17.05.15, 11:56
Witajcie smile mam takie pytanie jakbyscie zinterpretowaly karty na przyszlosc zwiazku:kaplan,smierc,kochankowie.Domyslam sie,ze kaplan to slub,a kochankowie ze ktos trzeci sie pojawi i trzeba bedzie wybierac,ale co z ta smiercia?Bede wdzieczna za sugestie,pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • nikix4 Re: 3 karty 17.05.15, 12:27
      Ja bym to odczytała tak: ktoś myślał o poważnym związku (Kapłan) ale zmienił zdanie (Śmierć) bo albo jest ktoś trzeci albo ten ktoś po prostu już nie chce być w tym związku.
      Jóźwiak interpretuje Kochanków jako kartę ślubu lub rozstania. W tej kolejności kart w układzie myślę, że to będzie rozstanie. Niekoniecznie przez 3 osobe.
      • algaria Re: 3 karty 17.05.15, 13:13
        Ktoś będzie się trzymał tak mocno swoich zasad, że będzie musiał podjąć decyzję i dokonać zmian albo Partnera albo w sobie samym - szkoda że do karty Śmierć nie dociągnęłaś jeszcze jednej.
        W każdym razie związek się zmieni - Kapłan to niekoniecznie ślub - to może być chęć ślubu, na co druga strona się nie będzie chciała zgodzić - np zamieszkam tylko po ślubie, a druga strona chce luźnego związku. Jedna chce deklaracji, druga nie chce ich dać - dlatego staną na rozstajnych drogach i dokonają wyboru - zmiany stanowisk, zmiany postrzegania związku, zmiany swoich zasad, których się tak kurczowo trzymali.
        Czy będą nadal razem? Czy się dogadają? Czy jedno ustąpi? Czy uzyskają kompromis? Czy się rozejdą i zakończą znajomość? To wszystko by powiedziała dołożona karta...
        Na tym etapie "związku" mówi się o dokonaniu zmian dotychczasowego wspólnego życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka