Gość: jaa IP: *.mikolow.net 14.02.09, 20:13 warto się tam pchać? interesuje mnie ochrona środowiska a właściwie jej specjalizacja - geoturystyka. Ktoś studiuje? jak tam jest? i na uczelni, i na kierunku;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwasdghj Re: AGH IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 20:31 Ten kierunek obojętnie gdzie to bezrobocie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: AGH IP: *.mikolow.net 14.02.09, 20:53 może...ale takiej specjalizacji nie spotkałam nigdzie indziej i w ogóle mało ma wspólnego z oś moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: AGH IP: *.broker.com.pl 14.02.09, 21:20 po geoturystyce praca jest :) i to nie tylko w biurach podróży - moi znajomi pracują na zlecenie pewnej firmy i ich zadaniem jest wytytpowanie i przygotowywanie tras turystycznych do szlakach w Polsce i zagranicą - w ten sposób wyciągaja około 4 koła miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: AGH IP: *.mikolow.net 14.02.09, 21:49 praca powinna być ponieważ ludzie będą podróżować zawsze.... jestem w małej kropce teraz bo na agh otwierają kierunek TiR również z specjalizacją geoturystyki... i teraz co wybrać? spec. na OŚ czy TiR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AGH IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 23:41 idz na OŚ, bo na TiR jest teraz szał, kazda prywatna szkola ma w swojej ofercie turystyke i rekreacje i nie bedziesz "konkurencyjna" na rynku pracy... swoja droga te wszystkie MWSZ i inne tego typu ksztalca na niskim poziomie, jak mawia moj wykladowca :P profesorow z zakresu turystyki w Krakowie jest bodajze 5 (trzech na UJ, 1 na UEk i 1 na AWF)...na AGH na pewno bedzie wysoki poziom nauczania, ale co roku setki osob konczy ten kierunek, wiec z praca moze byc roznie :P a tytul inż. w obecnych czasach jest na wage zlota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: AGH IP: *.mikolow.net 15.02.09, 18:40 tak, będę miała inż. z ochrony środowiska ale co mi po tym.... męczyc się najpierw z oś żeby po trzech latach mieć geoturystyke, czy to warto? a po TiR chyba bardziej mnie nastawią na turystykę jako taką... już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kree Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:52 TiR to obecnie jeden z najczęściej wybieranych kierunków,tak jak ktoś juz napisał ma go każda szkółka prywatna,lepsza jest już oś z tą specjalizacją o której pisałaś Odpowiedz Link Zgłoś