03.02.15, 19:27
Stawiałam dzisiaj karty pewnej Pani x na jej związek z pewnym Panem y.
Na razie to związek na odleglość. I ze wzgledu na pewne "utrudnienia" praktycznie nie mają ze sobą kontaktu. Karty w rozkładzie takie sobie. Ani dobre ani złe.
Ale zaskoczyły mnie karty na pytanie o przyszłość związku. Trzy AW w rzadko spotykanej kolejności : Cesarzowa, Cesarz i Moc
Czy Pani x oswoi lwa ?

Obserwuj wątek
    • algaria Re: związek 03.02.15, 20:50
      Jakby Moc stała między Cesarstwem - to by ujarzmiła lwa, ale skoro stoi na końcu to Cesarzowa bardzo stanowczo (Cesarz) z uporem i godnością z całych sił będzie dążyć do wyznaczonego celu.
      Jaki ten ce? nie znam innych kart z rozkładu by go określić
      Jesli Pani jest zdeterminowana na Pana to z całych sił będzie dążyła do zdobycia Pana - ale czy jej sie to uda? szkoda że nie dołożyłaś jeszcze jednej karty wink
    • camaretto Re: związek 04.02.15, 01:46
      Właśnie, czy zrobiłaś to rozkładem i czy stawiałaś jakieś pytania dodatkowe na tą trójcę- dla mnie to spełnienie się w swoich rolach, przyszłość być może pod kątem prokracji, małżeństwa, związek dwojga- kobiety i mężczyzny który jest czymś więcej niż zwykłym 1+1...
      Jeżeli nie odwracasz kart to interpretuje się to jak sądze inaczej pytaj dziewczyn które nie odwracają bo a jako że przez 20 lat odwracam to się tak przyzwyczaiłam.
      Czy oni mają coś wspólnegfo z ezoteryką, medytacjami? Moc wtedy może mieć podwójne znaczenie
      smile
      • nikix Re: związek 04.02.15, 11:34
        Standardowy rozkład na zwiazek smile
        Nie odwracam. Dopiero się uczę.
        W pozostałych pytaniach przewaga denarów i kielichów. Jak już pisałam, karty ani dobre ani złe. To była odpowiedź na pytanie o przyszłość związku. Trzy AW w pozycji prostej. Nie pytałam więcej, bo ten układ kart mnie zaskoczył. Może jeszcze o coś podpytam.
        Algaria ma rację, powinnam dołożyć kartę smile
        Ciekawa jestem, co by wyszło. Teraz to już raczej nie ma sensu.
    • rozmaryn_1 Re: związek 05.02.15, 22:52
      Szkoda, że nie podałaś całego rozkładu. Dla mnie ma znaczenie w takiej sytuacji, czy cesarzowa i cesarz są skierowni do siebie przodem czy odwróceni plecami. Kto patrzy w która stronę. Kolejna sprawa- czy są oboje wolnego stanu, bo te dwie karty to jak małzeństwo. Jesli któres jest związane, to znaczy to że pojawią sie komplikacje ze strony małzonka czyli związek bedzie przynajmniej przez jakis czas blokowany przez żone lub męża. Suma tych kart to księżyc czyli niejasności. Zdrada (choć może tylko duchowa) w małżeństwie lub niejasności w związku na odległość, dużo obaw, lęków, niepewności, przypływów i odpływów. Moc to karta podświadomości jak dla mnie, będą wypływać na wierzch siły nieuswiadomione, niepokoje. Nie widze tu usidlenia jako stabilizacji związku (ani małzeńskiego ani pozamałżeńskiego) biorąc pod uwage sumę tych kart.
      • nikix Re: związek 05.02.15, 23:50
        Nie zapisałam rozkładu.
        Dopytałam, tak jak radziła Camaretto. Zadałam pytanie co oznaczają te trzy AW w pytaniu o przyszłość związku pani x z panem y?
        I znowu zaskoczenie.
        1 - Papież
        2. Diabeł
        3. Gwiazda
        Wyciągłam 3. Bo znowu wyszły 3 AW. W pozycji normalnej.
        Nie potrafię tego sensownie zinterpretować.
        • rozmaryn_1 Re: związek 06.02.15, 19:55
          Chyba nic z tego zwiazku na odległość nie bedzie. Ktos kogos tu pozna, kto wzbudzi wiele emocji i namietności. Nowa znajomość, nowe uczucie. Tak moim zdaniem.
          • nikix Re: związek 06.02.15, 22:35
            Być może.
            Dla mnie za dużo jest tych AW.

Wyciągnę kartę M. Endory na ten związek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka