z butów, takie pierwsze pokolenie na dorobku, szczury które zlapaly boga
        za nogi. za wyznacznik warszawskosci uchodzi komu udalo sie zarobic na wlasna
        skode fabie. i taki kolezka mysli, ze nie jest juz chlopem panszczyznianym. jest
        z mieszczanstwa. ale tego sie nie nabywa kasą. wiesniactwo zostaje we krwi.
        chlop ze wsi wyjdzie, ale wies z chlopa nie. a weź z takim spróbuj pogadać na
        jakiś delikatny temat! zaraz Cie zbedzie plytkim - sorry man, zarobiony jestem.
        zalosne.
        • Gość: hmm Re: wioskowi studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:26
          z palca wyssane argumenty....
          • Gość: etam Re: wioskowi studenci IP: *.gdynia.mm.pl 28.12.06, 09:25
            moim zdaniem został poruszony temat który na forum warszawa spotkał się z dużym
            poparciem !! Iz warszawiakom zabiera sie prace a zabieraja wiesniaki ???? kiedy
            napisałem że jestem z gdynii powiedzieli wiocha !! a który z nich był w
            gdynii ??najabrdziej rozwijaące sie miasto w polsce !! pozatym nie wazne czy
            jestes z wrocka krakowa czy ze wsi wazne jak sie zachowujesz!!
            • Gość: K.B. Re: wioskowi studenci IP: 212.191.80.* 02.01.07, 19:53
              Gdyni pisze sie przez jedno "i". Nie umiec odmienic nazwy miasta, w ktorym zyje
              sie nascie lat. O, zgrozo!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka