baba_potwor 21.07.15, 22:40 Jeżeli macie pół godziny, wejdźcie na ten blog i przeczytajcie wpis z 21 lipca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: Chwalę się 22.07.15, 06:19 Babo Gratuluje z serca Opowiadanie bardzo mi się podoba, kupuje tez słowa tej piosenki. Muszę wierzyć, że będzie znów miłość zawsze szczęśliwa i bajka na żywo. Będzie znów niebo bardziej niebieskie i horyzont bezkresny. Będzie znów twoja twarz roześmiana, kieliszek szampana. Będzie znów kilka słów, by powiedzieć wprost, że kocham ciebie jak nikt. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Chwalę się 22.07.15, 08:41 Przeczytam w wolnej chwili, teraz tylko zerknęłam i podoba mi się Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Chwalę się 22.07.15, 11:53 Bardzo wszystkim dziękuję. A propos szampana, proszę się częstować: Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Chwalę się 22.07.15, 12:16 Witam Gratuluję! Jeszcze nie czytałam, zostawię sobie na wieczór ten smaczny kąsek. Tak swoja drogą - Rumianek(Kamila) i Potwór(baba)? No.... nie może być;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Chwalę się 22.07.15, 16:29 Przeczytałam, fajne zakończenie, przyjemnie się czyta Intryga taka trochę w stylu Danielle Steel, co ma byc komplementem, bo to ksiazki majace swoich fanów Bierz się za cos wiekszego, chyba że juz cos napisalaś? A masz cos bardziej o realiach polskich? Gratuluję Ci serdecznie )) Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Chwalę się 22.07.15, 17:13 Babo ..!!! Gratulacje !!! Pięknie piszesz... Bardzo mi się podoba , sama chciałabym mieć takie lekkie pióro ... proszę o więcej...! pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link
babowa Re: Chwalę się 22.07.15, 18:30 hmmmm ciekawi mnie dalsza czesc , wiec z przyjemnoscia bym czas swoj, jakze drogocenny, przy tym opowiadniu poswieciła szybko akcje rozkrecasz, zmieniasz prosze pani jesu Pani Babo Potworze , az palca dugiej reki uzyje :0, gratuluje i talentu zazdroszcze pisz kobieto, bo dobrze sie ciebie czyta gratuluje talentu i pochwały Odpowiedz Link
caro-caro Re: Chwalę się 22.07.15, 19:11 Chwal się, chwal jest czym! Pisz, pisz, a my chętnie poczytamy! Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Chwalę się 22.07.15, 21:13 Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję. Po okropnym miesiącu wreszcie coś miłego mnie spotkało. Odpowiadam króciutko, bo się pakuję do Rzymu. 1. Mam kilka opowiadań z akcją w Polsce. Większość (jeśli nie wszystkie - nawet nie pamiętam dobrze) ma w tle siatkówkę. 2. Większej rzeczy na razie nie napisałam, bo to wymaga mnóstwa czasu i nakładu pracy. Ale kto wie, kto wie... 3. "...i horyzont bezkresny" to zamknięta całość. Taki był wymóg zamieszczenia opowiadania w blogu - 3-5 tysięcy słów, tematyka kryminalna i oryginalna intryga, nie zwyczajne "zabili go i uciekł - szukamy przestępcy - łapiemy przestępcę". 4. Jestem rumiankiem mocno przywiędłym, przez to zgorzkniałym i stąd potwór . Jeszcze raz całusy dla wszystkich. Odpowiedz Link
babowa Re: Chwalę się 22.07.15, 21:21 4. Jestem rumiankiem mocno przywiędłym, przez to zgorzkniałym i stąd potwór napar, napar z ciebie mozna zrobic i cała esencje jeszcze wykorzystac tak, czas decyduje o wielu sprawach, ale skrob kiedy masz wene a kiedys sie obudzisz z ksiazka kilkusetstronicowa i tego tobie i sobie zycze Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Chwalę się 23.07.15, 12:53 Przeczytałam z zainteresowaniem Co się wśród tych celebrytów wyprawia, włos się na głowie jeży Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Chwalę się 23.07.15, 16:43 Coś jak tekst na zlecenie? Tym serdeczniejsze gratulacje )) I miłego pobytu w Rzymie Odpowiedz Link