29.01.14, 12:21
Adrenalina mnie puściła, co to trzymała 2 tygodnie, to się jakieś świństwo do mnie przyplątało.. kicham prycham.. e do dupy z takim życiem wink

Wszelkie życzenia powrotu do zdrowia chętnie przyjmę

A na zdrowie - nalewka z pigwy

https://zpiekarnika.blog.pl/files/2013/12/Pigw%C3%B3wka_nalewka-z-pigwowca1.jpg
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Choram ;) 29.01.14, 13:30
      Zdrowiej, zdrowiej, tylko z lekarstwem nie przesadzaj wink
    • baba_potwor Re: Choram ;) 29.01.14, 14:59
      To na szybsze zdrowienie:

https://up.programosy.pl/foto/images_193.jpg
    • inguszetia_2006 Re: Choram ;) 29.01.14, 17:49
      Witam
      Przytulam. I zdrowia życzę, oczywiście. Napij się grzanego piwa najlepiej. To za dwa dni będzie po chorobie. Tylko z goździkami koniecznie, albo imbirem. Mnie to zawsze pomaga. I pod kołderkę.
      Pzdr.
      Ing
      • kashaa_35 Re: Choram ;) 29.01.14, 18:11
        Zdrowka !!
        • leda-is-one Re: Choram ;) 29.01.14, 21:03
          Zdowiej ,zdrowiejsmile do recept powyższych polecam sadło borsuczewink
          • algaria Re: Choram ;) 30.01.14, 12:17
            Borsuk sadła ma w nadmiarze ale czy bym się chciała się im obkładać to chyba nie.. za to chętnie obłożę się jakimś miłym 28 - 30 latkiem big_grin

Jak to moja koleżanka z uczelni mówiła najlepsze proszki to.. poru...ć troszki big_grin
            • inguszetia_2006 Re: Choram ;) 30.01.14, 19:30
              algaria napisała:
              Borsuk sadła ma w nadmiarze ale czy bym się chciała się im obkładać to chyba nie.. za to chętnie obłożę się jakimś miłym 28 - 30 latkiem big_grin
              Witam
              Ach tak... Bez wyciągania kart ci powiem, że wracasz do zdrowia, skoro już ci młode męskie d...py chodzą po głowie;-P Fajno. Ja ciągle pod Księżycem żywot prowadzę, więc fruwam nad ziemią jak zjawa;-D Nie czekajcie na mnie z zagadkami, bo karty zamknęłam do skrzyni. Muszę się porządnie uziemić. Ale jestem na forum i czytam. Tak swoją drogą, ta nalewka z pigwy ma taki piękny kolor na tym twoim zdjęciu... Jak się taki kolor robi? U mnie to takie jasne są te nalewki, tzn. ja nie robię, ale moja ciocia i mama i kolor zupełnie inny wychodzi, nie jest tak słoneczny i zawiesisty. Eh.. chlapnęłabym coś mocniejszego dziś;-P
              Pzdr.
              Ing
    • bronxi Re: Choram ;) 30.01.14, 08:14
      ja też zdróweczka życzę i łączę się w chorobie, bo tak samo psikam, smarkam, eh trochę zimy i od razu człowiek choruje sad
      Pozdrawiam cieplutko smile
      • freya_v Re: Choram ;) 30.01.14, 15:23
        Ja też życzę zerówka, wracaj szybko do pełni siłsmile
        • freya_v Re: Choram ;) 30.01.14, 15:24
          Zdrówka miało byćtongue_out
    • nagietek123 Re: Choram ;) 30.01.14, 17:00
      Podesłać malin w słoiczku? A może kwiaty czarnego bzu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka