algaria 26.07.15, 12:29 Z naszego forum - spełnienia marzeń i samych dobrych wróżb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: Wszystkim Aniom 26.07.15, 20:37 Nikix jakie piękne imię nosisz Dołączam i ja do życzeń Algariowych, dla Ciebie i dla jeszcze jednej Ani z naszego forum, którą znam z imienia. Zyczę Wam pomyślności dziewczyny! Aneczkom ukrytym za nickami również serdeczności posyłam Odpowiedz Link
nikix4 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 13:31 Ja go nie lubię. Źle się z nim czuję. Może dlatego, że miałam mieć inne. Ale jak mnie chrzcili, to ksiądz się nie zgodził i rodzice na szybko musieli je zmienić. Śmieszna to była sprawa, bo to drugie "w kolizji" z KK nie jest. Ale ksiądz się uparł z jakiegoś powodu. Odpowiedz Link
e-zotynka Re: Wszystkim Aniom 30.07.15, 17:17 a jakie mialas miec imie pierwotnie nikix, jesli to nie tajemnica? ja mialam byc Luiza, lub Patrycja, a zostalam Anna, bo ojciec byl szybszy od matki - najpopularniejsze imie na swiecie - jak ktos mowi o Annie, to nigdy nie wiadomo, o ktora dokladnie chodzi - to jakis plus..albo minus, zalezy Odpowiedz Link
nikix4 Re: Wszystkim Aniom 30.07.15, 20:06 Ja miałam być Alą. Tak mówili do mnie rodzice zanim się urodziłam. I takie imię zgłosili w USC. Niestety potem zmienili. Chociaż dalej mówili do mnie Alu zamiast Aniu. Siła przyzwyczajenia Ja też bardziej się czuję Alą niż Anią Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 07:55 U mnie wczoraj było podobnie Dzięki za życzenia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 11:23 Witam Dziewczyny - Anie, przyjmijcie ode mnie spóźnione, ale najszczersze - życzenia pomyślności. I trochę klasyki i luksusu w prezencie. Oraz coś do śmiechu;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 11:29 Witam Pardon, luksus to raczej będzie to. Nawet butelkę ma skurczybyk najpiękniejszą. Eh... Lampeczkę wypić takiej pychotki... rozmarzyłam się Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 11:58 Z luksusu to dostałam w prezencie Martini, ale lodu nie miałam I był jeszcze taki motyw, ze każdego gościa napominałam przy wejściu, że ma się kulturalnie zachowywać, żadnych łokci na stole, bo nogi od stołu wylatają niczym zamek w karabinie Pawlaka Stało się to w momencie jak pożyczyłam ten mój do tej pory solidny i stabilny stół sąsiadce - na stypę po mężu. Jej córka z wnuczkami wykręcały te nogi (do transportu), a później je wkręcały i coś się w wyniku tych manewrów popsuło i zachodziła wczoraj obawa, że imieniny odbędą się w altance na podwórku Ponoć istnieje klej: stalowy gwóźdź w płynie - albo jakoś tak i on ma rozwiązać problem. Ale było bardzo sympatycznie i zabawnie. Wszyscy mnie namawiali, że mam wziąć kurki - miałam je dostać 10 kurek i kogucika w prezencie wraz z paszą, ale nie zgodziłam się, z inwentarza mam tylko psa i tak już zostanie. Odpowiedz Link
nikix4 Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 13:21 Dziękuję wszystkim za życzenia Częstujcie się. Pan jest do Waszej dyspozycji Odpowiedz Link
caro-caro Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 14:07 Wszystkim Aniom i Haniom tylko radości i uśmiechu żadnych przykrych spraw. Oby Wam się szczęściło dziewczyny!!! Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Wszystkim Aniom 27.07.15, 22:56 Dołączam się do życzeń spóźniona i zdyszana (może mnie usprawiedliwi to, że dopiero dziś wróciłam z łazęgi po Europie). Najlepszego, Anki . Odpowiedz Link