algaria 29.01.14, 12:21 Adrenalina mnie puściła, co to trzymała 2 tygodnie, to się jakieś świństwo do mnie przyplątało.. kicham prycham.. e do dupy z takim życiem Wszelkie życzenia powrotu do zdrowia chętnie przyjmę A na zdrowie - nalewka z pigwy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoaxx Re: Choram ;) 29.01.14, 13:30 Zdrowiej, zdrowiej, tylko z lekarstwem nie przesadzaj Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Choram ;) 29.01.14, 17:49 Witam Przytulam. I zdrowia życzę, oczywiście. Napij się grzanego piwa najlepiej. To za dwa dni będzie po chorobie. Tylko z goździkami koniecznie, albo imbirem. Mnie to zawsze pomaga. I pod kołderkę. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Choram ;) 29.01.14, 21:03 Zdowiej ,zdrowiej do recept powyższych polecam sadło borsucze Odpowiedz Link
algaria Re: Choram ;) 30.01.14, 12:17 Borsuk sadła ma w nadmiarze ale czy bym się chciała się im obkładać to chyba nie.. za to chętnie obłożę się jakimś miłym 28 - 30 latkiem Jak to moja koleżanka z uczelni mówiła najlepsze proszki to.. poru...ć troszki Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Choram ;) 30.01.14, 19:30 algaria napisała: Borsuk sadła ma w nadmiarze ale czy bym się chciała się im obkładać to chyba nie.. za to chętnie obłożę się jakimś miłym 28 - 30 latkiem Witam Ach tak... Bez wyciągania kart ci powiem, że wracasz do zdrowia, skoro już ci młode męskie d...py chodzą po głowie;-P Fajno. Ja ciągle pod Księżycem żywot prowadzę, więc fruwam nad ziemią jak zjawa;-D Nie czekajcie na mnie z zagadkami, bo karty zamknęłam do skrzyni. Muszę się porządnie uziemić. Ale jestem na forum i czytam. Tak swoją drogą, ta nalewka z pigwy ma taki piękny kolor na tym twoim zdjęciu... Jak się taki kolor robi? U mnie to takie jasne są te nalewki, tzn. ja nie robię, ale moja ciocia i mama i kolor zupełnie inny wychodzi, nie jest tak słoneczny i zawiesisty. Eh.. chlapnęłabym coś mocniejszego dziś;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
bronxi Re: Choram ;) 30.01.14, 08:14 ja też zdróweczka życzę i łączę się w chorobie, bo tak samo psikam, smarkam, eh trochę zimy i od razu człowiek choruje Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
freya_v Re: Choram ;) 30.01.14, 15:23 Ja też życzę zerówka, wracaj szybko do pełni sił Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Choram ;) 30.01.14, 17:00 Podesłać malin w słoiczku? A może kwiaty czarnego bzu? Odpowiedz Link