29.01.12, 15:23
Umnie w szkole od tego roku szkolnego wprowadzono elektroniczny dziennik, (taki internetowy) dla bespieczeństwa bo poprawialiśmy stopnie i takie tam. Każden uczeń ma do niego dostęp mamy swoje konta i wgl.No i oczywiście rodzice maja do niego wgląd to jest troche denerwujące ponieważ gdy dostanę jakąś ocene to do mojej mamy pszychodzi sms z powiadomieniem o nowej ocenie. A kiedyś jak dostałam 1 to szybko poprawiłam i nikt oniej niewiedział ;p. Czy uwas w szkole jest taki dziennik? Jakie macie zdanie na temat takiego dziennika?
Ja jestem troche na nie, bo to denerwujące i troche na tak (przynajmniej nikt stopni sobie niepoprawia) A jakie jest wasze zdanie?smile
Obserwuj wątek
    • loczek151 Re: Dziennik. 29.01.12, 16:02
      Uważam, tak jak ty. To trochę wkurzające, szczególnie jak się ma nadgorliwych rodziców, którym nie przetłumaczysz, że to poprawisz i którzy są bardzo cięci na oceny. No ale z drugiej strony, nie tylko nikt nie dopisze sobie ocen, ale też będziesz wiedziała jakie masz oceny, jak cię nie będzie w szkole. U mnie w szkole czegoś takiego nie ma, i nie narzekam. Ale raczej nie chciałbym żeby się taki dziennik pojawił
    • emm. Re: Dziennik. 29.01.12, 16:22
      My mieliśmy taki dziennik dwa lata temu. Według mnie ma on zarówno zalety jak i wady. Zaletą jest to, co napisał ktoś wyżej, czyli, że jak Cię nie ma w szkole to możesz zobaczyć swoje oceny. Ale z drugiej strony rodzice mają wgląd do Twoich ocen. Nie wiem, jak u Was, ale u nas jak się poprawiło jakąś ocenę, to nie nie dało jej się zmienić w tym dzienniku elektronicznym. Szczerze mówiąc cieszę się, że u nas w szkole tego już nie ma. Pozdrawiam smile
    • justa28t Re: Dziennik. 01.02.12, 15:16
      U nas też taki będzie.
      Jest spoko, ale że rodzice zaglądają, to już nie.
    • jagoda_ Re: Dziennik. 03.02.12, 11:48
      nie mam i mam nadzieję że nie będzie
    • blondzia Re: Dziennik. 03.02.12, 13:18
      U mnie czegoś takiego nie ma na szczęście i jak będę w szkole średniej mam nadzieję,że też nie będzie .
      • noicomipowiesz Re: Dziennik. 03.02.12, 13:58
        w mojej szkole nie ma czegoś takiegosmile
    • stokrotka002 . 03.02.12, 13:29
      U mnie w szkole też to jest, nienawidzę librusa. Na szczęście do mojej mamy nie przychodzą smsy to juz by była przesada
      • estrellaa Re: . 03.02.12, 13:59
        nie ma czegoś takiego u mnie . na szczęście . myślę tak jak ty XD
    • diamond_girl12 Re: Dziennik. 03.02.12, 19:36
      U mnie nie ma czegoś takiego .
      A rodzice powinni mieć wgląd w oceny swoich dzieci. Ale te smsy to lekka przesada.
      • martuskac Re: Dziennik. 04.02.12, 10:42
        tak mam librusa. Najgorsze zło jakie mogło trafić do szkoły .
    • martynka5008 Re: Dziennik. 06.02.12, 21:55
      Za rok będzie,ale w większości klas już stoją komputery.
    • verrley Re: Dziennik. 06.02.12, 22:35
      Przejeban.e, coś o tym wiem. Librus.
      • norrmalna Re: Dziennik. 12.02.12, 20:45
        mam, oddzielne konto dla rodzicow i dla ucznia. Mi ten dziennik nie wadzi, a nawet pomaga, czesto nauczyciele wstawiaja szybciej ocene do tego dziennika i gdy mnie nie ma w szkole to i tak wiem co dostalam. Co do rodzicow, to moi nie sa zbyt nadgorliwi i sa dosyc wyrozumiali, zazwyczaj wchodza raz na tydzien, a nawet rzadziej, nie musza mnie sprawdzac, bo i tak mowie im o ocenach.
        • koloorowa. Re: Dziennik. 14.02.12, 20:01
          nie i bardzo dobrze, bo bym się załamała -,-
    • kropeczka23 Re: Dziennik. 12.02.12, 22:42
      Hah, wkurzałby mnie taki dziennik. :c
      Nie zazdroszczę. angry
      • roxy11 Re: Dziennik. 13.02.12, 13:31
        u mnie nie ma i raczej nie będzie. a jeśli nawet by był, spodziewam się, że nie zrobiłoby mi to większej różnicy.
    • mileymiley Re: Dziennik. 13.02.12, 13:39
      U mnie w szkole nie ma dzienników elektronicznych i nie zanosi się na to, aby były. W sumie to dobrze bo te klasyczne (papierowe) są o wiele lepsze. : )
    • jonasofanka mam i jest beznadziejny. 13.02.12, 13:57
      Ja nie mam podglądu, bo moja kochana mamusia nie chce mi podac loginu i hasła -.-' .
      To jest szit . Nie lubię go.
      • jonasofanka Re: mam i jest beznadziejny. 13.02.12, 13:58
        I ten... u mnie nie przychodzą smsy, znaczy jest taka możliwość, ale to trzeba wykupić pakiet za ileś tam złoty i przychodzą smsy, ze dostałam ocene, uwagę czy też nie ma mnie w szkole -.-
    • patinka24 Re: Dziennik. 13.02.12, 14:06
      Ja mam zwykły dziennik kiss Ale elektroniczny był ny lepszybig_grin
    • madzi.anna Re: Dziennik. 15.02.12, 11:22
      U mnie w szkole działa dziennik elektroniczny i jak dla mnie to super sprawa. Nauczyciele często wpisują wyniki sprawdzianów w weekendy, więc ma się szybki dostęp do ocen, można sobie fajnie wyliczyć średnią, frekwencje itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka