Dodaj do ulubionych

Co daje data urodzin klienta

31.01.14, 20:28
Chcecie - nie chcecie? Potrzebna, niepotrzebna - jak sadzicie i jakie jest wasze doświadczenie w tej materii

Ja nie zawsze chcę, nie zawsze potrzebuję daty urodzenia. Jak już mam to lubię zerknąć w numerologię - ale to w jakim kto jest roku numerologicznym to łatwo potrafię odczytać z wylosowanych kart np. w rozkładzie rocznym także do wróżby data mile widziana, ale niekonieczna.
Obserwuj wątek
    • ja-tekla Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 14:11
      Zgadzam się w całej rozciągłosci z Algarią wink
      Niekoniecznie ważna przy wróżbie tarotowej, niekoniecznie chciana...bardziej dla ciekawości, niż z potrzeby...ciekawości zawodowej, czyli by zerknąc numerologicznie, jak już...
    • krakuskaa Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 14:18
      Dziewczyny, a co pokazuje wam numerologia, jeśli już macie datę urodzenia swoich klientów, co z nią "robicie", możecie coś o tym opowiedzieć?smile
      • algaria Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 16:57
        Co daje numerologia - dla mnie:

Po1 ) po dacie widzę kto jest jaką wibracją i jakie mu można przypisać ogólne cechy - do tego jeszcze znając znak zodiaku to daje całkiem konkretny obraz klienta

po2 ) po wibracji wiem w jakim jest roku numerologicznym czyli co może czego nie może co się uda a co nie np do października 2014 roku

Po3) wiem jaki jest klucz wcieleń i co za tym idzie w jakim równocześnie do numerologicznego jest w roku osobistym i adekwatnie - co mu się uda a co nie..i czy ktoś jest w tzw roku pustki

po 4) jeśli wiem to co powyżej to i wiem już dokładniej co klientowi się może lub nie może wydarzyć czego może się spodziewać czego nie - czego nie powinien np zaczynać a co powinien skończyć - mogę doradzić czy podpowiedzieć

po5) jeśli mam datę partnerów to mogę spojrzeć czy są tzw karmiczni

po6) mogę zagłębić się numerologicznie w osobę i pokusić się o ustalenie punktów zwrotnych, i innych szczegółów - oczywiście nie wyliczam sama tylko mam pomocny program tongue_out ale to już szczegółowa analiza - mi wystarczą podstawy do charakterystyki klienta chyba że zobaczę w numerologii że klient właśnie wkracza w jakiś nowy ważny czas to, to akcentuje i informuje np właśnie wchodzisz w III PZ o wibracji 7z 34 co daje.....
    • inguszetia_2006 Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 17:01
      Witam
      Nie chcę. I tak nie zobaczę pełnego horoskopu. Mogę się jedynie domyślać, słuchając i patrząc na człowieka, że ma Słońce w Lwie, ascendent w Skorpionie, czy Księżyc w Raku. Liczba karmiczna się przydaje, ale nie jestem numerologiem i bardzo złożonej analizy nie wykonam szybko i sprawnie. Zresztą, to nie moja dziedzina. Mogę sobie wyliczyć liczbę karmiczną z daty urodzenia i wsio. I to pomaga, faktycznie, zrozumieć pewne sprawy. Zresztą inaczej będę mówić do szóstki, inaczej do piątki, bo znajomość "psychiki"adresata, chociaż pobieżna może być przydatna. Powiedzieć szóstce, że mąż ma kochankę i zdradza to duża sztuka. Trudno tak kogoś zabić jednym słowem, jak się wie, że ta osoba to właśnie szóstka. A nie daj boże, Księżyc w Raku do tego... To będzie armagedon psychiczny dla takiej szóstki. Ale zasadniczo nie proszę o daty urodzenia. Jak ktoś sam poda to wtedy biorę pod uwagę z automatu. To jest temat rzeka dla mnie, zresztą.
      Pzdr.
      Ing
    • inguszetia_2006 Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 17:04
      Witam
      P.S. Nie mam klientów. Działam charytatywnie;-D
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 17:22
        Klient się mówi o wszystkich co się zgłaszają po wróżby - tzn ja ich tak nazywam - czy płatnie czy bezpłatnie czy za przepis czy za wiersz, za śpiew skowronka i bąka na łąkach smile
        • inguszetia_2006 Re: Co daje data urodzin klienta 01.02.14, 18:01
          Witam
          Ha, ha... Bąki na łąkach;-D Możesz mi za bąka na łące runę jedną wyciągnąć z pudełka?;-P
          Bo się pochlastam od tej szczęśliwości księżycowej co na mnie spadła. Bardzo proszę ładnie.
          Sama się do niczego nie dotykam, bo wszędzie widzę tylko splendor, władzę, pieniądze i wielką miłość!!! Czyli nic nie widzę, kompletnie nic;-D
          Pzdr.
          Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka