Dodaj do ulubionych

Czy młody pracę dostanie?

15.09.14, 14:12
Pamiętacie niedawno mówiłam o dodatkowej pracy miała być dla mnie. Niestety w myśl obowiązujących przepisów ja jej nie mogę wykonywać. Dziś ofertę złożył mój syn. Rozstrzygnięcie nastąpi jutro. Czy on dostanie tę pracę - jak zostanie rozstrzygnięta jego oferta?

sedno 8 buław
Tak nie 4 monet
Tak 5 buław
wynik rycerz monet.. dołożyłam 7 kielichów i pazia mieczy

Gdybym nie dołożyła była bym pewna że dostanie 5 buław to walka z konkurencją a wygra oferta najkorzystniejsza cenowo - też nie wiedzieliśmy ile sobie zachcieć za tę pracę.
rycerz monet to jest praca ..ale te dołożone już nie bo 7 kielichów to wybór z wielu a paź nadal szuka ... oj głupia byłam że dołożyłam, bo teraz tylko zamotałam.
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Czy młody pracę dostanie? 15.09.14, 22:59
      Niestety wydaje mi się, że nie dostanie. 8 Buław i 5 buław wskazuja, że ta praca jest pożądana przez wielu, a 4 monety są na nie czyli nie ma posady i stałej pensji, poczucia bezpieczeństwa. Rycerz monet- fakt, osoba pracująca, ktos ta pracę dostanie, niestety 7 pucharów i paz mieczy wskazują moim zdaniem, że młody obejdzie się smakiem uncertain Jak dobieramy karty, nie wiadomo czemu, to może jednak nie przypadkowo. Napisz, jak się zakończyło.
      • rozmaryn_1 Re: Czy młody pracę dostanie? 15.09.14, 23:02
        Ale dla pocieszenia Ci powiem, że coś mi się zdaje, że ta praca wcale nie jest taka fajna. W rycerzu trzeba sie naprawdę narobic, żeby zarobic i kokosów nie ma, ta 7 pucharów i paz mieczy moga wskazywac na niespełnione oczekiwania czyli nawet jeśli młody pracę by dostał, to zadowolenia wielkiego by nie było, a zwlaszcza jak chodzi o wynagrodzenie (4 monety na nie).
        • algaria Re: Czy młody pracę dostanie? 16.09.14, 12:01
          Znam specyfikacje tej pracy - nie jest trudna - dlatego chciałam ją jako dodatkową - niestety nie mogę jej wykonywać w godzinach mojej stałej pracy (ta jest na UZ) a inaczej się nie da - cała trudność polega na tym że trzeba być i czekać aż przyjdzie ktoś kto będzie potrzebował pomocy i mu jej udzielić i nie ma zmiłuj - trzeba siedzieć i już. No nic - zobaczymy.. już niedługo
          • inguszetia_2006 Re: Czy młody pracę dostanie? 16.09.14, 18:52
            Witam
            I co? Jak tam? Pisz.
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Czy młody pracę dostanie? 16.09.14, 20:49
              wyników jeszcze nie ma
    • algaria weryfikuje 19.09.14, 16:54
      Młody pracy nie dostał bo jak cytuje: konkurs został anulowany, bo mają za mało pieniędzy... ale konkurs został jeszcze raz rozpisany i wystartujemy - co nam szkodzi, mogę trochę zejść z ceny. wink

Tak będzie z dostaniem pracy tym razem

sedno 10 monet
      Nie Sprawiedliwość
      Tak król monet
      wynik Wieża, Eremita, 2 mieczy

Nie i tym razem pójdzie coś nie tak - Sprawiedliwość czyli podpisanie umów jest na nie - król monet niby na tak ale on jest "mniejszy" od sprawiedliwości - no i wynik w Wieży - bez sensu to wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka