Dodaj do ulubionych

Znalazł się dowód

21.07.15, 13:01
Tu odpowiem Rozmarynkowi, bo w jej przepastnym wątku odpowiedź mogła by zaginąć.

Drogi Rozmarynku zatem informuje.. mój dowód osobisty którego szukałaś dla mnie Kipperami - znalazł się w portfelu u borsuka - czyli ani w pracy, ani w domu go nie było - chyba że portfel leżał sobie i odpoczywał - zwykle jeździ przy tyłu borsuka wink

Zapomniałam że chyba w maju dałam dowód borsukowi z upoważnieniem by załatwił kilka spraw. Myślałam że mi go oddał .. a tu niespodzianka.
Dziś mówię dawaj portfel masz zapewne mój dowód .. miał przywalony swoimi kartami i innymi dokumentami w formie plastikowego kartonika.

Mężczyzna się zgadza z Twoją wróżbą, który oddał mi dowód, przywalony "dokumentami" w kieszonce portfela.
Rozmarynku masz okazję dopasować wylosowane kippery do mojej sytuacji - pomijając rozbicie na dom i pracę. Daj znać czy rzeczywiście znając odpowiedź - można ja było odczytać, tak dokładnie?
Bo to jest tak jak z tarotem - znając odpowiedź - to wiemy co karty mówiły i czy mówiły.

P.S Twoja mowa powitalna z innego wątku jest "delicieux" smile
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 17:54
      Gdzie jest dowód- łaskawy pan, osoba wojskowa
      Wygląda na to, że trafił w inne ręce, możliwe, że go zgubiłaś. Osoba ta jednak jest życzliwa i zdyscyplinowana.
      Tu się zgadza, że w innych rekach był dowód, że był to mężczyzna i że nie miał złych intencji smile

Gdzie lub w jakich okolicznościach go zgubiłaś- zdobycie zaszczytów, troski i nieprzyjemności, sąd
      Jak sama napisałaś dałaś mu go wraz z upowaznieniem, żeby pozbawil Cię jakiś kłopotów i zebys sama nie musiała czegoś zalatwiać. Karty są jasne, tylko domyślić się trudniej smile))

Sprawy ukryte w tej sytuacji- praca, kradzież, krótkotrwała choroba
      Strata dowodu na krotki czas, bo było cos do zrobienia z tym dowodem. Praca to ogólnie zajmowanie się czymś (no cóż, Kipper nie jest doskonały, ma tylko ta jedna karte na pracę zawodową, hobby, fizyczny wysiłek itp.) jakbym była jasnowidzem, to na pewno bym na to wpadła big_grin

Co uda się osiągnąć- długa droga.
      Albo dowód będzie musiał przebyć długa drogę do Ciebie, np. pocztą itp, albo jest oddalenie w czasie. Na szczęście jest to karta pozytywnego rezultatu, choć trzeba na niego poczekać.
      Tu dodam tylko, że od momentu, kiedy dałaś dowód Borsukowi do czasu gdy go odzyskałaś, minęło trochę czasu, a i sporo się pewno napodrózował w porfelu Borsuka.

Czy odzyskasz dowód- nieoczekiwane pieniądze, osoba główna-kobieta
      Wygląda na to, że odzyskasz i nawet będziesz zaskoczona, bo juz będziesz myślała, że przepadł na zawsze albo chodzi o ten urlop? Ze sprawa się przedłuży.

Wyglada na to, że karta z kasynem pokazala dokładnie, gdzie jest dowód i nie trzeba było w ogóle dociagać kart. Pisalam, że jest pewnie w miejscu, gdzie są pieniadze lub inne drogie rzeczy (czyli np. karty), a byl przecież w portfelu u Borsuka czyli z pieniedzmi, tyle, że nie Twoimi. Wyszła ta karta na dom, a sądze, że Borsuk trzyma portfel w domu, a nie gdzieś poza nim (pomijając momenty, gdy dom opuszcza razem z portfelem). Pisałam tez, że jest gdzieś wscisniety, zapchany i że ta karta wyleciała mi z talii, wiec może miec znaczenie.
      Morał z tego taki, żeby kart niepotrzebnie nie dociagac, tylko przemysleć wrożbę i dokładniej poszukać smile Fajnie, że się znalazł i jeszcze wieksze mam przekonanie do Kippera po Twojej weryfikacji, bo przeciez wskazal miejsce bezbłędnie, tylko niepotrzebnie dociagałam.
      Dziekuję za wyjaśnienia, Kipper jest jednak super! smile
      • algaria Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 19:09
        I o taką informację na temat kipperów mi chodziło - czyli są dokładne.
        Ale zobacz.. jak tarota męczysz to też on się zaplątuje "w zeznaniach" i odczyt jest trudniejszy
        Z tego wynik że w obu przypadkach pierwsza myśl jest najlepsza i jak najmniej kart losować na dany problem.
        Jeszcze dodam tak patrząc z boku i nie znając kippera - zobacz na "zgubienie" w pracy wyszły karty o nieprzyjemnym znaczeniu więc powinnyśmy od razu odrzucić "miejsce pracy" jako miejsce gdzie dowód może być.
        I jeszcze powiem że król mieczy którego można podciągnąć jako kipperowego wojskowego - często mi pokazuje borsuka - choć on kierowca, ale w "mundur" służbowy się przebiera. smile

Przepraszam że tak Cie "molestuję" szczegółami ale dla mnie samej na przyszłość takie wiadomości się przydadzą, bo ta sytuacja z dowodem pokazała mi że karty są bardzo dokładne i "gadają" po ludzku ... Zatem od dziś zaczynam zbierać na Kippery wink big_grin
        • rozmaryn_1 Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 19:27
          Nie wiem, czy to zgubienie w "pracy" nie było dopowiedzeniem tematu, troski i krótkotrwała choroba czyli kłopot, ale szybki do rozwiazania, mam na mysli urzedowy.
          łaskawy pan i wojskowa osoba tez wyszło w konkretnym kontekście. Patrz, Łaskawy pan to mężczyzna, ktory jest nastawiony do Ciebie życzliwie i jest gotów bronić Twoich spraw niczym lew (który spaceruje przy nim), a o jakie sprawy chodzi- urzędowe czyli osoba mundurowa.
          Natomiast wpaść na takie szczególy jest bardzo trudno, wrożba zawsze bedzie taka próbą trafienia w sedno. I tak jestem pod wrazeniem, bo ja te karty miałam jeden dzień i od razu je testowałam, to pomysl sobie, są naprawdę fajne smile
          • algaria Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 19:55
            Borsuk czasem jest łaskawym panem big_grin

mnie właśnie też zaskoczyła ich dokładność -oczywiście po fakcie łatwiej - ale znając rozwiązanie można zobaczyć co karty miały na myśli

Ja jeszcze uważam że poza umiejętnościami łączenia kart, darem czytania z nich.. najważniejsze to jakby to powiedzieć - umiejętność wyciągania kart na daną sytuację. Jest 78 kart tarota i sztuką jest wyciągnąć akurat te które obrazują sprawę.. bo czemu kiedy ktoś kogoś kocha wyciągamy np 2 kielichów a nie 9 mieczy, albo jeśli ma być kłótnia to rycerz mieczy a nie słońce itp.. to jest dla mnie zagadka i najważniejsza umiejętnością.. bo znaczenie to się każdy na uczy i "wyklepie" ale tego ciągnięcia kart nie da się nauczyć bez daru..
            A Ty jak widać do kiperów masz rękę skoro po 2 dniach trafiłaś gdzie był mój dowód osobisty smile
            • rozmaryn_1 Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 20:33
              Sama jestem z siebie dumna wink Przynajmniej czasami... smile
              • bladamery Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 20:37
                No właśnie ta umiejętność wyciągania odpowiednich kart też mnie niezmiernie zadziwia i zaciekawia.

I kurcze, aż sobie luknęłam na te kipery i są takie bajkowe, że aż ciepło na sercu się robi. I chyba takie bardziej konkretne w znaczeniu niż tarot. Analiza świetnie Ci poszla - jestem pod wrażeniem smile
                • rozmaryn_1 Re: Znalazł się dowód 21.07.15, 20:45
                  Dzieki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka