turystka.3 26.04.09, 11:11 na jakie kierunki można iść po zdawaniu rozszerzonej geografii i historii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: historia i geografia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 15:10 To zależy od uczelni. Dlaczego nie sprawdzisz na stronie interesującej Cię szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: historia i geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:31 Pewnie nie. Bo prościej jest zadawać debilne pytania na forum. Najpierw zdaj maturę i tak jak ktoś napisał sprawdź sobie na stronach uczelni po za tym jak wybierałeś te przedmioty skoro nawet nie wiesz gdzie z nimi można iść. Odpowiedz Link Zgłoś
turystka.3 Re: historia i geografia 26.04.09, 17:09 po pierwsze nie zdaję w tym roku matury, po drugie nie wiem czy wybiorę te przedmioty... więc nie wiem skąd te bulwersy, pytam,bo jak na razie znalazłam jedynie archeologię, na którą trzeba zdawać oba te przedmioty... taki piękny dzień, więc proponuję wyjść na rower i się uspokoić, pozdrawiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: historia i geografia IP: 150.254.106.* 26.04.09, 17:28 Reakcja taka, a nie inna, bo pytanie skrajnie durne. Najpierw się myśli, co się chce studiować, a potem się przedmioty wybiera. A jak już ktoś chce zgodnie z modą studiować cokolwiek i gdziekolwiek, byle studiować, to na stronach uczelni są wyszukiwarki kierunków. Tylko trzeba na te strony zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś