Dodaj do ulubionych

Zagadka -trudna ;-)

12.08.14, 13:04
Miałam sen dzisiejszej nocy, sen był tak klarowny i sugestywny że, wyciągnęłam wnioski i czegoś nie zrobiłam w sposób nawykowy..na moje szczęście.
Pytanie brzmi:
przed czym mnie ostrzegł sen?

/żadne amory.alkowy i sprawy o których lubimy poważnie i na żarty rozprawiać tutaj,sen dotyczył codziennej prozy życia/
Zapraszam-każdemu uczestnikowi pięknie podziękuje.
.
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Zagadka -trudna ;-) 12.08.14, 15:25
      wyciagnełam karty, ale jestem dzis zamroczona jakas i srednio widze
      spojrz chociaz, czy karty adekwatne do sytuacji

przed tym sen ostrzegł- 5 buław
      tego dotycza codzienne nawykowe czynnosci ledy ( pokrecone pytanie co?)
      - krolowa den, swiat, 7 buław
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka -trudna ;-) 12.08.14, 16:28
      Witam
      Oj, ja już jestem jedną nogą na wakacjach, więc mózg mam z galarety;-P Ale spróbuję.
      Przed tym ostrzegł sen Ledę: Siła, X kielichów, As mieczy. O rany. Trudne. Przed użyciem siły w okolicach kuchni, wody etc.? As mieczy? Chciałaś coś ukroić? Chciałaś nalać wody gdzieś, gdzie jest prąd i byłoby zwarcie? Ostrzegł cie przed zranieniem, zalaniem, oblaniem, poparzeniem gorąca wodą? Nie mam łba do myślenia dziś, ale ciekawa jestem, co ci się śniło. A... mogłaś jeszcze do wany wchodzić i tu cię coś czekało złego. W końcu 10 kielichów to dużo wody.
      Pzdr.
      Ing
      • ag_at5 Re: Zagadka -trudna ;-) 12.08.14, 16:59
        Z kimś się ostro klocilas i po przebudzeniu odruchem chciałaś zadzwonić, jednym pyskiem zakończyć znajomość. Na szczęście przypomniało Ci się w porę, że to byl tylko sen.
        • ag_at5 Re: Zagadka -trudna ;-) 12.08.14, 21:25
          Nie doczytalam.
          Przed czym ostrzegł - przed pochopnym osądzaniem.
          • leda-is-one Zagadki trudnej rozwiązanie;-) 13.08.14, 06:29

Sen;
            Wyciągam pranie/kolory/ z pralki, widzę na moich ulubionych spodenkach smugi czerwieni,wpadam w rozpacz,mogłam pokonać lenia i czerwone rzeczy wyprać w rękach..

Rzeczywistość
            Nastawiam pranie,rankiem po tym śnie.jako że sen był bardzo realny, w pralce były m.im i te moje ukochane spodenki i czerwone rzeczy w liczbie 3 z tym że jednej sztuki jeszcze nie prałam,zakładałam ze marka zachodnia,to nie puszcza farby jak wschodnia,,no bo wszystkiemu winny leń.Wyciągnęłam jednak czerwienie z pralki,uruchomiłam ,jednocześnie do umywalki obok nalałam wody wsypałam proszku i włożyłam czerwone rzeczy..i struchlałam! Woda natychmiast zrobiła się krwisto czerwona!

Karty Wam świetnie pokazały!
            Ja po chłopsku na nie patrze,Wy teraz będziecie wiedziały bardziej co pokazały i która karta. u Ciebie Babowa aż się uśmiałam ,,z drugiej części kart..no pojechała sobie Królowa w Świat za chlebem i kombinuje ,ogania się w tej 7mce buław,co tu robić żeby się nie narobić..

W 5-tce buław ,przepychanka myślowa,ogień bo ogień to czerwień,na karcie tradycyjnej jest dużo czerwieni,i kubraki czerwone i skarpety..

Ing- ja może w tej Mocy pokonałam lenia?Moc to też ogień i czerwień/w 10 dużo wody,tradycyjne pranie..i logika w Asie Mieczy zwyciężyła..

Nikix także fajne karty wyciągnęła,te dwie dziewiątki, moja wygoda i tym razem nie powtarzanie błędów..
            Fajnie się interpretuje jak się wie,
            trudno było zgadnąć ale bardzo blisko byłyście czyli jakbyście zgadły uważam.
            Gratuluję smile

Wszystkim Wam dziękuję za udział w zagadce.pięknie Wam dziękuję, i moje Przesłania Anielskie każdej obiecuje wg. życzenia tematycznego.Leda
            • inguszetia_2006 Re: Zagadki trudnej rozwiązanie;-) 13.08.14, 11:41
              Witam
              Moc już rozumiem. Kobieta otwiera paszczę lwa. Otwierałaś drzwi pralki. Kurczę, jakie zabawne przedstawienie, co? Trzeba zapamiętać. W Mocy się coś otwiera po prostu.
              O przesłanie proszę, owszem, owszem. Byle szybko, bo wyjeżdżam w czwartek wieczorem i nie wiem, jak będzie z dostępem do netu. Temat - pieniądze. I jak można dwa przesłania to też poproszę drugie. Na kielichowego, bo już mi się znudził trochę, więc jestem ciekawa, jak to karty pokażą;-P Ale to drugie, niekonieczne. Jak będziesz miała ochotę i natchnienie. Nie ma ciśnienia. Dziękuję. Aha, ja tak kiedyś pranie zafarbowałam na różowo od jednej pary cholernych majtek. Mała czerwona koronka i wszystko różowe. Grrrrrr.
              Pzdr.
              Ing
              • leda-is-one Inguszetia 14.08.14, 06:04
                Na pieniądze

RADOSC

Radość jest najwyższa energią,To magiczne poczucie ze wszystko jest możliwe.Jej źródłem jest wdzięczność za dary które niesie ze sobą moment.Przyciąga i tworzy obecne i przyszłe chwile na najwyższym poziomie.

Czyli masz się radować ,radować ,a rejon "pieniądze będzie się umacniał,kwitł i co tam Ci tylko potrzebne,wszystko jest możliwe jak widziszwink

Na Kielichowego wyszła mi dziwna karta;

Przedsiębiorca

Samozatrudnienie jest zgodne zarówno z Twoim usposobieniem jak i celem.Pracując na własny rachunek możesz podążać za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z Tobą i lojalnie stoimy u Twego boku,zapewniając Ci sukces w każdej dziedzinie.

Czyli jak Pan się Tobie znudził to sprawy musisz wsiąść w swoje ręce i pozamiatać sama..bo on nie zakuma że ma sobie iść już.Lub popracuj nad ta relacją..No ja w każdym razie nic nie rozumie ale przesłanie jest dla Ciebie,więc powinnaś wiedzieć o co im chodziwink

Dobrego wypoczynku i cudownych chwil Ci życzę,wracaj szybko bo będzie dziura bez Ciebiesmile

wink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
                • leda-is-one Babowa 14.08.14, 06:17

Prawo Przyciągania
                  Każda myśl jest inwestycją.która natychmiast procentuje,więc inwestuj mądrze.Masz moc wyboru swych myśli i napełniania ich miłością, spokojem i harmonią.
                  Na twoją prośbę z przyjemnością dostroimy twoje myśli do wyższych energii.

Babowa sama sobie kreujesz te choroby? Zmień myślenie a będziesz zdrowa jak ryba.
                  No tak .łatwo powiedzieć.
                  Ja zdrówka Ci z serca życzę, a Ty z Aniołami pogadaj,pomogą na bank.

Resztę kart Wam wyciągnę później,dobrze?

Urlop za rogiem i choroba, są w prawie ekspresu/i tak opóźnionego/.Pozdrawiam Was serdeczniewink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
                  • leda-is-one Od Aniołow dla Ag_agat5 :-) 14.08.14, 16:43
                    Idz naprzód!

Twoje modlitwy zostały wysłuchane,a pozytywne oczekiwania spełnione.
                    Zajmujemy się tą sytuacją razem z Tobą od samego początku,nieustannie strzegąc Ciebie i wszystkie zaangażowane w nią osoby.
                    Krocz dalej swoja ścieżka,bo zaprowadzi Cie ona naprawdę daleko.

Tak mówią Anioły,ja Ci życzę powodzenia,przesłanie piękne,Ty już będziesz wiedziała w którą stronę iść we wrześniuwink.
                    • leda-is-one Dla Nikix Anioły 14.08.14, 16:49
                      Na wrzesień...

Czakra serca

Miłość jest najważniejsza.
                      Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłość.Jesteś bezpieczna otwierając serce,by kochać i być kochanym,bo jesteśmy przy tobie.chroniąc cię i prowadząc.

Tez piękne przesłanie,coś się będzie działo tylko trzeba się będzie otworzyć na przyjecie tego co co Ci oferuje wszechświat i Twoje marzenia się spełnią.
                      Trzymam kciuki.
                      • nikix Re: Dla Nikix Anioły 14.08.14, 22:09
                        Bardzo dziękuję smile
                    • ag_at5 Re: Od Aniołow dla Ag_agat5 :-) 14.08.14, 19:44
                      Ledo, cudne przesłanie smile
                      Buziak wielki.
      • tekla-ja Inguszetia 13.08.14, 15:25
        chylę czoła!
        I wode odgdadłaś, i prąd wink
        A co do farbowania...Syn uczył sie na cukiernika, miał białe ubranko. Kiedys wyjechałam na pare dni, panowie sami zostali. I piorąc to ubranko z czerwoną bluzką uzyskali sliczny, choć blado- różowy kolor! Zafarbowało sie dokładnie i na zawsze! I musiał potem w tym chodzic na praktyki.
        A mówiłam, by nie prać białego z kolorami, uff...
    • nikix Re: Zagadka -trudna ;-) 12.08.14, 19:00
      Wyszła mi 9 kielichów i 9 buław.
      Ogień i woda.
      Nie włączyłaś ekspresu do kawy albo czajnika na wodę.
    • ag_at5 Re: Zagadka -trudna ;-) 13.08.14, 10:35
      Ja już chyba odpuszcze sobie zgadywanie
      Kolory sie klocilysmile
      Jesli mozna, to poprosze o przeslanie na wrzesien.
      Przeslania są dla mnie zbyt ogolnikowe, dlatego potem dopytuje. P0trafie je dopasowac do swoich wimaginowanych oczekiwan a pozniej dopytuje o szczegoly. Tym razem musi mi wystarczyc.
      • babowa Re: Zagadka -trudna ;-) 13.08.14, 12:55
        leda, to ja poprosze na zdrowie
        kuzwa, umieram
        chyba mnie jakis pomor naszedł
        • nikix Re: Zagadka -trudna ;-) 13.08.14, 23:18
          Ja poproszę ogólne na wrzesień smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka