Dodaj do ulubionych

historia i geografia

26.04.09, 11:11
na jakie kierunki można iść po zdawaniu rozszerzonej geografii i historii?
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: historia i geografia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 15:10
      To zależy od uczelni. Dlaczego nie sprawdzisz na stronie interesującej Cię szkoły?
      • Gość: a Re: historia i geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:31
        Pewnie nie. Bo prościej jest zadawać debilne pytania na forum. Najpierw zdaj
        maturę i tak jak ktoś napisał sprawdź sobie na stronach uczelni po za tym jak
        wybierałeś te przedmioty skoro nawet nie wiesz gdzie z nimi można iść.
        • turystka.3 Re: historia i geografia 26.04.09, 17:09
          po pierwsze nie zdaję w tym roku matury, po drugie nie wiem czy wybiorę te przedmioty... więc nie wiem skąd te bulwersy, pytam,bo jak na razie znalazłam jedynie archeologię, na którą trzeba zdawać oba te przedmioty... taki piękny dzień, więc proponuję wyjść na rower i się uspokoić, pozdrawiem
          • Gość: --- Re: historia i geografia IP: 150.254.106.* 26.04.09, 17:28
            Reakcja taka, a nie inna, bo pytanie skrajnie durne. Najpierw się myśli, co się
            chce studiować, a potem się przedmioty wybiera. A jak już ktoś chce zgodnie z
            modą studiować cokolwiek i gdziekolwiek, byle studiować, to na stronach uczelni
            są wyszukiwarki kierunków. Tylko trzeba na te strony zajrzeć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka