Dodaj do ulubionych

Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zajęc...

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 23:11
Z artykulu dowiedzialem sie, ze:

_______
Ci, którzy pomyślą o uczelnianym życiu dopiero 1 października,
mogą mieć problemy z dostaniem się na interesujące zajęcia.
Jolanta Urbanikowa zapewnia jednak, że studenci byli informowani
o rejestracji internetowej już w czerwcu.
-------

Z moich badan wynika, ze wiedzialo o tym 0% studentow* !!!

Pani Jolanto, co Pani na to? Chyba nie bedzie Pani dyskutowala z
twardymi empirycznymi danymi?
Skandal.

* badania przeprowadzilem na reprezentacyjnej próbie 3-osobowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: anushka Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 09:08
      oj to muszę cię zmartwić, moja gupa jest bardziek
      reprezentacyjna, bo liczy ok. 15tu osób. Pani pod zajęć z wf-u w
      czerwcu bardzo wyraźnie nas poinformowała o rejestracji przez
      internet. Czyli pretensje możesz kierować do swojego wykładowcy,
      a nie do ogółu :)
      PS a co z tymi co dopiero zaczynają?? nie ma szas żeby dali radę
      to załatwić w terminie
      • Gość: student WZ UW Co z tego? IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 22:46
        Co z tego, ze nie trzeba stac w kolejce zeby zapisac sie? trzeba stac w kolejce po HASLO!!! wlasnie!!! po haslo, ktore umozliwi zapisanie sie na zajecia! na jedno wyszlo!!! pomysl dobry ale jeszcze pozostawia wiele do zyczenia!!!
    • Gość: Ivy Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.chello.pl 09.09.03, 15:23
      też mi nowość...
      na SGH takie coś już chyba ze trzy lata działa...
      • Gość: V Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.acn.waw.pl 09.09.03, 17:53
        na SWPSie od tego roku, a info w GW tez nie bylo ;)
        • Gość: student pierwszak IP: 81.210.125.* 09.09.03, 21:53
          ja dopiero zaczynam... czy ktos ma jakies rady, jak z tym
          zapisywaniem sobie radzic, jakie zajecia wybrac , a jakich
          unikac... z gory dziekuje.
    • Gość: iwk Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.man.rsk.pl 09.09.03, 23:00
      Ciekawe co mam robić jak jestem na 1 roku, rejestracja od 25-go, a ja spotkanie
      organizacyjne mam dopiero 29-go. Podobno potrzebne są jakieś bony i numery
      identyfikacyjne dostepne na wydziale. Tylko czemu nikt mnie nie raczył o tym
      poinformować jak mi wysyłali papiery o przyjęciu na studia???? Trzeba będzie
      jutro gdzieś podreptać i się popytać.
      A mi się głupiej wierzyć nie chciało jak mówili że na uniwerku jeden wielki
      burdel..
    • Gość: kaska Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:45
      Nie wiecie czy mozna zdobyc ten numer czy tam jakis kod potrzebny do
      rejestracji -przez telefon?Jestem w USA i jak mam sie zjawic w dziekanacie po
      ten numer?????Czy jakis znajmomy moze odebrac to z dziekanatu?????kurde ale
      kicha.Moglabym zarejestrowac sie po powrocie normalnie,ale przeciez 1.10 juz
      pewnie nie bedzie miejsc.
      • Gość: gbvcn Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 10.09.03, 19:00
        IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl
        jestes z USA?

a ja napierdalam z ROSJI
        • Gość: aaaaaaaaaaa Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:42
          pisze za moja siostre,ktore jest w USA.Ekscytujesz sie informatyku jeden.......
    • Gość: kama Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj IP: *.chello.pl 11.09.03, 19:20
      Ja też nie wiedziałam - 4 osoby.
      • kaszpirowski Re: Internetowa rejestracja na uniwersyteckie zaj 12.09.03, 16:08
        Ludzie, sorka. Jeżeli dostałęm sięna I rok, to musze sie o coś martwić czy nie?
        Pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka